Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynısını ben yazacaktımHayrına bana da bi 5000
Sakin ama sakin benim en yakin arkadasim cekti dusun bide nisanliydi adam parayi alinca nisanida atti sogudum demis kiz onun borcunu oduyor suan iside yok neden okadar borc yapmis sen olmassa nolcakmerhaba herkese, sevgilimin 20.000 tl kredi borcu var ve 2 hafta içinde ödemezse icralık olacak çok uğraştı ama bi yerden para bulamadı şu an çalışmadığı için yeni kredi de alamadı, 1 ay sonra işe başlıcak, bende memurum aylık 1800 tl maaş alıyorum hiç kredi çekmedim kendi kendime zor geçiniyorum, son çare olarak ben kaldım yarın gidip maaş aldığım bankadan 36 ay vadeli 20.000 tl kredi çekicem, kendisi işe girdikten 3 ay sonra toplu kredi çekip borcunu ödeyeceğini söylüyor çok mahçup bana karşı, aylık ödemelerime de yardım edeceğini söylüyor, ama ya sonra ödemezse aylık 800 tl yi ödemek zorundayım ve ailem duyarsa beni mahveder, kafam karışık ama cok zor durumda dayanamıyorum
Bankayla konustum olmuyormus de en guzeli sonra basina cok vurursunmerhaba herkese, sevgilimin 20.000 tl kredi borcu var ve 2 hafta içinde ödemezse icralık olacak çok uğraştı ama bi yerden para bulamadı şu an çalışmadığı için yeni kredi de alamadı, 1 ay sonra işe başlıcak, bende memurum aylık 1800 tl maaş alıyorum hiç kredi çekmedim kendi kendime zor geçiniyorum, son çare olarak ben kaldım yarın gidip maaş aldığım bankadan 36 ay vadeli 20.000 tl kredi çekicem, kendisi işe girdikten 3 ay sonra toplu kredi çekip borcunu ödeyeceğini söylüyor çok mahçup bana karşı, aylık ödemelerime de yardım edeceğini söylüyor, ama ya sonra ödemezse aylık 800 tl yi ödemek zorundayım ve ailem duyarsa beni mahveder, kafam karışık ama cok zor durumda dayanamıyorum
şimdi de aynı şeyi söylüyor yalnız, adamın ödeyeceğini umduğu için aracı oluyor yük ona binince ödeyemeyeceğini yazmıştı zaten. Zor geçindiğinden de bahsetmişti, tek yaşıyormuş sonuçta.Aynısını ben yazacaktım
Ailesi çekmesini isteseydi,maaşım bana yetmiyor diye kredi çekmezdi.
iş aşka gelince gözler kör oluyor.
İnternettemi tanıştınız?dün kredi çekeceğim diye annem senle tanışmak istiyo hemen evlenelim çok güzelsin diyip sürekli ilgilenen adam bugün çekemedim diye bi ton laf işittim ağladı annem böyle ağlarken görse sana çok kızar ne dicem ona dedi, git iş ara bişeyler yap dedim gitmiş sakin bi yerde oturmuş arkadasıyla içmişler hala içmeye devam ediyolarmış aferin devam et verilmiş sadakam varmış dedim kapadım, zaten en başından beri benden kredi çekmemi isticekti ama yer yapıyodu kendine bu konunun çok zaman geçmeden ben bişeyleri çok kaybetmeden ortaya çıkması iyi oldu
yada iyi bi rol kes seni aradıgında morelin bozuk gibi yok sorucak tabi sende askım ya sana süpriz yapmak istedim krediye basvurdum ama kredi puanım düsükmüs de o yüzden cekemedim de anası babası cekmiyoda elin kızımı cekicek bosverr insna kocasına güvenmiyo da sevgilisine güvencekmerhaba herkese, sevgilimin 20.000 tl kredi borcu var ve 2 hafta içinde ödemezse icralık olacak çok uğraştı ama bi yerden para bulamadı şu an çalışmadığı için yeni kredi de alamadı, 1 ay sonra işe başlıcak, bende memurum aylık 1800 tl maaş alıyorum hiç kredi çekmedim kendi kendime zor geçiniyorum, son çare olarak ben kaldım yarın gidip maaş aldığım bankadan 36 ay vadeli 20.000 tl kredi çekicem, kendisi işe girdikten 3 ay sonra toplu kredi çekip borcunu ödeyeceğini söylüyor çok mahçup bana karşı, aylık ödemelerime de yardım edeceğini söylüyor, ama ya sonra ödemezse aylık 800 tl yi ödemek zorundayım ve ailem duyarsa beni mahveder, kafam karışık ama cok zor durumda dayanamıyorum
İnternettemi tanıştınız?
Bak arkadaşım dün müge anlının programında gördüm,bir kadın çıkmış,aylar önce yine çıkmıştı kocasını aramak için,bütün düğünü kadın yapmış,kocası kadını 60 binliralık borçlandırmış şimdide kadına boşanma davası açmış bırakmış gitmiş olan kadına oldu kredi falan çekmiş galiba ve kocasının peşinde dolanmaktan işinden olmuş kadın,ve halada kocasını sevdiğini söylüyor kadın bugün adam gelse kadın yine barışır.
liseyi beraber okuduk sonra 10 yıl görüşmedik 10 yıl sonra ortak arkadaslar sayesinde karşılaştık 3 aydır da sevgili! olduk
Ya bu nasıl erkek ??????dün kredi çekeceğim diye annem senle tanışmak istiyo hemen evlenelim çok güzelsin diyip sürekli ilgilenen adam bugün çekemedim diye bi ton laf işittim ağladı annem böyle ağlarken görse sana çok kızar ne dicem ona dedi, git iş ara bişeyler yap dedim gitmiş sakin bi yerde oturmuş arkadasıyla içmişler hala içmeye devam ediyolarmış aferin devam et verilmiş sadakam varmış dedim kapadım, zaten en başından beri benden kredi çekmemi isticekti ama yer yapıyodu kendine bu konunun çok zaman geçmeden ben bişeyleri çok kaybetmeden ortaya çıkması iyi oldu
Hala ne konuşuyorsundün kredi çekeceğim diye annem senle tanışmak istiyo hemen evlenelim çok güzelsin diyip sürekli ilgilenen adam bugün çekemedim diye bi ton laf işittim ağladı annem böyle ağlarken görse sana çok kızar ne dicem ona dedi, git iş ara bişeyler yap dedim gitmiş sakin bi yerde oturmuş arkadasıyla içmişler hala içmeye devam ediyolarmış aferin devam et verilmiş sadakam varmış dedim kapadım, zaten en başından beri benden kredi çekmemi isticekti ama yer yapıyodu kendine bu konunun çok zaman geçmeden ben bişeyleri çok kaybetmeden ortaya çıkması iyi oldu