:) Konudaki sevgiliye kredi çekip geri alamayanların tutarlarını öylesine topladım da, 230.000 lira "aşk" için harcanmış hey maşallah
Yukarda yazmış,öküz neler demiş birde kimseye söyleme diye
sonuç olarak krediyi çekmedim ve aramız bozuldu bana sürekli umut verdin yapmadın diyerek suçluyor sürekli geceden beri sitem ediyor, ben de çözümleri söyledim git işe gir maaşından kesilsin diye eve icra gelmicek dedim. gidicem buralardan gönlümü nasıl alacağını düşün sen beni rezil ettin diyo, şu an facesini kapattı. Ben de dedim kayıplara mı karşıyosun hayırdır asıl amacın buydu dimi dedim şu an gidicem buralardan diyo ne halde olduğumu bilmiyosun falan..
Boyleleri her seyi hakediyor valla. Karsilikli aglasmak ne ya?
Aynen o ağlamış, o ağlayınca konu sahibide ağlamış. Para vermiyor diye ağlayan bir erkek. Bugünde beni rezil ettin falan demiş. Ben gidiyorum gönlümü nasıl alacağını sen düşün demiş. Neyse ki farkına vardı sayemizde.
Aynen o ağlamış, o ağlayınca konu sahibide ağlamış. Para vermiyor diye ağlayan bir erkek. Bugünde beni rezil ettin falan demiş. Ben gidiyorum gönlümü nasıl alacağını sen düşün demiş. Neyse ki farkına vardı sayemizde.
merhaba herkese, sevgilimin 20.000 tl kredi borcu var ve 2 hafta içinde ödemezse icralık olacak çok uğraştı ama bi yerden para bulamadı şu an çalışmadığı için yeni kredi de alamadı, 1 ay sonra işe başlıcak, bende memurum aylık 1800 tl maaş alıyorum hiç kredi çekmedim kendi kendime zor geçiniyorum, son çare olarak ben kaldım yarın gidip maaş aldığım bankadan 36 ay vadeli 20.000 tl kredi çekicem, kendisi işe girdikten 3 ay sonra toplu kredi çekip borcunu ödeyeceğini söylüyor çok mahçup bana karşı, aylık ödemelerime de yardım edeceğini söylüyor, ama ya sonra ödemezse aylık 800 tl yi ödemek zorundayım ve ailem duyarsa beni mahveder, kafam karışık ama cok zor durumda dayanamıyorum
liseden beri tanışıyolarmış sonra yıllarca görüşmemişler 3 ay öncede sevgili olmuşlrÖyle olacağı belliydi. Nerden tanışmış bu adamla. Internetten mi tanışmış.
Kesin ve net dille söylüyorum ki,asla ve asla böyle birşey yapma.Ödeyecek dahi olsa sakın yapma.Sevgili pozisyonundayken para meselelerine girlimesini yanlış buluyorum.Allah aşkına sana gelene kadar hiç mi eşi dostu ailesi yok.Kredi vermedi banka de çık işin içinden.Adam çalışmıyor.1 ay sonra işe başlıycakta toplu ödiyecekte o hoooooooooooomerhaba herkese, sevgilimin 20.000 tl kredi borcu var ve 2 hafta içinde ödemezse icralık olacak çok uğraştı ama bi yerden para bulamadı şu an çalışmadığı için yeni kredi de alamadı, 1 ay sonra işe başlıcak, bende memurum aylık 1800 tl maaş alıyorum hiç kredi çekmedim kendi kendime zor geçiniyorum, son çare olarak ben kaldım yarın gidip maaş aldığım bankadan 36 ay vadeli 20.000 tl kredi çekicem, kendisi işe girdikten 3 ay sonra toplu kredi çekip borcunu ödeyeceğini söylüyor çok mahçup bana karşı, aylık ödemelerime de yardım edeceğini söylüyor, ama ya sonra ödemezse aylık 800 tl yi ödemek zorundayım ve ailem duyarsa beni mahveder, kafam karışık ama cok zor durumda dayanamıyorum
Sen iyimisin arkadaşım hangi devirde yaşıyorsun memursun aklı başında birisin.Bu çocuğun anası babası yok mu akrabası kardeşi vss yakın dostuu bu yaşa kadar hiç mi böyle bir yakınlık kuramamış kimseyle yada sevgiline güvenip kimse taşın altına elini atmıyor mu?merhaba herkese, sevgilimin 20.000 tl kredi borcu var ve 2 hafta içinde ödemezse icralık olacak çok uğraştı ama bi yerden para bulamadı şu an çalışmadığı için yeni kredi de alamadı, 1 ay sonra işe başlıcak, bende memurum aylık 1800 tl maaş alıyorum hiç kredi çekmedim kendi kendime zor geçiniyorum, son çare olarak ben kaldım yarın gidip maaş aldığım bankadan 36 ay vadeli 20.000 tl kredi çekicem, kendisi işe girdikten 3 ay sonra toplu kredi çekip borcunu ödeyeceğini söylüyor çok mahçup bana karşı, aylık ödemelerime de yardım edeceğini söylüyor, ama ya sonra ödemezse aylık 800 tl yi ödemek zorundayım ve ailem duyarsa beni mahveder, kafam karışık ama cok zor durumda dayanamıyorum
Aboooovvv.Aynen o ağlamış, o ağlayınca konu sahibide ağlamış. Para vermiyor diye ağlayan bir erkek. Bugünde beni rezil ettin falan demiş. Ben gidiyorum gönlümü nasıl alacağını sen düşün demiş. Neyse ki farkına vardı sayemizde.
Bu lafa inanmadin dimi canim.Askerliğini yapmış borcu da zamanında ödememiş o yüzden artmış ama cok hatalar yapmış düzensiz yaşamış yazları marmariste çalışıyomuş dediğine göre çok zengin kız evlenmek istemiş bununla gel evin araban hazır diye ama sevemedim dedi sana ısındım yıllar sonra dedi