Sevgilim için kredi çekicem

Yukarda yazmış,öküz neler demiş birde kimseye söyleme diye :KK67::KK67:

sonuç olarak krediyi çekmedim ve aramız bozuldu bana sürekli umut verdin yapmadın diyerek suçluyor sürekli geceden beri sitem ediyor, ben de çözümleri söyledim git işe gir maaşından kesilsin diye eve icra gelmicek dedim. gidicem buralardan gönlümü nasıl alacağını düşün sen beni rezil ettin diyo, şu an facesini kapattı. Ben de dedim kayıplara mı karşıyosun hayırdır asıl amacın buydu dimi dedim şu an gidicem buralardan diyo ne halde olduğumu bilmiyosun falan..

Tey tey teyyy. Neler olmus neler. Neyse ya kil payi kurtulmus valla. Verilmis sadakasi varmis.

Hey koni sahibi ne diye ariyorsun o paragozu? Allah bilir bi de evliydi...
Arayip da kendini daha da rezil etme.

Boyleleri her seyi hakediyor valla. Karsilikli aglasmak ne ya?
1322210684_kusuyor.gif

Aynen o ağlamış, o ağlayınca konu sahibide ağlamış. Para vermiyor diye ağlayan bir erkek. Bugünde beni rezil ettin falan demiş. Ben gidiyorum gönlümü nasıl alacağını sen düşün demiş. Neyse ki farkına vardı sayemizde.

Aynen o ağlamış, o ağlayınca konu sahibide ağlamış. Para vermiyor diye ağlayan bir erkek. Bugünde beni rezil ettin falan demiş. Ben gidiyorum gönlümü nasıl alacağını sen düşün demiş. Neyse ki farkına vardı sayemizde.

Erkek müsvettesine bak ya tam üç kağıtçı tam katıksız %100

Adamın işi bu belki meslek edinmiş !

Hahahahha gönlümü nasul alacagini düşün derken yani git bana para getir belki barisirim demis hahahaha.
Ya iki turlu de gidecekti adam zaten. Konu sahibi desin iste parayi versem de vermesem de gidecektin. Ben akillilik edip vermemeyi sectim diye :KK53:

merhaba herkese, sevgilimin 20.000 tl kredi borcu var ve 2 hafta içinde ödemezse icralık olacak çok uğraştı ama bi yerden para bulamadı şu an çalışmadığı için yeni kredi de alamadı, 1 ay sonra işe başlıcak, bende memurum aylık 1800 tl maaş alıyorum hiç kredi çekmedim kendi kendime zor geçiniyorum, son çare olarak ben kaldım yarın gidip maaş aldığım bankadan 36 ay vadeli 20.000 tl kredi çekicem, kendisi işe girdikten 3 ay sonra toplu kredi çekip borcunu ödeyeceğini söylüyor çok mahçup bana karşı, aylık ödemelerime de yardım edeceğini söylüyor, ama ya sonra ödemezse aylık 800 tl yi ödemek zorundayım ve ailem duyarsa beni mahveder, kafam karışık ama cok zor durumda dayanamıyorum

ben sana şu kadarını söyleyeyim canım sakın yapma ben aynı hatayı yaptım bana da çok sözler verdi yardım edeceğim her ay ben ödemelere yardım edeceğim dedi ama bir yıl boyunca bir kere sormadı ne yaptın ne ettin nasıl ödeyebildin mi sormadı bile mahçubiyeti hiç söylemiyorum çünkü M si bile yok gerisini sen düşün derim ben

merhaba herkese, sevgilimin 20.000 tl kredi borcu var ve 2 hafta içinde ödemezse icralık olacak çok uğraştı ama bi yerden para bulamadı şu an çalışmadığı için yeni kredi de alamadı, 1 ay sonra işe başlıcak, bende memurum aylık 1800 tl maaş alıyorum hiç kredi çekmedim kendi kendime zor geçiniyorum, son çare olarak ben kaldım yarın gidip maaş aldığım bankadan 36 ay vadeli 20.000 tl kredi çekicem, kendisi işe girdikten 3 ay sonra toplu kredi çekip borcunu ödeyeceğini söylüyor çok mahçup bana karşı, aylık ödemelerime de yardım edeceğini söylüyor, ama ya sonra ödemezse aylık 800 tl yi ödemek zorundayım ve ailem duyarsa beni mahveder, kafam karışık ama cok zor durumda dayanamıyorum
Kesin ve net dille söylüyorum ki,asla ve asla böyle birşey yapma.Ödeyecek dahi olsa sakın yapma.Sevgili pozisyonundayken para meselelerine girlimesini yanlış buluyorum.Allah aşkına sana gelene kadar hiç mi eşi dostu ailesi yok.Kredi vermedi banka de çık işin içinden.Adam çalışmıyor.1 ay sonra işe başlıycakta toplu ödiyecekte o hoooooooooooo

Sen iyimisin arkadaşım hangi devirde yaşıyorsun memursun aklı başında birisin.Bu çocuğun anası babası yok mu akrabası kardeşi vss yakın dostuu bu yaşa kadar hiç mi böyle bir yakınlık kuramamış kimseyle yada sevgiline güvenip kimse taşın altına elini atmıyor mu?
Sen onun için kredi çekicek en son kişi bile değilsin,aklını başına al ve sakın çekme. Evli çiftler bile yeri geliyor kocası için kredi çekmeye razı gelmiyor.Senin onunla bir geleceğin olacağı bile meçhul!!!

O kadar cikmaz bi yoldasin ki bu devirde kimseye guvenilmez kredi cekersin vermeyedebilir kusura bakma cekemem desen sen bana guvenmio musun ben borcuma sadigim vs gibi demogaji iceren laflar duyabilirsin iki acidanda kotu

Çek çek sonrada çilesini çekersin..öyle mahcup ayaklarına da inanma sadece su içersin üstüne..

Askerliğini yapmış borcu da zamanında ödememiş o yüzden artmış ama cok hatalar yapmış düzensiz yaşamış yazları marmariste çalışıyomuş dediğine göre çok zengin kız evlenmek istemiş bununla gel evin araban hazır diye ama sevemedim dedi sana ısındım yıllar sonra dedi
Bu lafa inanmadin dimi canim.

Dün gece uyumadan önce okumuştum konuyu resmen rüyalarıma girdi ya, son ana kadar vazgeçmez umarım diyordum, sonuç güzel oldu hadi geçmiş olsun.

Şu forumdaki dayanışmaya hayranım bu arada, kaç kişi konuyu takip etti, kadının derdiyle dertlendi, size de helal olsun çok güzel insanlarsınız söylemesem içimde kalırdı. :KK68:

İlişkinizin niteliğini ve hangi aşamada olduğunuzu bilmiyorum; ama sadece sevgiliyken böyle işlere kalkışmayın bence..

Sakın sakin sakinnnn. Bugün sevgilisinden başka kendine destek olacak birini bulamıyorsa, orda bir durup düşünmek lazım. Neden annesi babası kardeşi yada bir akrabası ona kefil olmuyor. ??????

Kayinpederim biz nisanliyken esime oglum bana bankalar kredi vermiyor sen bana 15 bin cek ben her ay odemesini sana gonderirim dedi 1 ay ideme go derdi ondan sonra kayinpederi kolaysa arada bul arkasindan bizim dugun olcak kayinpeder 1 kurus yardim edemem ben size dedi kenara cekildi esim dugun icinde bir kredi cekti borc oldu 50 bin ve biz 4 senedr ancak belimizi dogrutabildik bitti cok sukr yani guzel kardesim baba bileogluna bunu yaparsa ELİNOGLU sana neler yapmaz kesinlikle boyle islere girme ve anlattgn kadaryla bu cocuktan sana hayir gelmez ilerisi icinde yol ver gitsin gozgore gore kendini atese atma..

SAKİNNNNNN YAPMA BU DEVİRDE BABANA BİLE GUVENMEYECEKSIN SEVGILI NEDİRKI PARAYI ALİRRRR HOP Bİ TEKME SONRA ODE O BORCU DUR SONRADA BASİNİ VURACAK DUVAR ARARSIN AMAN HA AKLİNI BASINA AL

X