Sevgilim için kredi çekicem

Allah akıl vermis kullan bence. Seni zor durumda biraksa ne yapacaksin nasil bi cesaret bu

Sen neden hala o adamla muhattap oluyorsun ki? Uçurumun kenarından döndün farkında mısın? Neyi bekliyorsun o adamdan ayrılmak için? Bide onunla konuşup seni azarlamasınımı dinliyorsun? Bana öyle konuşacak hadi ordan dolandırıcı p.zevenk derim birdaha beni ararsan savcılığa veririm seni şikayet ederim derim kapatırım..Bak bakalım tek kelime ediyormu birdaha..Biraz gözünü aç gözünü ne konuşuyorsun hala onunla seni terketmesinimi bekliyorsun? Adam belli etmiş niyetini zaten sen hala aramız soğuk diyorsun birde ne olacaktı sanki başka...

aynen oyle

Sen neden adami arayip duruyorsun hala ki tlf kapalı diyorsun demek ariyorsun. Birak arama düşsün yakandan ne güzel elin pislige değmeden kurtulmuş oldun arama artik.

bide gizlice evlenelim diyormus adam ne evlenmesi ya böyle serseri kadınları dolandırarak yasayan karaktersizler kolay kolay evlenir mi?bence senin tamamen güvenini kazanmak icin gizlice evlenelim demis malum biz kadınlar evlilik lafını duyunca yelkenleri suya indiririz hemen güveniriz akan sular durur adam da bunu kullanmıs iste sen 20bini adamın eline saydıktan sonra adamı bulamayaktın tekefonlaını bile değistirecekti belki ne evlenmesi.böyle pislikler icin 20bin büyük para sonucta kredilerin ödemesi gelince adamı arayacaktın ulasamayacktın ulassan bile artık seni tehdit mi ederdi santaj mı yapardı artık bilmiyorum sen o parayı bikere verdikten sonra adam dahasını isterdi paranı alabilmek icin herseyi yapardı sana burdaki bayanlar neler anlatmıs hepsini oku coğunun basına gelmis su irenc mahlukatı sürüngen asalak pisliği de hemen hayatından cıkar bence böyle asalak bi sürüngenle muhatta olma sakın sakın sakın her türlü zarar gelir valla aciz yaratıktan asalaktan

tövbe tövbe... yanlış işe girmişsin arkadaşım. hiç bulaşmayacaktın.

Vay serefsiz vaaaayy. Zaten belliydi amaci. Peki konu sahibi ne demis?

Konu sahibinin içi hala buruk, hala üzüntülü. Dün gece karşılıklı ağlaşmışlar. Bugün de adam ben gidiyorum demiş. Gidersen git diyeceğine. Gidiyor musun, kaçıyor musun falan demiş.

Ya abla Zaten bastan belliydi.
Kiz Allahin sevilen kuluymus da anlamis yani

Yukarda yazmış,öküz neler demiş birde kimseye söyleme diye

sonuç olarak krediyi çekmedim ve aramız bozuldu bana sürekli umut verdin yapmadın diyerek suçluyor sürekli geceden beri sitem ediyor, ben de çözümleri söyledim git işe gir maaşından kesilsin diye eve icra gelmicek dedim. gidicem buralardan gönlümü nasıl alacağını düşün sen beni rezil ettin diyo, şu an facesini kapattı. Ben de dedim kayıplara mı karşıyosun hayırdır asıl amacın buydu dimi dedim şu an gidicem buralardan diyo ne halde olduğumu bilmiyosun falan..

Konu sahibinin içi hala buruk, hala üzüntülü. Dün gece karşılıklı ağlaşmışlar. Bugün de adam ben gidiyorum demiş. Gidersen git diyeceğine. Gidiyor musun, kaçıyor musun falan demiş.

Boyleleri her seyi hakediyor valla. Karsilikli aglasmak ne ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…