onu rezilmi etmişinsanki borcu sen yaptında onun üstüne yıktın rezil olmuş
hala duygu sömürüsü yapıyo seni suçluyo ne yüzsüz adammış
kaç kişi sormuş askerleiğini yaptımı diye cevap vermemişin, gerçekten bende merak ettim
merhaba herkese, sevgilimin 20.000 tl kredi borcu var ve 2 hafta içinde ödemezse icralık olacak çok uğraştı ama bi yerden para bulamadı şu an çalışmadığı için yeni kredi de alamadı, 1 ay sonra işe başlıcak, bende memurum aylık 1800 tl maaş alıyorum hiç kredi çekmedim kendi kendime zor geçiniyorum, son çare olarak ben kaldım yarın gidip maaş aldığım bankadan 36 ay vadeli 20.000 tl kredi çekicem, kendisi işe girdikten 3 ay sonra toplu kredi çekip borcunu ödeyeceğini söylüyor çok mahçup bana karşı, aylık ödemelerime de yardım edeceğini söylüyor, ama ya sonra ödemezse aylık 800 tl yi ödemek zorundayım ve ailem duyarsa beni mahveder, kafam karışık ama cok zor durumda dayanamıyorum
Ne kadar saf göründüysem artık yazıklar olsun bana da insanları tanıyamıyorum, buraya konu açmakta akşam bir anda geldi aklıma, çünkü bana dediki kredi çekeceğini arkadasına bile söyleme kimse bilmesin diye, demek ki birilerinin akıl vermesinden korktu, ben de buraya yazayım dedim inanın bu kadar kötü örnekler olduğunu bilmiyordum kendi elimle ateşe atacaktım kimsede yardımcı olmazdı, şu an hiç ses seda yok yalnız kalmak istiyorum dedi gitti facesi teli kapalı gerçekten dolandıracaktı ya bi ton laf söyledi suçladı gitti iyi oldu ya bi de gizlice evlenelim diyodu resmen sermaye olarak görüyomuş
Şu an ne kadar şanslı oldugunuzu bir bilseniz.Böyle bir insandan kurtulmakla hayatınızın en büyük ve en doğru kararını verdiniz.Bunlar son bir kaç aydır çoğaldı çete gibi bir şey sanırım.Siz buraya yazarak konu hakkında bilgisi olmayan insanlara bir yol gösterdiniz.İnsan kaç yıllık eşine güvenemiyor yeri geliyor ki ortada hiçbir resmiyeti olmayan güveninizi sağlayamayan birine yüklü kredi çekmek? Kısaca akıl karı bile değildi. Bundan sonraki hayatınızda mutluluklar.
Böyle bi şüphen varsa ayrıl zaten güvenin bile yok ...o da aklıma geliyo parayı alıp kaçar mı diye, olmazsa yarın bankada sorun cıktı vermiyolar kredi dicem
Basima birsey gelmeyecekse bu soruyu evet olarak cevapliyorum:)ailesiyle arası bozuk, benden almazsa tefeciden alacak tefecilere bulaşmasını da istemiyorum, sevmesem hiç uraşmam da Acaba çok mu aptalım
Amin amin..Babasına 200 lira destek olmayı "geçinemiyorum" bahanesiyle savuşturan sevgilisinin faturasını ödüyor, borcuna çare olmaya çalışıyor.
Allah ne böyle evlat yapsın, ne böyle evlat versin.
Sevgilinize yedirdiğiniz her kuruşta nasıl sızlamadı o vicdan da kredi çekemeyeceğinizi söylediğiniz için vicdan yapıyorsunuz?
sakın ama sakın cekme canım bende borc verdim oyle ıkı yıllk sevgılıme borcu vardı ıcra gelcekti sonra odemedı ben batıyordum az daha zor kapattım borcu bu devirde babana bile guvenmıceksın dıye bosuna demıyolar guvenıorm oder deme Allahını seversen cekme...!!!!merhaba herkese, sevgilimin 20.000 tl kredi borcu var ve 2 hafta içinde ödemezse icralık olacak çok uğraştı ama bi yerden para bulamadı şu an çalışmadığı için yeni kredi de alamadı, 1 ay sonra işe başlıcak, bende memurum aylık 1800 tl maaş alıyorum hiç kredi çekmedim kendi kendime zor geçiniyorum, son çare olarak ben kaldım yarın gidip maaş aldığım bankadan 36 ay vadeli 20.000 tl kredi çekicem, kendisi işe girdikten 3 ay sonra toplu kredi çekip borcunu ödeyeceğini söylüyor çok mahçup bana karşı, aylık ödemelerime de yardım edeceğini söylüyor, ama ya sonra ödemezse aylık 800 tl yi ödemek zorundayım ve ailem duyarsa beni mahveder, kafam karışık ama cok zor durumda dayanamıyorum
Sakın çekme. Kıymet bilmez böyleleri. Adam olan gururundan kadından para istemez. Kesinlikle çekmeyin. Ek iş yapsın simit satsın, ayakkabı boyasın ama kadından para istemesin. Ne sevgili için ne de nişanlı için kredi çekmeyin. Ortada kalırsınız. Kendi bataklıgina sizi de çekmesin.merhaba herkese, sevgilimin 20.000 tl kredi borcu var ve 2 hafta içinde ödemezse icralık olacak çok uğraştı ama bi yerden para bulamadı şu an çalışmadığı için yeni kredi de alamadı, 1 ay sonra işe başlıcak, bende memurum aylık 1800 tl maaş alıyorum hiç kredi çekmedim kendi kendime zor geçiniyorum, son çare olarak ben kaldım yarın gidip maaş aldığım bankadan 36 ay vadeli 20.000 tl kredi çekicem, kendisi işe girdikten 3 ay sonra toplu kredi çekip borcunu ödeyeceğini söylüyor çok mahçup bana karşı, aylık ödemelerime de yardım edeceğini söylüyor, ama ya sonra ödemezse aylık 800 tl yi ödemek zorundayım ve ailem duyarsa beni mahveder, kafam karışık ama cok zor durumda dayanamıyorum
Borç batağındaki adam nasıl evlenecek yahuu ??? Düpedüz sizin borçları ödemeniz için evleniriz demiştir. Bir taşla iki kuş hem evlenecek hem paralara konacak. Iyiymiş. Bu konu tanıdık geldi bir yerden.hepiniz aynı fikirdeyseniz demek ki ben cidden aptalım ya iyi ki sormuşum sabah işten izin alıp gidecektim, elinde su an 3500 tl varmış onunla öde dedim icralık oldum toptan kapatmam lazım dedi, bi de benimle evlenmek istiyo ama bu işlere bulaşanlar hep zararlı çıkıyo, yarın kredi vermiyolar dicem, ben kız başımla tek başıma geçinmeye calısıyorum ödeyemezse biterim, yarın bi bahane bulup alamadım dicem sözünüzü dinlemezsem yarın burda ağlaşmak istemiyorum
Sen nerden biliyorsunYalniz adam bildiginiz dolandirici çıktı kizlar, telefonu facebooku filan kapatıp yok olmuş yanlış anlamadiysam
Ben kkya girmeden önce bayağı saf salak birseymisim simdi yeni yeni gozum açılıyor bunlari okudukca
konu sahibi yazmış son gelişmeleri adam ortadan kaybolmuş konu sahibini suçlayıpSen nerden biliyorsun
Sen nerden biliyorsun
Öyle olacağı belliydi. Nerden tanışmış bu adamla. Internetten mi tanışmış.konu sahibi yazmış son gelişmeleri adam ortadan kaybolmuş konu sahibini suçlayıp