Sevgilim için kredi çekicem

sonuç olarak krediyi çekmedim ve aramız bozuldu bana sürekli umut verdin yapmadın diyerek suçluyor sürekli geceden beri sitem ediyor, ben de çözümleri söyledim git işe gir maaşından kesilsin diye eve icra gelmicek dedim. gidicem buralardan gönlümü nasıl alacağını düşün sen beni rezil ettin diyo, şu an facesini kapattı. Ben de dedim kayıplara mı karşıyosun hayırdır asıl amacın buydu dimi dedim şu an gidicem buralardan diyo ne halde olduğumu bilmiyosun falan.. Ben biraz üzgünüm ve kızgınım ama rahatım, ayrıca babam 200 tl istediğinde ben zaten her ay 500 tl gönderiyodum onlara onun haricinde istemişti anında olmasa da sonra verdim ben ailemi çğneyip elin oğlu için para harcıyo sitemlerini hak etmiyorum, ailemin durumu da iyi sadece kız kardeşimin dersane ve harçlık parasına destek olmak içindi. Hepiniz bi abla gibi anne gibi uyarıda bulundunuz azarladınız iyi oldu gerçekten yoksa çekmiştim şimdiye ve pişmanda olacaktım. Hala sen dalga geçtin benimle güvendim sana ortada bıraktın napıcam ben diyo ağlayıp duruyo, hiç bir mecburiyetim yok para arttırıp kendime yatırım yapıcam büyük aptallıktan kurtardınız hepinizi öpüyorum :*
Kız sana helal olsun.. İnşallah allah karşına senin gibi düzgün işi gücü olan bir erkek çıkarır tez zamanda evlenirsiniz .. Sakın bu pis adama dönme ayrıl gitsin

artık kimseye güvenmicem özelliklede maddi durumları iyi olmayan erkeklere, ben de şaşırıyodum her şeyi alttan almasına sorun çıkarmamasına her şey amacına ulaşmak içinmiş aceleye getirip tefeci icra derken parayı alıp kimbilir ne yapıcaktı şimdi buz gibi olduk ne 3 ay içinde ne kadar aptal yerine konduğumu zamanla görücem

Kızlar aşkolsun adamın askerlik parası gitti sizin yüzünüzden!!!

Şaka bi yana sanki bedelli için gibi geldi bu dolandırıcılık bana. Tabi bilmiyorum bedellinin ödeme süreli vs gecti mi ama insanın aklına geliyor cidden

Bu da çok yüksek bir ihtimal valla

artık kimseye güvenmicem özelliklede maddi durumları iyi olmayan erkeklere, ben de şaşırıyodum her şeyi alttan almasına sorun çıkarmamasına her şey amacına ulaşmak içinmiş aceleye getirip tefeci icra derken parayı alıp kimbilir ne yapıcaktı şimdi buz gibi olduk ne 3 ay içinde ne kadar aptal yerine konduğumu zamanla görücem
Bir erkekle tanıştığında onu değerlendirirken ilk önce çocuğumuza iyi bir baba olabiliröi diye iyice bir tart .. Dualarım seninle canım benim sakın üzülme

Maddi durumu iyi olmayıp "borç isteyen ve kredi çektiren" erkeklere diye düzeltelim bence. Karakter meselesi çünkü.

sonuç olarak krediyi çekmedim ve aramız bozuldu bana sürekli umut verdin yapmadın diyerek suçluyor sürekli geceden beri sitem ediyor, ben de çözümleri söyledim git işe gir maaşından kesilsin diye eve icra gelmicek dedim. gidicem buralardan gönlümü nasıl alacağını düşün sen beni rezil ettin diyo, şu an facesini kapattı. Ben de dedim kayıplara mı karşıyosun hayırdır asıl amacın buydu dimi dedim şu an gidicem buralardan diyo ne halde olduğumu bilmiyosun falan.. Ben biraz üzgünüm ve kızgınım ama rahatım, ayrıca babam 200 tl istediğinde ben zaten her ay 500 tl gönderiyodum onlara onun haricinde istemişti anında olmasa da sonra verdim ben ailemi çğneyip elin oğlu için para harcıyo sitemlerini hak etmiyorum, ailemin durumu da iyi sadece kız kardeşimin dersane ve harçlık parasına destek olmak içindi. Hepiniz bi abla gibi anne gibi uyarıda bulundunuz azarladınız iyi oldu gerçekten yoksa çekmiştim şimdiye ve pişmanda olacaktım. Hala sen dalga geçtin benimle güvendim sana ortada bıraktın napıcam ben diyo ağlayıp duruyo, hiç bir mecburiyetim yok para arttırıp kendime yatırım yapıcam büyük aptallıktan kurtardınız hepinizi öpüyorum :*

Çok iyi yapmışsn zaten gerçekten karşısındaki kadını seven iyi niyetli düzgün bir erkek borç içinde yüzse de senden asla böyle bişr şey istemezdi icra gelir hapse düşer gene de sana kredi çektirtmezdi kız halinle...
taş taşır gene de öderdi senden istemezdi o yüzden şutla gitsin muhatap olduğuna nefes harcadığına değmez öyle yam yamlara

Valla kredi çekmedin diye sana bu denli trip atan adamdan kork, senden başka hiç bir güvencesi olmaması çok ilginç, sende ona güvenmemekle en iyisini yapmışssın..
Sağlık sorunu falan olsa anlarım da erkek adam ağlayarak para mı ister yaaa ıyyğğ

Her şerde bir hayır vardır sözünü aklından çıkarma, kim bilir belki seni daha iyi günler bekliyor

bıde pişkin pişkin utanmadan benı kandırdın dıyo tırıp atıyo garıp vallahı bence sen otur kalk sukret gercek yuzunu gordugun ıcın dılerım karsına hayırlı ıyı merhametlı bırı cıkar ve yuvanı kurarsın ınsallah... ınan ben esım ıs bulamadıgı donemde calısırken massı getııryodum almıyordu ben oturuyorum sen calısıyosun dıye kac kere agladı yanı 4 ay bıle surmedı işşizlıgı yanı dusun bnde bız ıyı gunde kotu gunde soz verdık bırbırımıze dedım kıra geldı faturalar geldı al ode mutfaga alısverıs yapalım dıye dıye zorla verıyodum ınankı ama mesala sımdı callıssam tabıykı bırlıkte karsılıycaz oduycaz borcları ama odonem kendı calısmadıgı ıcın cok kotuydu... sevgılın daha yenısınız evlı bıle degılsınız senden para ıstıyor az bı meblada degıl kıradı cek dıyor allaha sukurkı gercek yzunu gordun ıyıkı buraya konu açtın

Tamam arkadaşlar desteğiniz ve uyarılarınız için teşekkür ederim, borç yapılandırmayı ve icrayı kesecek kadar ödeme yapılabildiğini bilmiyordum, yarın bankaya gittiğimi ve sonrasında olumsuz olduğunu kefil istediklerini falan söylücem, merak ediyorum icra gelecek mi, düşünüyorum da icra ailesine gelecekse onlar niye bişey yapmıyo, duygularımla hareket etmicem ayrıca ayrı şehirlerdeyiz, krediyi çekip göndericektim borçlarını kapatıp yanıma gelecekti, ben de yanıma gelme zaman kaybetme işe başla dedim seni özledim falan diyo, ben de dedim daha krediyi çekmedim icralık biri aşk meşk düşünmez diye, parçaları birleştirince sonuç haklısınız beni kandırıyor ama kanmıcam hepinize tekrar teşekkür ederim vakit ayırdığınız için.

yazdın mı bilmiyorum görmedim ama çok merak ettim ya kaç yaşında bu adam. ? pardon madammm:KK48:

düşünüyorum da parayı alıp aldatma durumu falan olduğunda başka bi kızla parayı yeselerdi çıldırırdım of of ne büyük bir hata yapacaktım ya, yapardım kıymetimi bilinirdi iyi kızlar üzülmeye terk edilmeye mahkum zaten

son kararın noldu okuyamadım da inşallah vazgeçmişsindir. vazgeçtiysen en doğrusunu yaptın emin ol :KK66:

Ne kadar saf göründüysem artık yazıklar olsun bana da insanları tanıyamıyorum, buraya konu açmakta akşam bir anda geldi aklıma, çünkü bana dediki kredi çekeceğini arkadasına bile söyleme kimse bilmesin diye, demek ki birilerinin akıl vermesinden korktu, ben de buraya yazayım dedim inanın bu kadar kötü örnekler olduğunu bilmiyordum kendi elimle ateşe atacaktım kimsede yardımcı olmazdı, şu an hiç ses seda yok yalnız kalmak istiyorum dedi gitti facesi teli kapalı gerçekten dolandıracaktı ya bi ton laf söyledi suçladı gitti iyi oldu ya bi de gizlice evlenelim diyodu resmen sermaye olarak görüyomuş

Bak arkadaşım dün müge anlının programında gördüm,bir kadın çıkmış,aylar önce yine çıkmıştı kocasını aramak için,bütün düğünü kadın yapmış,kocası kadını 60 binliralık borçlandırmış şimdide kadına boşanma davası açmış bırakmış gitmiş olan kadına oldu kredi falan çekmiş galiba ve kocasının peşinde dolanmaktan işinden olmuş kadın,ve halada kocasını sevdiğini söylüyor kadın bugün adam gelse kadın yine barışır.:KK57::KK57:

onu rezilmi etmişin :KK70: sanki borcu sen yaptında onun üstüne yıktın rezil olmuş :KK70:
hala duygu sömürüsü yapıyo seni suçluyo ne yüzsüz adammış
kaç kişi sormuş askerleiğini yaptımı diye cevap vermemişin, gerçekten bende merak ettim

X