- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.049
sonuç olarak krediyi çekmedim ve aramız bozuldu bana sürekli umut verdin yapmadın diyerek suçluyor sürekli geceden beri sitem ediyor, ben de çözümleri söyledim git işe gir maaşından kesilsin diye eve icra gelmicek dedim. gidicem buralardan gönlümü nasıl alacağını düşün sen beni rezil ettin diyo, şu an facesini kapattı. Ben de dedim kayıplara mı karşıyosun hayırdır asıl amacın buydu dimi dedim şu an gidicem buralardan diyo ne halde olduğumu bilmiyosun falan.. Ben biraz üzgünüm ve kızgınım ama rahatım, ayrıca babam 200 tl istediğinde ben zaten her ay 500 tl gönderiyodum onlara onun haricinde istemişti anında olmasa da sonra verdim ben ailemi çğneyip elin oğlu için para harcıyo sitemlerini hak etmiyorum, ailemin durumu da iyi sadece kız kardeşimin dersane ve harçlık parasına destek olmak içindi. Hepiniz bi abla gibi anne gibi uyarıda bulundunuz azarladınız iyi oldu gerçekten yoksa çekmiştim şimdiye ve pişmanda olacaktım. Hala sen dalga geçtin benimle güvendim sana ortada bıraktın napıcam ben diyo ağlayıp duruyo, hiç bir mecburiyetim yok para arttırıp kendime yatırım yapıcam büyük aptallıktan kurtardınız hepinizi öpüyorum :*
Verilmiş sadakan varmış valla.
Nerede kredi çekeceğin zaman mahçup bakan adam? nerede şimdi ki sitem eden şahıs?