haa ben de izledim, o kadın uçmuş ya zaten
kadına kişi laf anlatamadılar bi
konu sahibi net'den tekrarını bulup izlemelisin
o zaten saplantılıydı müge anlı ali dedikçe kadının gözlerinden 10 ali birden çıkıyodu
yanımda olsa beynini duvara saplamak isterdim onun
Birde ailene söyledin sanıp panik olmuş. Tabii kimseye söylemeki seni rahatça dolandırsın. Yazık valla çok üzüldüm, faturaları harcamalarıda sen yapıyormuşsun, niye yaa, onun seni bırakmasını bekleme sen sırtına kazığı yemeden ayrıl ondan. O adamdan kocada olmaz sevgilide. Yarın (Allah korusun yanılıp şaşırıp ) evlenseniz de çalışmaz bu adam yan gelir yatar, borcunuzda bitmez olan sana olur. Acaba bu kadar borcu kumardamı yapmış sana söylemediğine göre.Bu borcu nasıl yaptın diyorum detaylarını anlatmıyo ama bu borç bu kadar değildi ödeyemediğim için arttı dedi, cok güven vermiyo açıkçası, ev kızı olsam bu kadar cabuk evlenmek isteyeceğini bile düşünmüyorum, çok ta güvenmiyorum açıkçası rahatına düşkün biri çalışmazsa ödemezse diye aklımdan geçiyo kendi halletsin öyle çıksın karşıma, açıkça konuşucam, bugüne kadar benim için tek kuruş harcamadı telefon faturasına kadar ben ödedim ama bu kredi fazla olacak,sonucu merak ediyorum icra gelecekmi gerçekten yoksa kandırmayamı çalışıyo
o zaten saplantılıydı müge anlı ali dedikçe kadının gözlerinden 10 ali birden çıkıyodu
yanımda olsa beynini duvara saplamak isterdim onun
Muge anli da cok sinirlendi ama tuttu kendini
afferin sana yarın öbürgün terketsin kal o kadar borçla ortada...erkeklere güven olmaz anam kimse söylemedi mi sanamerhaba herkese, sevgilimin 20.000 tl kredi borcu var ve 2 hafta içinde ödemezse icralık olacak çok uğraştı ama bi yerden para bulamadı şu an çalışmadığı için yeni kredi de alamadı, 1 ay sonra işe başlıcak, bende memurum aylık 1800 tl maaş alıyorum hiç kredi çekmedim kendi kendime zor geçiniyorum, son çare olarak ben kaldım yarın gidip maaş aldığım bankadan 36 ay vadeli 20.000 tl kredi çekicem, kendisi işe girdikten 3 ay sonra toplu kredi çekip borcunu ödeyeceğini söylüyor çok mahçup bana karşı, aylık ödemelerime de yardım edeceğini söylüyor, ama ya sonra ödemezse aylık 800 tl yi ödemek zorundayım ve ailem duyarsa beni mahveder, kafam karışık ama cok zor durumda dayanamıyorum
Sen ailene para göndermeyip bu adamın faturalarınımı ödedin ???!!!!( benim ses tonumdan anladı yapamayacağımı ben de söyledim özür dilerim umut verip yapamadım gibi oldu ama bu yükün altına giremicem dedim aramızın bu yüzden bozulmasını istemiyorum çok kötüyüm şu an dedi ağladı ben de ağladım üzgünüm dedim yarın gitme bankaya falan bi yerlerden bulucam bu benim aptallığım dedi, tekrar özür dilerim dedim kapadık telefonu. Sonradan ağlamaktansa şimdiden ağlayayım napiyim, biriniz demiş ailenden biri istese bahane uydurursun diye haklısınız, kardeşimde istedi, babamda eve her ay 200 tl gönderemezmisin dedi, zor geçiniyorum dedim onlara, şu an vicdan azabı çekiyorum. Hepiniz sağolun ağlasamda rahatladım kurtuldum
Elin adamı için yirmibin çekmeye kalkıyorsunuz ama babanız ayda ikiyüz istedi diye geçinemiyorum diyorsunuz.O adamın paraya ihtiyacı olmasa evladından istemezdi zaten.Kimbilir ne zorluklarla yetiştirdi sizi.Yazık vallahi.( benim ses tonumdan anladı yapamayacağımı ben de söyledim özür dilerim umut verip yapamadım gibi oldu ama bu yükün altına giremicem dedim aramızın bu yüzden bozulmasını istemiyorum çok kötüyüm şu an dedi ağladı ben de ağladım üzgünüm dedim yarın gitme bankaya falan bi yerlerden bulucam bu benim aptallığım dedi, tekrar özür dilerim dedim kapadık telefonu. Sonradan ağlamaktansa şimdiden ağlayayım napiyim, biriniz demiş ailenden biri istese bahane uydurursun diye haklısınız, kardeşimde istedi, babamda eve her ay 200 tl gönderemezmisin dedi, zor geçiniyorum dedim onlara, şu an vicdan azabı çekiyorum. Hepiniz sağolun ağlasamda rahatladım kurtuldum
( benim ses tonumdan anladı yapamayacağımı ben de söyledim özür dilerim umut verip yapamadım gibi oldu ama bu yükün altına giremicem dedim aramızın bu yüzden bozulmasını istemiyorum çok kötüyüm şu an dedi ağladı ben de ağladım üzgünüm dedim yarın gitme bankaya falan bi yerlerden bulucam bu benim aptallığım dedi, tekrar özür dilerim dedim kapadık telefonu. Sonradan ağlamaktansa şimdiden ağlayayım napiyim, biriniz demiş ailenden biri istese bahane uydurursun diye haklısınız, kardeşimde istedi, babamda eve her ay 200 tl gönderemezmisin dedi, zor geçiniyorum dedim onlara, şu an vicdan azabı çekiyorum. Hepiniz sağolun ağlasamda rahatladım kurtuldum