Sevgilim için kredi çekicem

haa ben de izledim, o kadın uçmuş ya zaten

kadına kişi laf anlatamadılar bi

konu sahibi net'den tekrarını bulup izlemelisin

o zaten saplantılıydı müge anlı ali dedikçe kadının gözlerinden 10 ali birden çıkıyodu

yanımda olsa beynini duvara saplamak isterdim onun

o zaten saplantılıydı müge anlı ali dedikçe kadının gözlerinden 10 ali birden çıkıyodu

yanımda olsa beynini duvara saplamak isterdim onun

Ali'nin peşinden koşucam diye işi falan bırakmış. Millet relax valla bacım

Biz işten güçten aşk acısı bile çekemeyiz anasını satim

Birde ailene söyledin sanıp panik olmuş. Tabii kimseye söylemeki seni rahatça dolandırsın. Yazık valla çok üzüldüm, faturaları harcamalarıda sen yapıyormuşsun, niye yaa, onun seni bırakmasını bekleme sen sırtına kazığı yemeden ayrıl ondan. O adamdan kocada olmaz sevgilide. Yarın (Allah korusun yanılıp şaşırıp ) evlenseniz de çalışmaz bu adam yan gelir yatar, borcunuzda bitmez olan sana olur. Acaba bu kadar borcu kumardamı yapmış sana söylemediğine göre.

( benim ses tonumdan anladı yapamayacağımı ben de söyledim özür dilerim umut verip yapamadım gibi oldu ama bu yükün altına giremicem dedim aramızın bu yüzden bozulmasını istemiyorum çok kötüyüm şu an dedi ağladı ben de ağladım üzgünüm dedim yarın gitme bankaya falan bi yerlerden bulucam bu benim aptallığım dedi, tekrar özür dilerim dedim kapadık telefonu. Sonradan ağlamaktansa şimdiden ağlayayım napiyim, biriniz demiş ailenden biri istese bahane uydurursun diye haklısınız, kardeşimde istedi, babamda eve her ay 200 tl gönderemezmisin dedi, zor geçiniyorum dedim onlara, şu an vicdan azabı çekiyorum. Hepiniz sağolun ağlasamda rahatladım kurtuldum

Sakın aman sakın hic bulaşma krediyi çekip verdikten sonra ayrılıp inkar etmeyeceginin garantiside yok doğrusu 20.000 azbir para degil doğrusu su zamanda kim kime kredi cekip veriyor benim babam amcama kredi cekti altında arabası var odeyemezsem arabamı satar yine öderim dedi ama 1 ay verdi 3 ay vermedi taksitleri su zamanda insan babasına güveniyor sendeki cesarette deli cesareti arkadaşım bence cekme sırf bunun icin senden ayrılacaksada ayrılsın parayı alıp ayrılmasındanda iyi bende bu para mevzuları sevgilisine yansıtan erkeklerden nefret ediyorum duygu sömürüsü resmen bence o senden birseyler koparmaya çalışıyor memurmuşsun işsiz adamla ne isin var hic bulasmadan yol ver sen ona kusura bakma aileme soyledim cok kotu kavga ettik boyle birsey yapamam deee icralik olana kadar aklı nerdeymiş senide icralık eder o adam

Son düzenleme:
afferin sana yarın öbürgün terketsin kal o kadar borçla ortada...erkeklere güven olmaz anam kimse söylemedi mi sana

ağlasın bacım sen ağlayacağına o ağlasın. bu adama umut bağlama bence yaşım geçiyor diye işsiz güçsüz borç içinde kadından para isteyen adamla olmaaaaz

Sen ailene para göndermeyip bu adamın faturalarınımı ödedin ???!!!!

Elin adamı için yirmibin çekmeye kalkıyorsunuz ama babanız ayda ikiyüz istedi diye geçinemiyorum diyorsunuz.O adamın paraya ihtiyacı olmasa evladından istemezdi zaten.Kimbilir ne zorluklarla yetiştirdi sizi.Yazık vallahi.

Ayy birde agladı mı film gibi hemen ayrıl hemen duygu somurusu yapiyor agladıgıda yalandır eminim sakın bir anlık gaflete ugrayıp bir hata yapma bence mumkunse aranada mesafe koy

puhahaha naapcan naapcan ay dur bi daha gülcem.hatuuunn zamanı gelecek nikahlı kocan eve ekmek almayacak da hava atmak için arkadaşlarıyla yicek tüm paranı sen aç kalcan.ooof of.kaç numarasınız siz yaa.sevgili diyo yaa bi de.

bu kadar yaşanmış kötü örnekleri okudukça soğudum ya gözüm açıldı ya açıkça dedim yapamıcam diye, zaten iyisi bulmaz beni, her şeyin farkına vardığımı anladı, zorla isteyecek değil ya bu yüzden ayrılırsan da diyeceğim bişey yok, gir işe maaşına haciz gelsin evine geleceğine dedim şu an konuşmak istemiyorum dedi sonuç olarak bankaya gitmicem çekemicem dedim. daha ses yok hepinize çok teşekkürler gözümü açtığınız için

Aklinizi basiniza alin sakin ama sakin cekmeyin cahillik yapmayin bu onerilerimizi dikkate alin soz verdim ayip okur demeyin bi bahane bulun cekmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…