sevgilim icime bosalmiyor

cutebutscorpio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2025
14
8
1
20
Merhaba, 1,5 yillik iliskim var ve sevgilimle düzenli cinsel hayatimiz var ben icime bosalmasini cok istiyorum ama o bunu istemiyor. Dun bir arkadasimla konustum onunda iliskisi 1 yillik ve sevgilisi kac kere icine bosalmis her seferinde ertesi gun hapi kullanmis ve hamile kalmamis. Bende sevgilim icime bosalsin o zevki yasayim istiyorum ama o bunu istemiyor ben o zevk alsin diye her seyi yapiyorum cunku seviyorum ama o benim tek bir istegimi yapmiyor bende dunden beri agliyorum gercekten seven erkek mi icine bosalir? diye cunku internette de okudum erkek icine bosalmiyorsa kendini garantiye aliyordur diye. İcime bosalmasi icin nasil ikna ederim.

Kafalarda piril piril elinin altında internet, araştır bir ertesi gün hapı doğum kontrol yöntemi mi? Vücuda , hormonlara neler yapıyor. Adam niye içine bosalsin, hamile kal diye mi? Korunmadan bir habersinix maşallah sevişmeyi biliyorsunuz. Birde dünden beri buna ağlıyormusun?

hormonlari mahvettigini biliyorum 1 kere kullandim ama o zaman icime bosalmamisti sadece korunmasiz ilk yapisimizdi. Evet dun geceden beri agliyorum

Yazdım yazdım sildim… bir şey diyeceğim sonra ban yiyeceğim. Sevgilin hala sevgilin diye dua et bence

Kafaniz cok guzelmis… ertesi gun hapi zaten dogum kontrol hapi degil , her halti biliyorsunuz bundan bi haber yasiyorsunuz. Ayrilmakla tehdit et belki sevgilin ikna olur

Bunun için agladinmi gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…