- 4 Mayıs 2015
- 286
- 64
- 38
- Konu Sahibi lovelystudent
Bize haber et lütfen...
edicem canm tabiki aahhh inşallah çıkar ortayaa yarın olumlu olumsuz neyse...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bize haber et lütfen...
muhtemelen...böylelerini sevgili ediniyorsunuz ya aşk olsun size..arkadaşlar 2 kere şöyle bişey yaşandı. birincisinde sevgilimin evindeydim ve bin tl kadar para vardı cüzdanımda eve geldiğimde 100 tl si eksikti. sevgilim ya düşürdün ya da bankamatik eksik verdi dedi. neyse önemsemedim.
ikincisi de aylar sonra yine yüklü para vardı. cafe de otururken lavaboya kalktım genelde çantamı yanımda götürürdüm o an braktım. sonra ben lavabodayken sevgilim çantam lavaboya getirdi işte kalkalım diye. eve geldiğimde 50 tl si eksikti.
söyledim acaba nerde düşürdüm yine diyorum. bu da lavaboya giderken bile götürüyosun nasıl oldu filan dedi. halbuki birinde götürmemiştim.
düşündiğim şey çok ayp biliyorum ama. hiç bu şekilde para kaybetmedim. düşürsem kalanını niye düşürmüyim. niye sadece 50 ve 100 tl. sevgilim de biraz cimridir. başkalarınn üzerinden geçinmeyi sever. ister istemez acaba o mu alldı diyorum. nasıl anlayabilirim sizce?
muhtemelen...böylelerini sevgili ediniyorsunuz ya aşk olsun size..
sende akıllı kızsın hani..bir cümlenden anladım..neden paramın hepsini düşürmüyorum kaybetmiyorum yalnız 50 tl veya 100 tl kayboluyor..kavun değil ki koklayalm yaşaya yaşaya anlıyoruz
Bizim eve de eski sevgilimin kız kardeşi yani ''Eski görümce'' geliyordu.. Ara da gel git işte. Ama şunu farkettim. Kız ne zaman gelse evde kaybolmayan kalmadı.
Bir gün afedersiniz söylemesi çok ayıp hiç huyum değildir. Çok pahalı kemerim çalındı evin içinde nasıl çalınıyorsa.. Kız gitti kemerimi bulamadım. Bir gün ise eteğim.. sonra ki gün baktım gözlük... ve son olarak cüzdanımın içindeki paralar.. farkettim ki evin içinde neyi bulmak istesem yok kız ne zaman gelse kayboluyordu. Kardeşimin makyaj malzemelerini saymıyorum bile
Son olarak cüzdanımda 945 TL vardı. Cüzdanım odam da duruyordu, bunu gördü ve su getirir misin dedi. Gittim getirdim. Bu suyu içti. Canım acil çıkmam gerekiyor dedi gitti. O zaman doğum günümdü kutlamaya gidecektim cüzdanımı bir açtım baktım 300 TL.
O an taşmıştım kızı aradım paralarım nerede diye. Hadi diğerlerini çaldın aldın yeme beni paralarımı bari ver dedim. Gittim aldım. İtiraz edemedi. Açık sözlü olun birazda gözetleyin.
Kusura bakma da ''ATM yanlış vermiş.'' ''Çok değilmiş.'' demesiyle zaten belli ediyor.eğer sevgilim aldysa çok uyank çok para almyo ki peşine düşmüyim diye. ona parakaybettim dediğimde ilk tepkisi çok mu oldu. 50 tl diyince bişey değilmiiş dedi. direk böyle demesi bile şaşırtcı geldi
Kusura bakma da ''ATM yanlış vermiş.'' ''Çok değilmiş.'' demesiyle zaten belli ediyor.
Bizim eve de eski sevgilimin kız kardeşi yani ''Eski görümce'' geliyordu.. Ara da gel git işte. Ama şunu farkettim. Kız ne zaman gelse evde kaybolmayan kalmadı.
Bir gün afedersiniz söylemesi çok ayıp hiç huyum değildir. Çok pahalı kemerim çalındı evin içinde nasıl çalınıyorsa.. Kız gitti kemerimi bulamadım. Bir gün ise eteğim.. sonra ki gün baktım gözlük... ve son olarak cüzdanımın içindeki paralar.. farkettim ki evin içinde neyi bulmak istesem yok kız ne zaman gelse kayboluyordu. Kardeşimin makyaj malzemelerini saymıyorum bile
Son olarak cüzdanımda 945 TL vardı. Cüzdanım odam da duruyordu, bunu gördü ve su getirir misin dedi. Gittim getirdim. Bu suyu içti. Canım acil çıkmam gerekiyor dedi gitti. O zaman doğum günümdü kutlamaya gidecektim cüzdanımı bir açtım baktım 300 TL.
O an taşmıştım kızı aradım paralarım nerede diye. Hadi diğerlerini çaldın aldın yeme beni paralarımı bari ver dedim. Gittim aldım. İtiraz edemedi. Açık sözlü olun birazda gözetleyin.
Herife daha söylemedim. Annesine de söylemedim. Söylemeye de gerek duymadım. Zaten herif evlendi çoluk çocuğa karıştı. Ama yolda yan yana geldiğimizde selamlaşıyoruz. Karısından gizli facebook açmış oradan ekleyip mesaj attı. Kabul etmedim ama mesajına cevap verdim uzun bir konuşmadan konu ''kardeşine'' geldi.. övmeler.. karakterine pırlanta demeler.Oha
Eski sevgilin kardeşinin hırsız olduğunu duyunca ne dedi peki
Ya ne insanlar var inanamıyorum
Olaylardan haberdar et beni. Merak ediyorum.dimi ya bende saf saf atm yi araşttırttım
Herife daha söylemedim. Annesine de söylemedim. Söylemeye de gerek duymadım. Zaten herif evlendi çoluk çocuğa karıştı. Ama yolda yan yana geldiğimizde selamlaşıyoruz. Karısından gizli facebook açmış oradan ekleyip mesaj attı. Kabul etmedim ama mesajına cevap verdim uzun bir konuşmadan konu ''kardeşine'' geldi.. övmeler.. karakterine pırlanta demeler.
O an ağzımı açıp gözümü yummak istedim. Dedim ''Sen yine de sahip çık..''
Olaylardan haberdar et beni. Merak ediyorum.
Ne oldu son durum ?tamam canım buraya yazıcam dua edin inşallah varsa öyle bişey Rabbim bi an önce göstersin :/
Ne oldu son durum ?
Günahini alma ama dene bence bi kere daha. Cantanda birkac ellilik olsun yine kafede tuvatuvalete gidiyomus gibi kalk gizlice izle bakalim alacakmi
Sabreden derviş muradina ermiş biraz daha bekleyin sonra da gercek neyse çıkar
Şüphe içinde de yaşanmazkif