- 2 Ocak 2015
- 1.257
- 1.138
- 128
- 28
- Konu Sahibi kiraz cicegi
-
Hiç bişey olmaz korkma. Açık yarada kan yoluyla,yada cinsrl ikişkiylee bulaşır. Aşılarını olursun tamm olur. Bnm Babamda taşıyıcıdır bizlerde aşılanmıştzamanınfa.da. başkada bir şey olmuyor. Korkma o kadar.
Agızda yara falan varsa bulaşır diye biliyorum. Taşıyıcı bulaştırabiliyor muymuş? Annem yıllar önce hepatitolmuştu, geçenlerde ameliyat olduğunda doktor kanında hepatit yok artık dedi. Hiç anlamam da geçebiliyordur belki.
Öğrendiğinizde aşı olmanız gerekirdi..Ne olur ne olmaz. Basit bir bulaşıcı hastalık değil zira.
Aşılanın biran önce.
Nie kırılsın canım. Şöyle de düşün onın gibi sende bambaşka bi yerden kapabilirsi. Hani hem tedbir gibi. Sonuçta hiçbir zararı yok. Naaılki kızıl için, kızamık için aşı oluyorrz bu da hepatit için die düşğn ve aşını ol mutlaka. Ayrıca yinede endişelniyorsan ona söylemek zorunda değilsin.Ya gidip olurum aşı bu sorun degil ama kırılır mi bana diye korkuyorum. Aslinda sevgilim saglik sektöründe çalışıyor o yuzden icim rahatti yani bisey olcak olsa benden once düşünür diyordum ama şimdi endiseleniyor insan. En doğrusu açık açık sormam sanırım
Ya gidip olurum aşı bu sorun degil ama kırılır mi bana diye korkuyorum. Aslinda sevgilim saglik sektöründe çalışıyor o yuzden icim rahatti yani bisey olcak olsa benden once düşünür diyordum ama şimdi endiseleniyor insan. En doğrusu açık açık sormam sanırım
Bende çocukken 12 yaşında oldum...gümeydoğuya tayin olmuştu babam orda okuldan bulasmış hepatit A olmuştum..20 gün okula gidemedim...okul tuvaleti yada kantinden bulaşmıştır dediler..annenizde hepatit A olduysa falan o atlatılıyo bağışıklık oluyo sanırım hastalığa...bendede yok şuan..Agızda yara falan varsa bulaşır diye biliyorum. Taşıyıcı bulaştırabiliyor muymuş? Annem yıllar önce hepatitolmuştu, geçenlerde ameliyat olduğunda doktor kanında hepatit yok artık dedi. Hiç anlamam da geçebiliyordur belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?