- 2 Ocak 2015
- 1.257
- 1.138
- 128
- 28
- Konu Sahibi kiraz cicegi
Evet arkadaslar size danışmak istiyorum bu konuda, sevgilim kucukken gecirdigi bir rahatsizlikta hastanenin kosullari pek iyi olmadigi icin hepatit b kapmiş. Sonra iyilesmis ama tasiyici olarak kaliyor. aslında bu pek de kafaya taktığım birsey değildi benim için. Yani sevgilimin taşıyıcı olmasini hic sorun etmedim (çünkü daha baska rahatsizliklari vardi Allaha Şükür atlattik büyük oranda) ve hiç öyle bulaşır bulaşmaz diye bile düşünmedim. Kan yoluyla ve cinsellikle bulaşan bir hastalik zaten. Bi ara konusu açılmıştı aramizda, evlenmeden aşı olman gerekiyor demişti sonra konusmadik hiç.
Ama bugun yakin bi arkadasimla konusurken "sen de iyi valla hic korkmuyorsun" filan dedi. Sebebi de tükürük vb gibi seylerle de bulasabilirmis ve hatta arkadasimin dedigine gore elimi tutmasi bile risk olabilirmis. Aşı ol bence dedi ama ben bilmiyorum ya sizce bu kadar abartili bir sey mi, yani öpüşerek bulaşabilme ihtimali var mi ?
Ama bugun yakin bi arkadasimla konusurken "sen de iyi valla hic korkmuyorsun" filan dedi. Sebebi de tükürük vb gibi seylerle de bulasabilirmis ve hatta arkadasimin dedigine gore elimi tutmasi bile risk olabilirmis. Aşı ol bence dedi ama ben bilmiyorum ya sizce bu kadar abartili bir sey mi, yani öpüşerek bulaşabilme ihtimali var mi ?