- 8 Şubat 2015
- 1.606
- 5.654
-
- Konu Sahibi Puprple000
Hiç evlilik yapmayanların bazı ısrarlarını anlayabiliyorum. Bir şeyleri tecrübe etmemiş oluyorlar. Heves uğruna kendilerini yakıyorlar. Ama boşanmış hanımların böyle kendilerine değer vermeyen tiplerin peşinden koşmasını anlayamıyorum. Hiç mi bir şeyleri tecrübe etmediniz?
Gönül alması gereken sizsiniz. Sanırım zor bir donm yaşadınız tahammül sınırının zorlasmis. Ben adamın yerinde olsam böyle bir kadınla nasıl ömür geçer diye korkardım. Küçük mevzu için ağır konuşma evden çıkıp gitme sonra ayrılma. İyi adam evinize bırakmış gene arayınca açmış. Bence bi sakinleşince tekrar konusun. Sizi de bu raddeye getiren bisey olmalı. Birikmislik mi var? Olay sadece bundan ibaret ise ben sizi haksız buldum. Ama öncesinde bazı olaylar olduysa gerildiyseniz ilişkide bunun çözümü de bu değil. Sakince konusun ya güzel anlasın ya ayrılın ikinize de yazık hayat çok kısa.1seneye yakındır ayrıl barış yaşadığım ilişkim var. Ikimizde evlenip ayrıldık yaşlarımız kriterlerimiz uygun fakat kendisi eski eşini zor atlattı hala bile gelgitleri oluyor bi anda soğukluk giriyor ve ayrılıyoruz. Ve ben ilk defa birisi için çabalıyorum sebebi de benim için artıları daha fazla. Asil konuya gelelim dün ilk defa evine gittim güzel geçti film felan izledik ben kendisinden tülbent istedim kendi odasından getirdi annesiyle yaşıyorlar ama arası yok konuşmuyor. Bana bi anda tülbenti çıkarmayı düşünmüyorsun heralde yaptı benim de içime kuşku düştü yok bidahakine getircem dedim gülerek o da ciddi algıladı ben sana yenisini alırım ama onu istiyorum çıkar yaptı bu arada cimri veya biseylerin lafini yapicak adam değil ısrarla tekrarlayınca annen mi kızar dedim hayır ama annemin yaptı. Bende Sinirlendim neyin lafini yapiyosun diyip çıkartıp verdim biraz ağır konuşup evden çıktım peşimden geldi arabasıyla sesini çıkartmadan eve bıraktı inerkende gönlümü almadı bende bittiğini söyledim kırgın ve sinirli baktı inince dayanamayıp aradim kendi hakliligini konuştu bende birşey diyomusun dediğimde demiyorum dedi teli kapattım. Saçma bir konu ama bu adam benim gönlümü almak için hiç çabalamıyor. Acaba eski eşinin tulbentimi bu da aklıma geliyor. Sizce bu konu da fazlamı tepki verdim gönlümü almadığı için bitirmem normal mi. Ve genelde ayrılık sorunları onun kafasına takılan veya farklı sorun olduğunda bunu pek dile getirmez yapamadığını söyleyip ayrılıyor aradan çok zaman geçip dinlediğimde evet ben haksızım ama o an tepkisini gösterip sorunu anlatmıyor veyahut gönlümü pek almaz ama kötü de davranmaz kibar zarif çoğu konu da ince davranır
Benim kafamda onun eski eşini unutamama konusu var tülbent konusunda da bu yüzden saçma tepkiler gösterdimGönül alması gereken sizsiniz. Sanırım zor bir donm yaşadınız tahammül sınırının zorlasmis. Ben adamın yerinde olsam böyle bir kadınla nasıl ömür geçer diye korkardım. Küçük mevzu için ağır konuşma evden çıkıp gitme sonra ayrılma. İyi adam evinize bırakmış gene arayınca açmış. Bence bi sakinleşince tekrar konusun. Sizi de bu raddeye getiren bisey olmalı. Birikmislik mi var? Olay sadece bundan ibaret ise ben sizi haksız buldum. Ama öncesinde bazı olaylar olduysa gerildiyseniz ilişkide bunun çözümü de bu değil. Sakince konusun ya güzel anlasın ya ayrılın ikinize de yazık hayat çok kısa.
Tülbentlere ilişkisi pahasına sahip çıkıyor ma daha ne yapsın adam?Artıları varmış artık neyse o artılar.
Bu sizin kendi dusunceniz olabilir mi yani adam bunla ilgili bisey dedi mi. Çünkü tülbent içinde acaba eski eşine mi ait ondan mı sinirlendi dediniz. Bununla ilgili fikre nasıl kapildiniz? Eğer açık açık özledim dediyse tahammülsuz olmanız normal zaten basın tekmeyi.Benim kafamda onun eski eşini unutamama konusu var tülbent konusunda da bu yüzden saçma tepkiler gösterdim
Kendisi zor süreç yaşamış güveni sevgisi eski eşinde çok yıprandı ben bilerek hayatında bulundum başlarda tamamen aklı fikri bendeydi sonra benden kaynaklı durumlardan eski eşini tekrar özlediğini anladim ayrıldıktan sonra paylaşımları ona dairdi neyse biz uzun bi süre ayrı kaldık bana bazı şeylerin düzeleceğini söyledi ve ıkimizde mesafeli ve güzel gidiyordu sonra bu olay patlak verdi
Tecrübelerime bakarak söylüyorum böyle yapışkan kadınlar hedefe kitlenirlerTecrübelerime dayanarak söylüyorum ayrış barış ilişkilerinden hayır gelmez
Evet bir senedir takili kaldım çok kirildigim konular olmasına rağmen yapışmadim varsa hatam affettim surekli herhangi bir çıkarım da yok seviyorum sanırım ilgi gösterse onun beni sevdiğini düşünüyorum ilgisiz davransa eski eşini unutamadığını düşünüyorum bu konu da kendimi sorgulayabilirimTecrübelerime bakarak söylüyorum böyle yapışkan kadınlar hedefe kitlenirler
Adamla sosyal medyadan buluşmuş görüşünce adam bundan tel istememiş Buluşalım diyen adamın telefonundan eski karısı için yaptığı paylaşımları silen bu..
Aklı fikri bendeydi benden kaynaklı durumdan eski karısını özlediğini anladım nasıl bir cümle
Ne kadar haklısınız bile bile lades değilde neHiç evlilik yapmayanların bazı ısrarlarını anlayabiliyorum. Bir şeyleri tecrübe etmemiş oluyorlar. Heves uğruna kendilerini yakıyorlar. Ama boşanmış hanımların böyle kendilerine değer vermeyen tiplerin peşinden koşmasını anlayamıyorum. Hiç mi bir şeyleri tecrübe etmediniz?
Bana eski eşiyle birşey demiyor tanışmadan önce ona dair çok paylaşımı vardı beraberken sildi ayrılınca eski duygusal paylaşımlarını ekledi ve ayrılık acısı çeker gibi paylaşımlar yaptı bana olmadığını biliyordumBu sizin kendi dusunceniz olabilir mi yani adam bunla ilgili bisey dedi mi. Çünkü tülbent içinde acaba eski eşine mi ait ondan mı sinirlendi dediniz. Bununla ilgili fikre nasıl kapildiniz? Eğer açık açık özledim dediyse tahammülsuz olmanız normal zaten basın tekmeyi.
Kendiniz de söylüyorsunuz sorun ilgi göstermemesi ite kaka gidiyorsunuz durumları bilerekEvet bir senedir takili kaldım çok kirildigim konular olmasına rağmen yapışmadim varsa hatam affettim surekli herhangi bir çıkarım da yok seviyorum sanırım ilgi gösterse onun beni sevdiğini düşünüyorum ilgisiz davransa eski eşini unutamadığını düşünüyorum bu konu da kendimi sorgulayabilirim
Eee daha ne bekliyorsunuzBana eski eşiyle birşey demiyor tanışmadan önce ona dair çok paylaşımı vardı beraberken sildi ayrılınca eski duygusal paylaşımlarını ekledi ve ayrılık acısı çeker gibi paylaşımlar yaptı bana olmadığını biliyordum
çok çoçuksu davranıyorsunuz koca koca insanlar tencere kapak bulmuşsunuz birbirinizi.1seneye yakındır ayrıl barış yaşadığım ilişkim var. Ikimizde evlenip ayrıldık yaşlarımız kriterlerimiz uygun fakat kendisi eski eşini zor atlattı hala bile gelgitleri oluyor bi anda soğukluk giriyor ve ayrılıyoruz. Ve ben ilk defa birisi için çabalıyorum sebebi de benim için artıları daha fazla. Asil konuya gelelim dün ilk defa evine gittim güzel geçti film felan izledik ben kendisinden tülbent istedim kendi odasından getirdi annesiyle yaşıyorlar ama arası yok konuşmuyor. Bana bi anda tülbenti çıkarmayı düşünmüyorsun heralde yaptı benim de içime kuşku düştü yok bidahakine getircem dedim gülerek o da ciddi algıladı ben sana yenisini alırım ama onu istiyorum çıkar yaptı bu arada cimri veya biseylerin lafini yapicak adam değil ısrarla tekrarlayınca annen mi kızar dedim hayır ama annemin yaptı. Bende Sinirlendim neyin lafini yapiyosun diyip çıkartıp verdim biraz ağır konuşup evden çıktım peşimden geldi arabasıyla sesini çıkartmadan eve bıraktı inerkende gönlümü almadı bende bittiğini söyledim kırgın ve sinirli baktı inince dayanamayıp aradim kendi hakliligini konuştu bende birşey diyomusun dediğimde demiyorum dedi teli kapattım. Saçma bir konu ama bu adam benim gönlümü almak için hiç çabalamıyor. Acaba eski eşinin tulbentimi bu da aklıma geliyor. Sizce bu konu da fazlamı tepki verdim gönlümü almadığı için bitirmem normal mi. Ve genelde ayrılık sorunları onun kafasına takılan veya farklı sorun olduğunda bunu pek dile getirmez yapamadığını söyleyip ayrılıyor aradan çok zaman geçip dinlediğimde evet ben haksızım ama o an tepkisini gösterip sorunu anlatmıyor veyahut gönlümü pek almaz ama kötü de davranmaz kibar zarif çoğu konu da ince davranır