Sevgilim gönlümü almiyor

+1000

Ayrıca evet eşimin hatırası dese ne değişecekti sizin için ? Yaptığınız tavrın arkasında bile duramıyorsunuz. Bitti dedikten sonra tekrar aramanız bunun ispatı. Bu adam size sevgi, saygı duymaz. Boşuna peşine düşmeyin, nedenini sebebini sorgulamayın. Aklı eski eşinde olan biri şu şartlarda zaten çaba falan göstermez, Olsa olsa yara bandı yapar sizi. Kendinize reva gördüğünüz buysa buyurun devam edin.

Tülbent olayını falan boşverin adam eski eşini unutmamış neden yapışıyorsunuz bu kadar? Kendinizi bu kadar ezdirmenize sebep olan artıları nedir çok merak ettim.

Gönül alması gereken sizsiniz. Sanırım zor bir donm yaşadınız tahammül sınırının zorlasmis. Ben adamın yerinde olsam böyle bir kadınla nasıl ömür geçer diye korkardım. Küçük mevzu için ağır konuşma evden çıkıp gitme sonra ayrılma. İyi adam evinize bırakmış gene arayınca açmış. Bence bi sakinleşince tekrar konusun. Sizi de bu raddeye getiren bisey olmalı. Birikmislik mi var? Olay sadece bundan ibaret ise ben sizi haksız buldum. Ama öncesinde bazı olaylar olduysa gerildiyseniz ilişkide bunun çözümü de bu değil. Sakince konusun ya güzel anlasın ya ayrılın ikinize de yazık hayat çok kısa.

Tülbent?
Tesettürlüyseniz zaten saçınız açık değildir. Neden istediniz ki?
Bir de elin herifinin evinde işiniz ne madem tesettürlüsünüz? Bunlara dikkat eder kapalı hanımlar benim bildiğim kadarıyla.
Ayrıca herif de herif olsa,bin tane falsosu var. Anasıyla yaşıyor,muhtemelen züğürtlükten,ama anasıyla arası yok. Neden yok? Anasıyla arası olmadığı halde aynı evde yaşayan adamdan başka kadına hayır da gelmez. Varsa mabadı ayrı eve çıksın ama yok,ille yük olmalı anasına bu harika evlat. Eski karısını unutamamış,muhteşem. Benim gördüğüm en süper artı yönler bunlar, başka varsa da siz anlatın.

Benim kafamda onun eski eşini unutamama konusu var tülbent konusunda da bu yüzden saçma tepkiler gösterdim
Kendisi zor süreç yaşamış güveni sevgisi eski eşinde çok yıprandı ben bilerek hayatında bulundum başlarda tamamen aklı fikri bendeydi sonra benden kaynaklı durumlardan eski eşini tekrar özlediğini anladim ayrıldıktan sonra paylaşımları ona dairdi neyse biz uzun bi süre ayrı kaldık bana bazı şeylerin düzeleceğini söyledi ve ıkimizde mesafeli ve güzel gidiyordu sonra bu olay patlak verdi

Bu sizin kendi dusunceniz olabilir mi yani adam bunla ilgili bisey dedi mi. Çünkü tülbent içinde acaba eski eşine mi ait ondan mı sinirlendi dediniz. Bununla ilgili fikre nasıl kapildiniz? Eğer açık açık özledim dediyse tahammülsuz olmanız normal zaten basın tekmeyi.

Tecrübelerime dayanarak söylüyorum ayrış barış ilişkilerinden hayır gelmez
Tecrübelerime bakarak söylüyorum böyle yapışkan kadınlar hedefe kitlenirler
Adamla sosyal medyadan buluşmuş görüşünce adam bundan tel istememiş Buluşalım diyen adamın telefonundan eski karısı için yaptığı paylaşımları silen bu..
Aklı fikri bendeydi benden kaynaklı durumdan eski karısını özlediğini anladım nasıl bir cümle

Evet bir senedir takili kaldım çok kirildigim konular olmasına rağmen yapışmadim varsa hatam affettim surekli herhangi bir çıkarım da yok seviyorum sanırım ilgi gösterse onun beni sevdiğini düşünüyorum ilgisiz davransa eski eşini unutamadığını düşünüyorum bu konu da kendimi sorgulayabilirim

Ne kadar haklısınız bile bile lades değilde ne

Bana eski eşiyle birşey demiyor tanışmadan önce ona dair çok paylaşımı vardı beraberken sildi ayrılınca eski duygusal paylaşımlarını ekledi ve ayrılık acısı çeker gibi paylaşımlar yaptı bana olmadığını biliyordum

Kendiniz de söylüyorsunuz sorun ilgi göstermemesi ite kaka gidiyorsunuz durumları bilerek

çok çoçuksu davranıyorsunuz koca koca insanlar tencere kapak bulmuşsunuz birbirinizi.

Anasıyla bile sorunları var bir evde yaşadığı halde konuşmuyor.Bu adam sizin gönlünüzü almaz boşuna beklemeyin. Bir sekilde evlenirseniz de annesinin yaşadıklarını yaşayacaksınız farkında mısınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…