Sevgilim gönlümü almiyor

Kriter olarak uyumluyuz herşeyden önemlisi ısındım. Kibar çoğunlukla ince düşünceli

işte ne gibi kriterlerde uyumlusunuz? nesine ısındınız nesi kibar anlamadım. eski eşine aşkı depreştikçe ayrılan adama nasıl ısınılır ya ilginç. evi arabası mı var? maaşı mı iyi?

Tülbent önemli ,es kaza saçı görünse günaha girer , diğer tüm konular önemsiz

İkinci evlilik için görüşüyorsanız bence yok yakınken dönün. Risk bir kere alınır. Çok daha titiz olmalısınız artık. Aklınızda bir sürü şüpheyle ayrıl/ barış ilişkinin ardından evlenilmez. Ama siz bilirsiniz tabii.

Adam seni istemiyor. Ayrıca o tülbent evet bence de eski eşinin.
Yapma bunu kendine . Ayrıca herkes gerçek yüzünü göstermeden Kibardir

Tülbent önemli ,es kaza saçı görünse günaha girer , diğer tüm konular önemsiz
Şuan konu günah sevap muhabbeti değil kendimi dindar günahsız gösterme çabasında da değilim tesettürle kusursuz olunmuyor bilincindeyim. Burda ayrıştırma yapmak yerine konuya takilabilirsiniz

Ya bırakın tülbenti mülbenti de, bu heriften cidden bir beklentiniz olmasına çok şaşırdım.Zaten başınızdan sorunlu bir evlilik geçmiş ki boşanmışsınız, yoğurdu artık üfleyerek mi yeseniz diyorum.Yoksa ben sorunlu adam mı severim diyorsunuz?

Tülbent filan girmeyeceğim beni ilgilendirmez ama zenginse yapış bacım hiç bırakma ne yaparsa yapsin bu zamanda erkek kolay bulunmuyor değil mi hele de zenginse ...
Sadece arabası var zengin değil. Çok zor ısınan bi kadınım sanırım bağımlılık bendeki

Oglum olsa ve eve kiz getirip benim esyami izinsiz versealip gitse ben de kizarim yani. Ya da sizin esyanizi gizlice annesine verse siz de kizarsiniz. Madem guvenmiyorsunuz sevgilinize, madem o tulbentin eski esine ait oldugunu dusunuyorsunuz, neden evlilik hayali kuruyorsunuz?. Adamin acisindan bakinca da adamda hakli. Neden hep siz kendinizi hakli gorup erkegin pesinizden kosmasini istiyorsunuz ki?
Siz kafanizda tulbentin eski ese ait oldugunu kurguluyor, hatta belki de iftira atiyorsunuz?
Hadi diyelim eski ese ait, hadi diyelim atlatamadi. Bu sekildr mi yardimci olacaksiniz atlatmasi icin? Baskiyla mi? Ona sucluluk duygusu vererek mi? Biraz da siz anlayis ile yaklassaniz? Tulbenti iade ediyorum deyip saygi duysaniz? Tulbent eski esine mi ait diye sorabilirsin uygun zamabda. Ya da elinden tutup, eski esini unutamadigini hissediyorum, dogru mu? Icini bana dok, beraber atlatalim diyebilirsiniz. Ama siz onun hayatini daha da zorlastiriyorsunuz. Her defasinda sizin pesinizden kosup ozur dilemek zorunda degil. Adam zaten bikmis hayatindan belli. Siz de zorlastirmayin, hafifletin kolaylastirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…