- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.314
-
- Konu Sahibi Puprple000
Kriter olarak uyumluyuz herşeyden önemlisi ısındım. Kibar çoğunlukla ince düşünceli
Ne yapmanız gerektiğine siz karar vereceksiniz. Tavsiyem hiç kimseye yara bandı olmayın.Ben ne yapayım simdi
Tülbent önemli ,es kaza saçı görünse günaha girer , diğer tüm konular önemsizTülbentin konuyla alakasını çözmeye çalışıyorum. Muhafazakar bir kadınsanız elin adamının evinde işiniz ne? Bildiğim kadarıyla dikkat ederler böyle şeylere. Değilseniz tülbentle işiniz ne?
Konuya gelecek olursak, eski evliliğini atlatamamış hala aklı orda olan adamla işiniz ne?
Şuan konu günah sevap muhabbeti değil kendimi dindar günahsız gösterme çabasında da değilim tesettürle kusursuz olunmuyor bilincindeyim. Burda ayrıştırma yapmak yerine konuya takilabilirsinizTülbent önemli ,es kaza saçı görünse günaha girer , diğer tüm konular önemsiz
Ya bırakın tülbenti mülbenti de, bu heriften cidden bir beklentiniz olmasına çok şaşırdım.Zaten başınızdan sorunlu bir evlilik geçmiş ki boşanmışsınız, yoğurdu artık üfleyerek mi yeseniz diyorum.Yoksa ben sorunlu adam mı severim diyorsunuz?Ikimizden kaynaklı davranışlar oldu uzun süre ayrı kaldık vs eski eşini unutmaya çalıştığını bilerek hayatına girdim başlarda ilgisi fazlaydı sonradan gelgit yaşamaya başladı vs şuan kendini değiştirmişti bana herşeyin daha güzel olacağına dair söz verdi bu son konu da ben fazla tepki verdim haksızım ama eski eşinin tülbenti olduğunu düşünüyorum kendi odasından cikardi
Sadece arabası var zengin değil. Çok zor ısınan bi kadınım sanırım bağımlılık bendekiTülbent filan girmeyeceğim beni ilgilendirmez ama zenginse yapış bacım hiç bırakma ne yaparsa yapsin bu zamanda erkek kolay bulunmuyor değil mi hele de zenginse ...
Uzun konu bu konuyu bana karşı dile getirmedi ama eski paylaşımlarından anliyorumEski eşine duyguları olduğu halde neden ayrılmış?
Bende oyle dusundum.Adam rastgele bir eşyayı anasının odasından almış, belki kadın için önemli? Sonuçta bir başkasının eşyasını izin almadan neden sana versin? Akıl var mantık var, o demeden senin düşünmen gerekirdi
Uzun konu bu konuyu bana karşı dile getirmedi ama eski paylaşımlarından anliyorum
Adam zengin değil, muhtemelen sizi sevmiyor, aklı eski karısında… Bu ilişkiyi sürdürmedeki motivasyonunuz nedir?Sadece arabası var zengin değil. Çok zor ısınan bi kadınım sanırım bağımlılık bendeki
Oglum olsa ve eve kiz getirip benim esyami izinsiz versealip gitse ben de kizarim yani. Ya da sizin esyanizi gizlice annesine verse siz de kizarsiniz. Madem guvenmiyorsunuz sevgilinize, madem o tulbentin eski esine ait oldugunu dusunuyorsunuz, neden evlilik hayali kuruyorsunuz?. Adamin acisindan bakinca da adamda hakli. Neden hep siz kendinizi hakli gorup erkegin pesinizden kosmasini istiyorsunuz ki?1seneye yakındır ayrıl barış yaşadığım ilişkim var. Ikimizde evlenip ayrıldık yaşlarımız kriterlerimiz uygun fakat kendisi eski eşini zor atlattı hala bile gelgitleri oluyor bi anda soğukluk giriyor ve ayrılıyoruz. Ve ben ilk defa birisi için çabalıyorum sebebi de benim için artıları daha fazla. Asil konuya gelelim dün ilk defa evine gittim güzel geçti film felan izledik ben kendisinden tülbent istedim kendi odasından getirdi annesiyle yaşıyorlar ama arası yok konuşmuyor. Bana bi anda tülbenti çıkarmayı düşünmüyorsun heralde yaptı benim de içime kuşku düştü yok bidahakine getircem dedim gülerek o da ciddi algıladı ben sana yenisini alırım ama onu istiyorum çıkar yaptı bu arada cimri veya biseylerin lafini yapicak adam değil ısrarla tekrarlayınca annen mi kızar dedim hayır ama annemin yaptı. Bende Sinirlendim neyin lafini yapiyosun diyip çıkartıp verdim biraz ağır konuşup evden çıktım peşimden geldi arabasıyla sesini çıkartmadan eve bıraktı inerkende gönlümü almadı bende bittiğini söyledim kırgın ve sinirli baktı inince dayanamayıp aradim kendi hakliligini konuştu bende birşey diyomusun dediğimde demiyorum dedi teli kapattım. Saçma bir konu ama bu adam benim gönlümü almak için hiç çabalamıyor. Acaba eski eşinin tulbentimi bu da aklıma geliyor. Sizce bu konu da fazlamı tepki verdim gönlümü almadığı için bitirmem normal mi. Ve genelde ayrılık sorunları onun kafasına takılan veya farklı sorun olduğunda bunu pek dile getirmez yapamadığını söyleyip ayrılıyor aradan çok zaman geçip dinlediğimde evet ben haksızım ama o an tepkisini gösterip sorunu anlatmıyor veyahut gönlümü pek almaz ama kötü de davranmaz kibar zarif çoğu konu da ince davranır