Sevgilim gittiği kamptan beni 9 saat aramadı..Şimdi mesajına ne cevap vermeliyim?

cokrenklikiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2009
356
3
118
İstanbul
merhaba arkadaşlar kısaca özet geçiyorum, 2 senelik bir birlikteliğim var aramz çok iyidi ama bu sene okul nedenyse ayrı şehrlere düşnce değişmeye başladı. bir iyi bir kötü. birbirimzden bşka kmsemz yokken çok sosyal bri oldu çıktıı nyse.. şu anda bi dağcılık kampında 1 hftadr çadrda kalıyor. nyse çok iyidi aramız konuşuoduk dün güzelce. sabah oldu bana günaydn bile demeden 2 3 mesaj atmış bende sinirlendim okulun tiyatro kulübüne gidiyorum dedim buda saat 12.06da mesaj atmş bana inat şeyler yapma filan diye. diyiş o diyiş bu saat oldu daha yeni mesaj attı. neredeyse 9 saat.. bunu bana nasl yapar? ben ona bir dağa dağcılık kampını fln unut bn sana o kdr tolerans gösterdm senin yptığına bak fln yazmştm. nyse işte şmdi cevap attı nihayet mesaj şu :Sen ne yazdınki orda zaman geçirirken? ben neden yazmak zorundayım? tırmanıodum hep meşguldüm evet... yazmş ardndan br mesaj daha sarjm bitmiş ama ne dyimki sana yazdklarmda gtmemiş.
şarjının bttiğine inanasım gelmedi çnkü saat 2 bçukta aramştm telefonu açıktı. ona aslnda kamptan dönene kdr yada benim peşimde sürünene kadar bişey yzmak istemiyorm bi yandanda yalan söylediğini düşündüğümü söylemek istiyorum. ne yapsam bilemedim ( bıktım bıktımm... ne demek neden yazmak zorundayım..

bağıra bğıra ağlamak istiyorum, telefonu kapatp gnlerce açmamak istiyorum, onu kalbmden söküp çıkarmak istiyorum, sevmek istemiyorum, ondan nefret ediyorum ama çok seviyorum.. nedir bu yaa :S

bukadar dert ettiğin şeyi anlıyamadım?
onun senden başka kimsesi olmayan asosyal bi insan olmasını mı istiyorsun ?
nefret ediyorum yazmıssın nasılyani? kampa gitti diye ne yapmıs olabilir ki?

biraz rahat sakin olun ya..
bu mu sorun cidden kampta çocuk, oraya seninle msjlaşmaya gitmediki.. günaydın iyi geceler msjları günde 2 telefon yeterde artar bile.. wc ye giderkende haber versinmi?

yaa gerçekten benmi abartıyorum acabaa :S ama sabahtan akşama kadar beni merakta bırakmaya hakkı yok diye düşünüyorm tbiki sürekli mesajlaşmicaz ama en azından vakit buldkça aradabir yazabilir ne bilim..

Biz nişanlımla sabah konuşuruz 5 10 dk.
Ardından gün içinde belki online bir oyun üzerinden mesajlaşırız.
Sonra o işten çıkınca eğer yanında kimse yoksa arar.
Budur yani.
Dk başı haberleşmeyiz, gerek de görmeyiz.
Sonuçta 2mizin de bir hayatı, işi gücü var

bu kadar vıcık vıcık ilişki çabuk yıpranır.. özgür bırakın biraz bence iki taraında kendi özeli olmalı her dakka aranmazki..

bilmiyorum ben yediremiyorum kendime bu kadar değersiz miyim diye düşünüyorum:/ nasıl olurda 9 saat boyunca aklına gelmem bu kadar ne ile meşgul olabilir aklım almıyo benim

Off ne saçma ne yani sevgilisi var diye sosyal olmaktan vaz mı geçsin?
Çok karşıyım ilişkilerde bu tür kısıtlamalara

Siz aradını açmadı mı yoksa omu aramadı bende 9 saat haber almasam aklıma başka şeyler gelir.

Burda hanginiz 9 saat sevgilisi aramasa kızmaz ayada aradığınızda cevap vermese okadar saat meşgul olmanı gerektiren sebep neydi diye sormaz ??

canım benim, her dakika arama, haber alma isteği, kıskançlık krizi bu olsa gerek,onu daraltma üzerine düşmemeye çalış, 2 hafta kampta imiş..bırak biraz nefes alsın, kampın tadını çıkartsın..onu kendinden çok üzerine giderek, devamlı telefonla arayıp sorarak soğutma..

uygun zamanda seni arayacaktır zaten..biraz güven, eğer güvenme problemi yaşıyorsan, çok sık boğaz ediyorsan bu ilişkinin sonu belli gibi..

dert ettiğin şeye bak güzelim yaa benim 3 yıl süren ve şuan bitip bitmediğini bile bilmediğim bir ilşkimin 2 yılı süperdi herkes bize imrenirdi ..bizim okul bitti o memleketine gitti ayrı düştük tabi..herşey birden değişmeye başladı ben o dönem üstüne gittim sıktım sanırım biraz..aylarca aramadı beni düşün aylarca hiçbirşekilde haber alamadım.sonra döndü bana ama şimdi yine gitti 3 yıllık ilişkimde toplasan 3-4 defaya mahsus kontrolden çıkmışımdır ama o hep sıktığımı söylerdi bende buna inanmıştım artık. valla 2 günde 1 kere konuşsak razı geliyordum düşün.sadece kontrolden çıktığım 3-4 defada çok yoğun arayarak saçmaladığım oldu normalde.bence çok güzel sosyal olması bence daha çok teşvik etmelisin daha farklı şeyler yapması için..ayrı şeylerde bile olsanız hareketli olmak güzeldir..hem bence biraz abartmışsın canım ben öyle gördüm.

merak etmen bunu ona soylemen kadar normal. bunun icin kendini suclu hissetme, ama diger taraftan sevgilin kampta yani gercektende musait olmamis olabilir, ya da telefonu cekmiyordur ya da ciidden sadece aramak istememistir bu seni dusunmedigi anlamina gelmez cunku suan bulundugu durum istisna sadece iki haftalik. bunda bir sey yok bence. sen biraz duygusal yaklasmissin olaya, yani kampta sadece sabah aksam seni bilgilendirmesi bence fazlasiyla yeterli. kizma, asiri teki gosterme hatta olayin ustune gitme ama seni rahatsiz eden birsey varsa donunce sakince neden uzuldugunu guzelce anlat ki icinde kalmasin ilerde benzer durumlar yasanmasin.

Bence siz onun 9 saat boyunca mesaj yazmamasından çok, ona güvenmiyorsunuz. Bir ilişkide güven olmazsa çok kavga olur. Çok kavgada ilişkiyi yıpratır.

* Birde ikinizinde birbirinizin özel ve sosyal hayatına karışma hakkınız yok. O sana tiyatro kursuna gitme ne hakla diyebilirki? Aynı şekilde sende ona kampa gitme hangi hakla diyebilirsin? Anası babası mısın sen onun? evli eşi misin? Birbirinizin sosyal hayatına karışamazsınız.

Ama bunlardan çok ben sizde "güven" problemi gördüm. Önce bunu çözüme kavuşturmalısınız...

teşekkür ederim bayanlar, evet güven sorunum var arada mesafe olunca.. :/ normalde çok sık mesajlaşmıyoruz amagün içinde irtibatı hiç koparmıyoruz adımımızdan haberimiz olur yani. Bende onun yapmayı istediği bişeye engel olmak istemiyorum içinde kalsın istemiyorum ama hemde gitmesini istemiyorum karışık bi duygu yani beni o kadar zaman hatırlamaması filan fazlasıyla üzüldüm, hemde merak ettim sadece buydu.

hem aradım açmadı o da aramadıda. telefonu çantasındaymış hiç merak edip aklına gelipte bakmamış telefonuna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…