- Konu Sahibi cokrenklikiz
merhaba arkadaşlar kısaca özet geçiyorum, 2 senelik bir birlikteliğim var aramz çok iyidi ama bu sene okul nedenyse ayrı şehrlere düşnce değişmeye başladı. bir iyi bir kötü. birbirimzden bşka kmsemz yokken çok sosyal bri oldu çıktıı nyse.. şu anda bi dağcılık kampında 1 hftadr çadrda kalıyor. nyse çok iyidi aramız konuşuoduk dün güzelce. sabah oldu bana günaydn bile demeden 2 3 mesaj atmış bende sinirlendim okulun tiyatro kulübüne gidiyorum dedim buda saat 12.06da mesaj atmş bana inat şeyler yapma filan diye. diyiş o diyiş bu saat oldu daha yeni mesaj attı. neredeyse 9 saat.. bunu bana nasl yapar? ben ona bir dağa dağcılık kampını fln unut bn sana o kdr tolerans gösterdm senin yptığına bak fln yazmştm. nyse işte şmdi cevap attı nihayet mesaj şu :Sen ne yazdınki orda zaman geçirirken? ben neden yazmak zorundayım? tırmanıodum hep meşguldüm evet... yazmş ardndan br mesaj daha sarjm bitmiş ama ne dyimki sana yazdklarmda gtmemiş.
şarjının bttiğine inanasım gelmedi çnkü saat 2 bçukta aramştm telefonu açıktı. ona aslnda kamptan dönene kdr yada benim peşimde sürünene kadar bişey yzmak istemiyorm bi yandanda yalan söylediğini düşündüğümü söylemek istiyorum. ne yapsam bilemedim ( bıktım bıktımm... ne demek neden yazmak zorundayım..
şarjının bttiğine inanasım gelmedi çnkü saat 2 bçukta aramştm telefonu açıktı. ona aslnda kamptan dönene kdr yada benim peşimde sürünene kadar bişey yzmak istemiyorm bi yandanda yalan söylediğini düşündüğümü söylemek istiyorum. ne yapsam bilemedim ( bıktım bıktımm... ne demek neden yazmak zorundayım..