- Konu Sahibi kardelenbeyza
-
aynen ben de o durumdayım beni anlatmışsınız sanki artık oturup konuşacak güç dahi bulamıyorum kendimde ama neden bu kadar seviyorum neden içimin acısı hiç geçmiyor anlamıyorum sürekli bekliyorum üç gün iyiyiz sonra yine aynıyız çok çok teşekkür ederimcnm benım sakın uzulme.bence cok kararsız bır adam ne yapacagını bılmıyor galıba.benım arkadasımın sevgılısıde oyleyde tam 4 sene gectı kız evlenmeyıp onu beklıyor sanırım.cocuk aramaz bı bakarsın 6 ay sonra yada 1 ay sonra arar 3 gun konusur sonra bı daha aramaz.kız oyle ortada kaldı.mademkı o kararsız sen kararlı olacaksın.böyle hayat surmez.al karsına otur konus.eger boyle yapacaksan sureklı kokten bıtsın dıe yada devan etsın dıe.yoksa sen ne zman arayacak dıe beklerken yıpratırsın kendını.
benim böyle cevaplara ihtiyacım vardı belki de yüzüme yüzüme vursa insanlar bu kadar kendimi küçük düşürmesem kendime biraz değer versemBir daha sana mesaj atsa arasa dahi cevap vermeyeceksin tabii ki.
Noluurrr uyan ya uyan!
İnanma böyle boş laflara da sakın.
İzin verme senin ilgini, sevgini sömürmesine.
Bu insan seni bir kez terk edip gitme cesaretini göstermişse bitmiştir o iş.
Anla ki seni sevmiyor. Seninle bir gelecek düşünmüyor. Geri döndürme mevzularına kafa yormamalı kimse bu yüzden. Gerçekten seven durduk yere bırakmaz.
Uğraşma. Vazgeç. Dengesizin teki. Seni de zerre umursamıyor. Değer vermiyor. Prim verme böyle yüzsüz birine.
Sende azıcık kendini önemseme hali olsa zaten hala seviyorum, napayım diye sormazdın.
çok güzel tespitler çok hoşuma gitti,bendede var böle bir it,neden yapıyorlar sence?Bir daha sana mesaj atsa arasa dahi cevap vermeyeceksin tabii ki.
Noluurrr uyan ya uyan!
İnanma böyle boş laflara da sakın.
İzin verme senin ilgini, sevgini sömürmesine.
Bu insan seni bir kez terk edip gitme cesaretini göstermişse bitmiştir o iş.
Anla ki seni sevmiyor. Seninle bir gelecek düşünmüyor. Geri döndürme mevzularına kafa yormamalı kimse bu yüzden. Gerçekten seven durduk yere bırakmaz.
Uğraşma. Vazgeç. Dengesizin teki. Seni de zerre umursamıyor. Değer vermiyor. Prim verme böyle yüzsüz birine.
Sende azıcık kendini önemseme hali olsa zaten hala seviyorum, napayım diye sormazdın.
merhabalar 1 ay önce terk etmişti sevgilim beni nedensiz, vedasız öylece gitmişti çok seviyorum çok acı çektim çok ağladım ama buradan aldığım taktiklerle hiç iletişime geçmedim en sonunda 1 hafta önce beni aradı
offf offf senin yazını okuyunca içim kabardımerhabalar 1 ay önce terk etmişti sevgilim beni nedensiz, vedasız öylece gitmişti çok seviyorum çok acı çektim çok ağladım ama buradan aldığım taktiklerle hiç iletişime geçmedim en sonunda 1 hafta önce beni aradı
sensiz yapamıyorum sana muhtacım dedi sen benden çok üstündün o yüzden gittim vs. neler neler söyledi bundan sonra seninle daha çok ilgileneceğim hiç bırakmayacağım her gün arayacağım dedi ,
ben yine sizlerin yorumlarına dayanarak biraz mesafeli durdum normal konuştum ne soğuk davrandım ne de öyle hemen atladım ertesi gün mesajlaştık günlük hayattan konuştuk yoğunum biraz dedim biraz havalı görünmeye çalıştım ilişkimizden hiç bahsetmedik normal görüşürüz diyerek mesajımızı bitirdik o günden beri beni tek bir kere bile aramadı bir hafta olacak ne mesaj attı ne geldi ben ne yapacağım bu adamla o kadar seviyorum ki ne unutabiliyorum ne de gururumu yenip iletişim kurabiliyorum ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum benden mi adım bekliyor ne yazayım arayım mı ? ne olur bi akıl verin
gitmek isteyen gidiyor taktiğimiz filan bahane oluyor onlara dönsün diye değil de artık unutmak için kalbimizden çıkarmak için dua etmek lazımofff offf senin yazını okuyunca içim kabardıbenim sevgilimde bi hafta önce telefonunu tamamen kapadı açmıyor şuan dua ediyorum dönsün diye. bende senin soğuk davranma taktiğini uyguladım hepten uçtu elimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?