- 24 Aralık 2014
- 1.588
- 792
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok haklısın. Geçmiş geçmişte kalmış olabilir ama inanın birini çok sevince ona karşı son derece dürüst olmak gerekir. Benim geçmişim bana özeldir diyen arkadaşlarım görüşlerinize saygı duyuyorum. Ama özeldir derseniz arada güvensizlik başlar. İllaki anlatmak mecbjriyetinde değilsiniz ama bu hatalarınız büyük de olabilir. Hazmedilemeyecek kadar büyük. Ve bunu da birlikte oülduğunuz kişinin bilmeye hakkı var. İlerde başka şekilde duyulduğunda. Yine sonu ayrılık olur. Ve anlatmışsan zaten söz etmeye hakkı olmaz. Benim sevgilim söz ediyor ve ben bunu kaldıramıyorum. Seviyorsa insan sahip çıkabilmeli sevdiğini her şekilde kabulleneli. Ben hatalarımı söyleden o bana söyledi. O benle paylaştı. Ve ben söylemesem bence adeletsizlik etmisş olurdumbence dürüst davranmakla iyi etmişsiniz hataları da ne olursa olsun kabul etmek büyük bir erdemdir ben sevgilinizin daha bir şey yapmadığına inanmıyorum ama sürekli bu durumu gündeme getirmesi sizi bir süre sonra bunaltabilir
Öncelikle sen yaşadıklarından pişmanlık duymayacaksın. Sevmişsin, yaşamışsın, olmamış, ayrılmışsın. Zaten öyle 5-10 diye sayı vermene gerek yok. Hiç anlatmasan da olur. Oldu ki anlattın eğer sen ezilip büzülürsen karşındaki üste çıkar. Sen kendi yaşadıklarını kabulleneceksin, karşındaki erkek kabullenemiyorsa o iş olmaz zaten.Merhaba, 9aydır birlikte olduğum sevgilimle sık sık aynı sorunu yaşıyorum. Kendisiyle ilk çıkmaya başladığımda ondan önce yaşadıklarımı sordu bende ilk aydan herşeyi anlattım. Birbirimize karşı son derece dürüst başlamak istedik. Ben kendisinden önce beş kişiyle çıktım. Ve çıktığım kişilerde aramızda yakınlaşmalarda oldu. Ben sevdim onlar zevk için çıktılar ben her yakınlaşmadan sonra ayrıldım. Çok pişmanım yaşadıklarımdan ötürü bunu sevgilimde çok iyi biliyor. Onun hatası ise. O benden önce kimseyle çıkmadı ama bu hayat kızların yaşadığı eve gitmiş. Bi kızla çırılçıplak bi odada kalmış ama hata yaptığını düşünüp hemen çıkmış yani kıza dokunmamış dediğine göre. Sevgilimle ilişkimizin devamı için eski konuları gündeme getirmeyeceğimize söz verdik. Ama o her defasında geçmişimi kıskanıp duruyor. Bendrn öncekiyle şunu yaşadın bunu yaşadın. Ben bunu kaldıramıyorum. Sizce bu ilişki devam eder mi
Tşk ederimÖncelikle sen yaşadıklarından pişmanlık duymayacaksın. Sevmişsin, yaşamışsın, olmamış, ayrılmışsın. Zaten öyle 5-10 diye sayı vermene gerek yok. Hiç anlatmasan da olur. Oldu ki anlattın eğer sen ezilip büzülürsen karşındaki üste çıkar. Sen kendi yaşadıklarını kabulleneceksin, karşındaki erkek kabullenemiyorsa o iş olmaz zaten.
Bu çocuk belli ki senin geçmişini kaldıramıyor. Gün gelir kaldırır diye bir şey yok. Her kavgada önüne sürülecek. Yaşadığın her şey senin bir parçan, kimseden özür dileme. Özür bekleyenden uzak dur.
Bir kadınla çırılçıplak aynı odaya girdikten sonra vicdanı depreşip aynen geri çıkan delikanlıyı ayrıca buradan kutluyorum.
Kesinlikle katılıyorum. Bende anlattığıma pişman değilim. O anlatmasaydı belki anlatmazdım. Ama o bana karşı dürüst davranırken ben susamazdım.Çok haklısın. Geçmiş geçmişte kalmış olabilir ama inanın birini çok sevince ona karşı son derece dürüst olmak gerekir. Benim geçmişim bana özeldir diyen arkadaşlarım görüşlerinize saygı duyuyorum. Ama özeldir derseniz arada güvensizlik başlar. İllaki anlatmak mecbjriyetinde değilsiniz ama bu hatalarınız büyük de olabilir. Hazmedilemeyecek kadar büyük. Ve bunu da birlikte oülduğunuz kişinin bilmeye hakkı var. İlerde başka şekilde duyulduğunda. Yine sonu ayrılık olur. Ve anlatmışsan zaten söz etmeye hakkı olmaz. Benim sevgilim söz ediyor ve ben bunu kaldıramıyorum. Seviyorsa insan sahip çıkabilmeli sevdiğini her şekilde kabulleneli. Ben hatalarımı söyleden o bana söyledi. O benle paylaştı. Ve ben söylemesem bence adeletsizlik etmisş olurdum
vicdanen rahat olursunuz en azından hatalarım çok az hatta hata bile sayılmaz ama bende sevgilime anlattım hiç de pişman değilim o da bana ciddi olan ve olmayan ilişkilerden bahsetti anlattı bizde bazen çok şey bilince aklına bir soru işareti acabalar geliyor kafamızda kurgulayıp büyüttük kıskandık vs vs ama 6 yıldır da beraberiz siz de zamanla aşarsınız inş. bu durumları önemli olan ruhen sevmek bunu da dürüst olarak bulabiliriz
Çok teşekkür ederim cevabınız için ,hiç özür dilemedim çünkü geçmişim sevgilime karşı yapmış olduğum bir hata olamaz. Yapmışsam da bana yapılan bir hatadır. Sevgilim aşırı kıskanç biri beni paylaşamayacak kadar sevgisi de var. Açıkcası ne beni kabullenemiyor nede bensiz bir hayat düşünemiyor. Onun sevgisine güvenim her daim var olmasa zaten kendimden ödün vermezdim. Ama o dülünürkçe üzülüyor bana. Yansıttıkça ben üzülüyorum m. Sonuç hep bir tartışma bir ayrılık ve sonrada barıqşm Oluyor. AmA insanın belli bi noktadan sonra artık güvni kırılıyor. Tekrar ne zaman tartışacaz diye beklentiye dahi giriyorum.Öncelikle sen yaşadıklarından pişmanlık duymayacaksın. Sevmişsin, yaşamışsın, olmamış, ayrılmışsın. Zaten öyle 5-10 diye sayı vermene gerek yok. Hiç anlatmasan da olur. Oldu ki anlattın eğer sen ezilip büzülürsen karşındaki üste çıkar. Sen kendi yaşadıklarını kabulleneceksin, karşındaki erkek kabullenemiyorsa o iş olmaz zaten.
Bu çocuk belli ki senin geçmişini kaldıramıyor. Gün gelir kaldırır diye bir şey yok. Her kavgada önüne sürülecek. Yaşadığın her şey senin bir parçan, kimseden özür dileme. Özür bekleyenden uzak dur.
Bir kadınla çırılçıplak aynı odaya girdikten sonra vicdanı depreşip aynen geri çıkan delikanlıyı ayrıca buradan kutluyorum.
Merhaba, 9aydır birlikte olduğum sevgilimle sık sık aynı sorunu yaşıyorum. Kendisiyle ilk çıkmaya başladığımda ondan önce yaşadıklarımı sordu bende ilk aydan herşeyi anlattım. Birbirimize karşı son derece dürüst başlamak istedik. Ben kendisinden önce beş kişiyle çıktım. Ve çıktığım kişilerde aramızda yakınlaşmalarda oldu. Ben sevdim onlar zevk için çıktılar ben her yakınlaşmadan sonra ayrıldım. Çok pişmanım yaşadıklarımdan ötürü bunu sevgilimde çok iyi biliyor. Onun hatası ise. O benden önce kimseyle çıkmadı ama bu hayat kızların yaşadığı eve gitmiş. Bi kızla çırılçıplak bi odada kalmış ama hata yaptığını düşünüp hemen çıkmış yani kıza dokunmamış dediğine göre. Sevgilimle ilişkimizin devamı için eski konuları gündeme getirmeyeceğimize söz verdik. Ama o her defasında geçmişimi kıskanıp duruyor. Bendrn öncekiyle şunu yaşadın bunu yaşadın. Ben bunu kaldıramıyorum. Sizce bu ilişki devam eder mi
yanlış mı anladım?
sevgilin geneleve gitmiş, odalardan birine geçmiş ve çıplak kadını görüp napıyorum ben diyerek koşarak kaçmış?
ve sen de buna inandın?
kaç yaşındasın bu arada?