- Konu Sahibi gurbaaprenses93
Bende onu düşündüm yaaİşin daha kötüsü eve erkek aldı demezlerde g*y aldı derlerse diye düşün bence o erkek almandan dahakötü bir izlenim verir :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende onu düşündüm yaaİşin daha kötüsü eve erkek aldı demezlerde g*y aldı derlerse diye düşün bence o erkek almandan dahakötü bir izlenim verir :)))
Bende onu düşündüm yaa
Okuldan arkadaşım dersin ders çalışmaya geldi falan dersin,eğer komşun birşeyler söylerse annene x hanım yanlış görmüş dersin olur biter sonuçta sen kızısın sana inanır.Lütfen beni yargilamayin .Yargilayacaklar da yazmasin zaten psikolojik bozuldu ben yanlis bir şey yapmadim.Sevgilimle ayri sehirlerdeyiz ayda 1 sefer geldi otelde kalacak paramiz yok.Bende kaldi zaten sadece ayda 1 kere cuma aksami geldi pazar sabahi gitti .Kizlar ama simdi ailem yazin benim olduğum şehre gelicek.Sadece yaz tatilinde kalip gidecek.Sorun su ki acaba yan komsu görmüş mudur görse de soyler mi ? Gulmeyin ama sevgilime pembe şapka pembe atki taktim sadece gözleri görünüyordu .Yinede boyundan suphelenmis midir acaba ? Dipnot : gerçekten akliniza kotu bir şey gelmesin ayri odalarda uyudukk.Sadece kalacak yer olmadigi icin
Kızım ne çok dert etmişsin kendine olmayacak şeyleri. Hayat senin, bu ne ya, istediğine kapını açarsın istediğine kapatırsın. Bu kadar mahremiyete tapar halde yaşama. Ayrı odalarda uyuduk diye dipnot düşmüşsün bir de hey Allah'ım ya. Tut ki aynı yatakta yattınız ve tut ki seviştiniz kime ne ya ? Burada kim gökten zembille inme melek de seni yargılayacak ? Ayrıca yargılanacak bir şey de değil.. Takılma böyle şeylere. Ailene ispiyonlayan olursa da, okuldan arkadaşımdı not almaya kadar gelmişti notu verip gönderdim dersin olur biter.Lütfen beni yargilamayin .Yargilayacaklar da yazmasin zaten psikolojik bozuldu ben yanlis bir şey yapmadim.Sevgilimle ayri sehirlerdeyiz ayda 1 sefer geldi otelde kalacak paramiz yok.Bende kaldi zaten sadece ayda 1 kere cuma aksami geldi pazar sabahi gitti .Kizlar ama simdi ailem yazin benim olduğum şehre gelicek.Sadece yaz tatilinde kalip gidecek.Sorun su ki acaba yan komsu görmüş mudur görse de soyler mi ? Gulmeyin ama sevgilime pembe şapka pembe atki taktim sadece gözleri görünüyordu .Yinede boyundan suphelenmis midir acaba ? Dipnot : gerçekten akliniza kotu bir şey gelmesin ayri odalarda uyudukk.Sadece kalacak yer olmadigi icin
Canim buradaki hic bi bayana o dipnotunda verdigin hesabi vermek zorunda degilsin hic kimseyide ilgilendirmez.genc bir kadinsin ve yasayacaklarin sadece senin kararlarin kimseyi baglamaz.hem nerde yasiyosun iranda falanmi.ne var yani erkej arkadasin ewinde kaldiysa.hala bu tarz seylerle ugrasanlar varmi acaba yaa.bence bisey cikmaz rahat tut icini.ve bu sacma tabulardan kurtulursun iyi olur.ona buna kendini ispat etmeye calismak gibi.opuldunLütfen beni yargilamayin .Yargilayacaklar da yazmasin zaten psikolojik bozuldu ben yanlis bir şey yapmadim.Sevgilimle ayri sehirlerdeyiz ayda 1 sefer geldi otelde kalacak paramiz yok.Bende kaldi zaten sadece ayda 1 kere cuma aksami geldi pazar sabahi gitti .Kizlar ama simdi ailem yazin benim olduğum şehre gelicek.Sadece yaz tatilinde kalip gidecek.Sorun su ki acaba yan komsu görmüş mudur görse de soyler mi ? Gulmeyin ama sevgilime pembe şapka pembe atki taktim sadece gözleri görünüyordu .Yinede boyundan suphelenmis midir acaba ? Dipnot : gerçekten akliniza kotu bir şey gelmesin ayri odalarda uyudukk.Sadece kalacak yer olmadigi icin
22 yaşında koca kızsın. Hadi ailenden çok korkuyorsun bi yere kadar kabul ama karşı komşun böyle bi şey söylese bile, yanlış görmüştür, okuldan arkadaşımdı, arkadaşım ve sevgilisi geldi vb. Zilyon tane kıvıracak bahane var.
Bu kadar ürkeklik ve beceriksizlikle nasıl hayatta kalıyorsunuz, çalışıyorsunuz hayret. Bu hayat bi bana mı çetrefilli arkadaş yaa