Sevgilim eve geldi :(

ister ayrı odada kalın ister aynı odada bu açıklamaya gerek yok şahsım adına yadırgamam ... hayat senin sorunun cevabına gelince laf gelebilme ihtimalini düşünrekten daha dikkatli gelip gidebilir

Gene okudum gene güldüm ya, bir an erkek arkadaşımı pembe şapka ve atkı ile hayal ediyorum :KK70:
Öldürsem giymez o ayrı tabi :KK53:

Komşunuzu gördüğünüzde normal normal gülümsemenizi muhabbetinizi eksik etmeyin yaza daha çok var komşunuz ya unutur ya da yanıldığını düşünür söyleme gereği duymaz.Ki siz muhabbetinizi eksik etmez sürekli konuşmaya çalışırsanız komşunuzun bir şüphesi varsa size açar konuyu zaten

:) 2 seçenek var ....................>GÖRMÜŞTÜR
.....................>YOK CANIM AAAA İÇİNİ FERAH TUT GÖRMEDİ KİMSELER....:-):KK5:

Lütfen beni yargilamayin .Yargilayacaklar da yazmasin zaten psikolojik bozuldu ben yanlis bir şey yapmadim.Sevgilimle ayri sehirlerdeyiz ayda 1 sefer geldi otelde kalacak paramiz yok.Bende kaldi zaten sadece ayda 1 kere cuma aksami geldi pazar sabahi gitti .Kizlar ama simdi ailem yazin benim olduğum şehre gelicek.Sadece yaz tatilinde kalip gidecek.Sorun su ki acaba yan komsu görmüş mudur görse de soyler mi ? Gulmeyin ama sevgilime pembe şapka pembe atki taktim sadece gözleri görünüyordu .Yinede boyundan suphelenmis midir acaba ? Dipnot : gerçekten akliniza kotu bir şey gelmesin ayri odalarda uyudukk.Sadece kalacak yer olmadigi icin
Okuldan arkadaşım dersin ders çalışmaya geldi falan dersin,eğer komşun birşeyler söylerse annene x hanım yanlış görmüş dersin olur biter sonuçta sen kızısın sana inanır.:KK48::KK48:

Aman bir sey olmaz ya.
Onun boyunda kizlar da vardir illa hem.
Bu denli korkuyorsan yapma bir daha.

Obs hastasoymissin tedavi al.Onceki konularina da baktim her şeyi katana takma.Ailenin sana mi inanir bir defa evine giren insana mi.Belli olmamistir en fazla suphelenmistir.

O kadar çabadan sonra ayrı odalarda uyumak içinde apayrı bir çaba gerek :)

Sanırım sizinle komşuyuz. çünkü o pembe şapkalı uzun boylu kişiyi zaten binada görünce şüphelenmiştim.

Lütfen beni yargilamayin .Yargilayacaklar da yazmasin zaten psikolojik bozuldu ben yanlis bir şey yapmadim.Sevgilimle ayri sehirlerdeyiz ayda 1 sefer geldi otelde kalacak paramiz yok.Bende kaldi zaten sadece ayda 1 kere cuma aksami geldi pazar sabahi gitti .Kizlar ama simdi ailem yazin benim olduğum şehre gelicek.Sadece yaz tatilinde kalip gidecek.Sorun su ki acaba yan komsu görmüş mudur görse de soyler mi ? Gulmeyin ama sevgilime pembe şapka pembe atki taktim sadece gözleri görünüyordu .Yinede boyundan suphelenmis midir acaba ? Dipnot : gerçekten akliniza kotu bir şey gelmesin ayri odalarda uyudukk.Sadece kalacak yer olmadigi icin
Kızım ne çok dert etmişsin kendine olmayacak şeyleri. Hayat senin, bu ne ya, istediğine kapını açarsın istediğine kapatırsın. Bu kadar mahremiyete tapar halde yaşama. Ayrı odalarda uyuduk diye dipnot düşmüşsün bir de hey Allah'ım ya. Tut ki aynı yatakta yattınız ve tut ki seviştiniz kime ne ya ? Burada kim gökten zembille inme melek de seni yargılayacak ? Ayrıca yargılanacak bir şey de değil.. Takılma böyle şeylere. Ailene ispiyonlayan olursa da, okuldan arkadaşımdı not almaya kadar gelmişti notu verip gönderdim dersin olur biter.

Canim buradaki hic bi bayana o dipnotunda verdigin hesabi vermek zorunda degilsin hic kimseyide ilgilendirmez.genc bir kadinsin ve yasayacaklarin sadece senin kararlarin kimseyi baglamaz.hem nerde yasiyosun iranda falanmi.ne var yani erkej arkadasin ewinde kaldiysa.hala bu tarz seylerle ugrasanlar varmi acaba yaa.bence bisey cikmaz rahat tut icini.ve bu sacma tabulardan kurtulursun iyi olur.ona buna kendini ispat etmeye calismak gibi.opuldun :KK70:

22 yaşında koca kızsın. Hadi ailenden çok korkuyorsun bi yere kadar kabul ama karşı komşun böyle bi şey söylese bile, yanlış görmüştür, okuldan arkadaşımdı, arkadaşım ve sevgilisi geldi vb. Zilyon tane kıvıracak bahane var.

Bu kadar ürkeklik ve beceriksizlikle nasıl hayatta kalıyorsunuz, çalışıyorsunuz hayret. Bu hayat bi bana mı çetrefilli arkadaş yaa

22 yaşında koca kızsın. Hadi ailenden çok korkuyorsun bi yere kadar kabul ama karşı komşun böyle bi şey söylese bile, yanlış görmüştür, okuldan arkadaşımdı, arkadaşım ve sevgilisi geldi vb. Zilyon tane kıvıracak bahane var.

Bu kadar ürkeklik ve beceriksizlikle nasıl hayatta kalıyorsunuz, çalışıyorsunuz hayret. Bu hayat bi bana mı çetrefilli arkadaş yaa

Al benden de o kadar :) hayır yapmayın demiyorum yapın da kılıfını da hazırlayın bir zahmet yaaa :)

X