Sevgilim eve geldi :(

Lütfen beni yargilamayin .Yargilayacaklar da yazmasin zaten psikolojik bozuldu ben yanlis bir şey yapmadim.Sevgilimle ayri sehirlerdeyiz ayda 1 sefer geldi otelde kalacak paramiz yok.Bende kaldi zaten sadece ayda 1 kere cuma aksami geldi pazar sabahi gitti .Kizlar ama simdi ailem yazin benim olduğum şehre gelicek.Sadece yaz tatilinde kalip gidecek.Sorun su ki acaba yan komsu görmüş mudur görse de soyler mi ? Gulmeyin ama sevgilime pembe şapka pembe atki taktim sadece gözleri görünüyordu .Yinede boyundan suphelenmis midir acaba ? Dipnot : gerçekten akliniza kotu bir şey gelmesin ayri odalarda uyudukk.Sadece kalacak yer olmadigi icin
yargılamıyorum yadırgamıyorum da çok güldüm ya kusura bakma lütfen :KK70::KK70:
pembe atkı takmışsın işte söylersin uzun arkadaşlardan birisini o gelmişti anne diye :KK53::KK53:

İnşallah oqueenEb, post: 39219581, member: 656430"]Tamam o zaman ailen bunu dert etmez bence... kizacak tiplerse de inkar edersin. Issiz gucsuz komsuyu mu dinlicekler sanki
İnsallah öyle olur cok TESK ederim.Kimse inanmadi.ama gunahimi alıyorlar.Cinsel anlamda bisey olmadi .Ayri odalarda uyuduk .gerçekten bilip bilmeden yorum yapanlar var dalga gevmek için bile olsa gunahimi aliyorlar Allaha havale ediyorum.haaa bnm.yaptigim doğru.mu değil ama bu donem paramiz yoktu.bahar donemi geldiğinde oteldekalicak.:KK43:[/QUOTE]

Cinsel anlamda aranizda birsey gecip gecmedigini ikinizden baska kimse bilemez yargilayamaz kimsenin de haddine degil... kimseye kendini aciklamak zorunda degilsin...

Rica ederim...

Cathykimliği post: 39220070 .!.:
kimse sizin gerçek kimliğinizi bilmiyor
ne yaşandıysa ya da yaşanmadıysa vicdanınıza bırakın
buraya aldırıp üzülmeyin bence :)
Bilmese bile kimligimi yapailan muameleye üzülüyorum .bunun adi gunahimi aliyorlar sadece .

şimdi düşünüyorum bizim karşı dairede bi genç kız yaşasa evden girip çıkarken erkekse de kızsa da çok rahat görürüm, pembe atkı da taksa erkek olduğu anlaşılır bence diye düşünüyorum.. yani senin derdin görüpgörmemesiyse görmüş de olabilir o anda dikkat etmediyse gözünden kaçmış da olabilir.. ailene söylemez bence onla mı uğraşcak allah aşkına.. ama ailenden bu kadar sıkı şekilde gizlemek zorunda oldugun şeyleri yapma sonra sen sıkıntıya düşüyosun

şimdi düşünüyorum bizim karşı dairede bi genç kız yaşasa evden girip çıkarken erkekse de kızsa da çok rahat görürüm, pembe atkı da taksa erkek olduğu anlaşılır bence diye düşünüyorum.. yani senin derdin görüpgörmemesiyse görmüş de olabilir o anda dikkat etmediyse gözünden kaçmış da olabilir.. ailene söylemez bence onla mı uğraşcak allah aşkına.. ama ailenden bu kadar sıkı şekilde gizlemek zorunda oldugun şeyleri yapma sonra sen sıkıntıya düşüyosun
Bu donem yapmicam zaten.Gecen yillarda geldi otelde kaldi .bu donem ikimizden bazo sebeplerden çok dardaydik.bahar donemi de otelde kalicak.insalah soylemez

Lütfen beni yargilamayin .Yargilayacaklar da yazmasin zaten psikolojik bozuldu ben yanlis bir şey yapmadim.Sevgilimle ayri sehirlerdeyiz ayda 1 sefer geldi otelde kalacak paramiz yok.Bende kaldi zaten sadece ayda 1 kere cuma aksami geldi pazar sabahi gitti .Kizlar ama simdi ailem yazin benim olduğum şehre gelicek.Sadece yaz tatilinde kalip gidecek.Sorun su ki acaba yan komsu görmüş mudur görse de soyler mi ? Gulmeyin ama sevgilime pembe şapka pembe atki taktim sadece gözleri görünüyordu .Yinede boyundan suphelenmis midir acaba ? Dipnot : gerçekten akliniza kotu bir şey gelmesin ayri odalarda uyudukk.Sadece kalacak yer olmadigi icin

offf birlikte yatsanız nolacak. neden notunu düşüyorsunuzki.
hem komsu görse nolacak ki görmemiştir 7/24 kapınızı gözetlemiyorsa.
ayrıca ailen geldiğinde de komşularınızla görüştürmezsiniz olur biter.
neden bu kadar kafanıza takıyorsunuzki...

[QUOTEcal, post: 39220527, member: 549458"]offf birlikte yatsanız nolacak. neden notunu düşüyorsunuzki.
hem komsu görse nolacak ki görmemiştir 7/24 kapınızı gözetlemiyorsa.
ayrıca ailen geldiğinde de komşularınızla görüştürmezsiniz olur biter.
neden bu kadar kafanıza takıyorsunuzki...[/QUOTE] TSK ederim dedim ya oba var bende sürekli kafama bir şey takiliuor.sevgilim.gelirken bu kadar takilmiyordu çünkü gerçekten anlasilmiyordu ama üzerinden zaman geçince takmaya basliyorum

Senin yaşlarındayken ailemle yaşadığım eve çağırırdım ben sevgilimi annemler yazlıktayken. :KK53:Komşu teyzeler bişey demez korkma. Derse de ağzının payını verirsin sanane teyze diye. Çok abartırsa yaşından başından utan be kadın ne yalan söylüyorsun der üste çıkarsın. Hangi odada kaldığınız ne şekilde takıldığınız kimseyi ilgilendirmez. Neden bunun açıklamasını yapıyorsun ki?

X