Sevgilim eve geldi :(

Bildiğin dalga gectin .ben zaten kendim de de dedim komik ama b içindert diye.ya ssenisine geleni okuyon.dedim ki sevgilin tarzi seni ilgilendirmezminnakmimar, post: 39219403, member: 551786"]amacım geyik olsa ilk mesajda zaten dalgamı geçerdim beni yada bizi ilgilendirmiyorsa konu açma madem . arkadaş bir fikir attı bende aklıma gelen görüntüyü söyledim bu kadar madem atar yapcaksın neden konu açarsın ki ?[/QUOTE]
Bildigin

Ggeyige çevirmiş.bir arkadaş.gerçekten zorla yyorum yazdirmiyorum kimseye oba hasatasiyim her şeyi çok kafama takiyorum.geyik yapilacak bir seuru yer var.sana.mi düştü sevgilinintarzi okumamis bile yazdigimi mavi cekte yazmisim tunik yazmis gidip
konu açılınca bu tarz yorumlar olur olumlu da olur olumsuz da geyik de olur sizi rahatsız ederse kib butonu var yönetime bildirebilirsiniz ama sizi ilgilendirmez sanane tarzı şeyler hoş değil

Bildiğin dalga gectin .ben zaten kendim de de dedim komik ama b içindert diye.ya ssenisine geleni okuyon.dedim ki sevgilin tarzi seni ilgilendirmezminnakmimar, post: 39219403, member: 551786"]amacım geyik olsa ilk mesajda zaten dalgamı geçerdim beni yada bizi ilgilendirmiyorsa konu açma madem . arkadaş bir fikir attı bende aklıma gelen görüntüyü söyledim bu kadar madem atar yapcaksın neden konu açarsın ki ?
Bildigin[/QUOTE]
yahu adama pembeler giydirmişsin bende gözümün önüne gelen görüntüyü gösterdim ki arkadaşın yorumu üzerine gösterdim amacım dalga olsa senin ilk mesajını alıntılayıp ay ne kadar komiksin şöyle böyle diye dalga geçici yorumlar yapardım :KK14:

Lütfen beni yargilamayin .Yargilayacaklar da yazmasin zaten psikolojik bozuldu ben yanlis bir şey yapmadim.Sevgilimle ayri sehirlerdeyiz ayda 1 sefer geldi otelde kalacak paramiz yok.Bende kaldi zaten sadece ayda 1 kere cuma aksami geldi pazar sabahi gitti .Kizlar ama simdi ailem yazin benim olduğum şehre gelicek.Sadece yaz tatilinde kalip gidecek.Sorun su ki acaba yan komsu görmüş mudur görse de soyler mi ? Gulmeyin ama sevgilime pembe şapka pembe atki taktim sadece gözleri görünüyordu .Yinede boyundan suphelenmis midir acaba ? Dipnot : gerçekten akliniza kotu bir şey gelmesin ayri odalarda uyudukk.Sadece kalacak yer olmadigi icin

Bunda kötü birşey yok canım .
komşu Görsede yanlış görmüş der inkar edersin.
Dert etme bu kadar .
Bu arada pembe atkı fikrine bayıldım :-)

Anlamaz dimi :KK43:(((="nickbisey, post: 39219472, member: 627375"]Bunda kötü birşey yok canım .
Dert etme bu kadar .
[/QUOTE]
Anlamz

Anlamaz dimi :KK43:(((="nickbisey, post: 39219472, member: 627375"]Bunda kötü birşey yok canım .
Dert etme bu kadar .
Anlamz[/QUOTE]

Emin olamaz ki ancak şühpe eder garip gelir
pembeler içinde uzunca iri bir bayan ..
Sesler geçiyor mu ?? yan tarafa
Ayrıca inkar et öyle bir şey olursa da ..
Yanlış görmüş de geç kabul etmezsin olur biter .

İnşallah oqueenEb, post: 39219581, member: 656430"]Tamam o zaman ailen bunu dert etmez bence... kizacak tiplerse de inkar edersin. Issiz gucsuz komsuyu mu dinlicekler sanki[/QUOTE]
İnsallah öyle olur cok TESK ederim.Kimse inanmadi.ama gunahimi alıyorlar.Cinsel anlamda bisey olmadi .Ayri odalarda uyuduk .gerçekten bilip bilmeden yorum yapanlar var dalga gevmek için bile olsa gunahimi aliyorlar Allaha havale ediyorum.haaa bnm.yaptigim doğru.mu değil ama bu donem paramiz yoktu.bahar donemi geldiğinde oteldekalicak.:KK43:

[/QUOTE]
Sevgilim cok zayif zaten.ses gecsede duymazlar.onlar TV yi çok sesle aciyorlar bizim sesi duymazlar bile

Sevgilim cok zayif zaten.ses gecsede duymazlar.onlar TV yi çok sesle aciyorlar bizim sesi duymazlar bile[/QUOTE]

Korkulacak birşey de yok o zaman .
Dert etme .
Birşey derse de inkar et .

Çok TSK ederim öyle yapicamOTE="nickbisey, post: 39219751, member: 627375"]Sevgilim cok zayif zaten.ses gecsede duymazlar.onlar TV yi çok sesle aciyorlar bizim sesi duymazlar bile[/QUOTE]

Korkulacak birşey de yok o zaman .
Dert etme .
Birşey derse de inkar et .
[/QUOTE]
Cok

X