- 4 Haziran 2013
- 12.319
- 8.573
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
Ateş ve Barut / Ayrı Odalar you understand me ??? Yakında Sinemalarda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konu açılınca bu tarz yorumlar olur olumlu da olur olumsuz da geyik de olur sizi rahatsız ederse kib butonu var yönetime bildirebilirsiniz ama sizi ilgilendirmez sanane tarzı şeyler hoş değilGgeyige çevirmiş.bir arkadaş.gerçekten zorla yyorum yazdirmiyorum kimseye oba hasatasiyim her şeyi çok kafama takiyorum.geyik yapilacak bir seuru yer var.sana.mi düştü sevgilinintarzi okumamis bile yazdigimi mavi cekte yazmisim tunik yazmis gidip
Hayir.ama obs hastasiyim çok kafama taktim.Ya bu kadar çekinecek ne var?
köyde mi yaşıyosunuz?
Bildigin[/QUOTE]Bildiğin dalga gectin .ben zaten kendim de de dedim komik ama b içindert diye.ya ssenisine geleni okuyon.dedim ki sevgilin tarzi seni ilgilendirmezminnakmimar, post: 39219403, member: 551786"]amacım geyik olsa ilk mesajda zaten dalgamı geçerdim beni yada bizi ilgilendirmiyorsa konu açma madem . arkadaş bir fikir attı bende aklıma gelen görüntüyü söyledim bu kadar madem atar yapcaksın neden konu açarsın ki ?
Lütfen beni yargilamayin .Yargilayacaklar da yazmasin zaten psikolojik bozuldu ben yanlis bir şey yapmadim.Sevgilimle ayri sehirlerdeyiz ayda 1 sefer geldi otelde kalacak paramiz yok.Bende kaldi zaten sadece ayda 1 kere cuma aksami geldi pazar sabahi gitti .Kizlar ama simdi ailem yazin benim olduğum şehre gelicek.Sadece yaz tatilinde kalip gidecek.Sorun su ki acaba yan komsu görmüş mudur görse de soyler mi ? Gulmeyin ama sevgilime pembe şapka pembe atki taktim sadece gözleri görünüyordu .Yinede boyundan suphelenmis midir acaba ? Dipnot : gerçekten akliniza kotu bir şey gelmesin ayri odalarda uyudukk.Sadece kalacak yer olmadigi icin
Ben okuldaki erkek arkadaslarimi cagiriyorum biliyorlar.tanisiyorlarda .sevgilimi de biliyorlarHani aitanisiyorlar erkek birlikte kalmamaki gibi bi dusunceye sahip mi
Ben okuldaki erkek arkadaslarimi cagiriyorum biliyorlar.tanisiyorlarda .sevgilimi de biliyorlar
Anlamz[/QUOTE]Anlamaz dimi (((="nickbisey, post: 39219472, member: 627375"]Bunda kötü birşey yok canım .
komşu Görsede yanlış görmüş der inkar edersin.
Dert etme bu kadar .
Bu arada pembe atkı fikrine bayıldım
Pembe atkı ve şapka,mavi ceket vayyy beee
Ben gördüm apartmana girip çıkarken ne olacak şimdi
Ayakkabisi da kundura
Anlamz
Sevgilim cok zayif zaten.ses gecsede duymazlar.onlar TV yi çok sesle aciyorlar bizim sesi duymazlar bile[/QUOTE]Emin olamaz ki ancak şühpe eder garip gelir
pembeler içinde uzunca iri bir bayan ..
Sesler geçiyor mu ?? yan tarafa
Ayrıca inkar et öyle bir şey olursa da ..
Yanlış görmüş de geç kabul etmezsin olur biter .
Felsefi muhabbetlerotelde de muhabbet ediyorlar zaten :)
Bizi ilgilendirmez de pembeler komik olmuş