Sevgilim eve geldi :(

adamın cepte para yok..gelmiş sevgilisini görmeye üstelik pembiş pembiş dolanmış...yaza kadar evi değiştir...

Ay gorse nolcak komsu yaa ben cogu zaman birlikte kaliyorum sevgilimle gerci ailem de biliyor ama ...
Ailen sana guveniyorsa zaten kimsenin ne dedigini dinlemeyecek takmayacaklardir.. nitekim bende oyle de oldu...

Ay gorse nolcak komsu yaa ben cogu zaman birlikte kaliyorum sevgilimle gerci ailem de biliyor ama ...
Ailen sana guveniyorsa zaten kimsenin ne dedigini dinlemeyecek takmayacaklardir.. nitekim bende oyle de oldu...
güvenle alaksı yok bence..bazı aileler kızlarının erkekle aynı evde kalmaları kabul etmezler ki bence çokta haklılar.

eve bir erkek gelmiş sen yalnız yaşayan bir kızsın bu insanlar salak değilse ki bizim insanımız bu konularda cin gibi , taa cumadan pazara kadar evde erkek olduğunu anlamıştır pembe atkı bere olayı komik olmuş daha dikkat çekmişsiniz.

[QUOTE="parkby 39218864, member: 6234sizitarzını hiç sorguladın mdoğru ların giydiği gibi tunikle ne işi var..birde atkı ile şapka neden pembe...çocuk mu kundakladınız şimdi hangi kadın pembe şapka ile atkıyı mavi tuniğin üstüne giyer ki[/QUOTE]
Size mi kaldi sevgilimin tarzi.ne ilgilendirir sizi .size dusmez dpgru

güvenle alaksı yok bence..bazı aileler kızlarının erkekle aynı evde kalmaları kabul etmezler ki bence çokta haklılar.

Kendimi suclu mu hissedim simdi anlamadim yanlis mi yapiyorum nedir

Guvenle alakali olmayabilir kismina katilabilirim cunku bakis acisina gore degisebilir durum. Ailenin bakis acisi yani...

Ailemle aram çok iyi sevgilim olduğunu biliyorlar.Ama eve gelip gittiğini bilmiyorlar

Kendimi suclu mu hissedim simdi anlamadim yanlis mi yapiyorum nedir

Guvenle alakali olmayabilir kismina katilabilirim cunku bakis acisina gore degisebilir durum. Ailenin bakis acisi yani...
kendini suçlu hisset yada hissetme diye yazmadım..o senin hayat biçimin saygı duyarım...güven kısmına sadece açıklık getirmek istedim..

Komsiyla hic konusmayiz.Ailem bile gelse bir defa bize gelirler ya da biz onlara .samimi degiliz

ilgilendiriyor .bu benimiçin dertli ya dertli yazistedim.yik tipigi degilost: 392188değil.ember: 551786 .!.:
yalan mı adam bildiğin barbie olmuş aklıma direk şu görüntü geldi
Sizi ne ilgilendiriuor.bu benim icin dertki yazdim fikir istwdimevet komik ama geyik topigi degil

kendini suçlu hisset yada hissetme diye yazmadım..o senin hayat biçimin saygı duyarım...güven kısmına sadece açıklık getirmek istedim..

Evet guven kismini ben biraz eksik dusunerek yazmisim sadece kendi ailemin bakis acisiyla yazmistim tesekkur ederim farkli acidan bakmami sagladiniz :)

ooo ben bekarken bi süre yanlız yaşadım benim alt komşum eve gelen kız arkadaşlarımın çeteresini tutmuş. giriş çıkış saatleriyle birlikte anneme anlatmıştı :))

Sizi ne ilgilendiriuor.bu benim icin dertki yazdim fikir istwdimevet komik ama geyik topigi degil
amacım geyik olsa ilk mesajda zaten dalgamı geçerdim beni yada bizi ilgilendirmiyorsa konu açma madem . arkadaş bir fikir attı bende aklıma gelen görüntüyü söyledim bu kadar madem atar yapcaksın neden konu açarsın ki ?

Ggeyige çevirmiş.bir arkadaş.gerçekten zorla yyorum yazdirmiyorum kimseye oba hasatasiyim her şeyi çok kafama takiyorum.geyik yapilacak bir seuru yer var.sana.mi düştü sevgilinintarzi okumamis bile yazdigimi mavi cekte yazmisim tunik yazmis gidip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…