- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
Ya bu kadar çekinecek ne var?
köyde mi yaşıyosunuz?
köyde mi yaşıyosunuz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güvenle alaksı yok bence..bazı aileler kızlarının erkekle aynı evde kalmaları kabul etmezler ki bence çokta haklılar.Ay gorse nolcak komsu yaa ben cogu zaman birlikte kaliyorum sevgilimle gerci ailem de biliyor ama ...
Ailen sana guveniyorsa zaten kimsenin ne dedigini dinlemeyecek takmayacaklardir.. nitekim bende oyle de oldu...
güvenle alaksı yok bence..bazı aileler kızlarının erkekle aynı evde kalmaları kabul etmezler ki bence çokta haklılar.
Her konuya yeni üye ilk mesaj yazmamanızda fayda var. Zira konu sahibinin katılım tarihi 2013, sadece aktif değilmiş
Konunun da fake olduğunu düşünmüyorum, olağan bir durum
Komşunun görüp görmediğini biz bilemeyiz tabiki
Söylerse de açıklarsın bi şekilde kafana takma ailenle aran nasıl bilmiyorum ama güvenirler heralde
kendini suçlu hisset yada hissetme diye yazmadım..o senin hayat biçimin saygı duyarım...güven kısmına sadece açıklık getirmek istedim..Kendimi suclu mu hissedim simdi anlamadim yanlis mi yapiyorum nedir
Guvenle alakali olmayabilir kismina katilabilirim cunku bakis acisina gore degisebilir durum. Ailenin bakis acisi yani...
Komşunuz ile aileniz tanışıyor mu? Görüşmüyorlarsa korkmanızı gerektirecek birşey yok bence, tabi herşeye burnunu sokan meraklı teyzelerdense takipte olabilir ve inanın pembe atkılı ve bereli olması erkek olduğunu saklamaz muhtemelen daha fazla dikkat çekmiştir. Sizde tedirgin olduysanız o girip çıkarken, meraklı gözler dahada merak etmistir.
Keşke tanımadıgıniz (öyle olduğunu varsayarak söylüyorum) komşularınızdan gizli saklı yapmasaydınız, alenen gelip gitseydi bu kadar dikkat cekmezdi ve siz tedirgin olmadığınız için ailenizden gizli sakli olmadığını düşünürlerdi.
Ailemle aram çok iyi sevgilim olduğunu biliyorlar.Ama eve gelip gittiğini bilmiyorlar
Sizi ne ilgilendiriuor.bu benim icin dertki yazdim fikir istwdimevet komik ama geyik topigi degililgilendiriyor .bu benimiçin dertli ya dertli yazistedim.yik tipigi degilost: 392188değil.ember: 551786 .!.:yalan mı adam bildiğin barbie olmuş aklıma direk şu görüntü geldi
kendini suçlu hisset yada hissetme diye yazmadım..o senin hayat biçimin saygı duyarım...güven kısmına sadece açıklık getirmek istedim..
Pembe sapka mi
iki gun sizde kaldi birsey gecmedi aranuzda
ben mi fesatim.bir erkek bir kadin ayni evde kalicak arada birsey olmayacak.ciks ben inanmam...ayrica yargilamam banane..
amacım geyik olsa ilk mesajda zaten dalgamı geçerdim beni yada bizi ilgilendirmiyorsa konu açma madem . arkadaş bir fikir attı bende aklıma gelen görüntüyü söyledim bu kadar madem atar yapcaksın neden konu açarsın ki ?Sizi ne ilgilendiriuor.bu benim icin dertki yazdim fikir istwdimevet komik ama geyik topigi degil