- 19 Ağustos 2013
- 471
- 238
-
- Konu Sahibi gurbaaprenses93
Sadece gozleri görünüyordupembe şapka ve atkıyla kıza benzemez bir erkek. o atkı,şapka mavi olsa erkekmi diyecekler ilahi:)
cıks olmaz yine. :)Sadece gozleri görünüyorduüzerindede mavi cceket vardi ama kizlarin.giydiği tunik gibiydi
Ozledigim icinMinnakmimar, post: 39218640, member: 551786"]ailenizden çok korkuyorsanız bu tarz şeyler yapmayın daha önce de arkadaşınız içki koydu dolabınıza ondan da korkmuştunuz kısacası korkuyorsan yapma yapıyorsan da açıkla arkasında durha bir de pembe giydirmek nedir yahu korkudan barbieye çevirmişsiniz çocukcağızı
leeeeeeeyn çok güldüm barbiee haailenizden çok korkuyorsanız bu tarz şeyler yapmayın daha önce de arkadaşınız içki koydu dolabınıza ondan da korkmuştunuz kısacası korkuyorsan yapma yapıyorsan da açıkla arkasında durha bir de pembe giydirmek nedir yahu korkudan barbieye çevirmişsiniz çocukcağızı
Hayir girmeden takiyorduk..ya zaten baksa gozetlese durbunden 3 - 4 sniye gormustur kapi asansore vok yakinO zaman komşular sizin evden korkar niye mi ?
Herif normal girdi kadın olarak çıktı ne yaptılar buna içerde :)
sevgilinin tarzını hiç sorguladın mı kızların giydiği gibi tunikle ne işi var..birde atkı ile şapka neden pembe...çocuk mu kundakladınız şimdi hangi kadın pembe şapka ile atkıyı mavi tuniğin üstüne giyer kiSadece gozleri görünüyorduüzerindede mavi cceket vardi ama kizlarin.giydiği tunik gibiydi
yalan mı adam bildiğin barbie olmuş aklıma direk şu görüntü geldileeeeeeeyn çok güldüm barbiee ha
anmıyorum,endişelenip üzme kendini..
Bu arada cidden gülmekten öldüm..[/QUOTE
Hayir girmeden takiyorduk..ya zaten baksa gozetlese durbunden 3 - 4 sniye gormustur kapi asansore vok yakin