Sevgilim eve geldi :(

Haklisiniz gulmekte düşününcebbende guluyorum ama sonra bir telas basiyor sfa, post: 39218646, member: 203000"]YORUM BİLE YAPAMIYORUM (gülmekten) [/QUOTE]
Haklisinix

Pembeler her daim dikkat çekerken senin erkek arkadaşının bu durumu baştan faul zaten evlat. Mor olsa hadi bir nebze belki tekmi kalıyorsun evde ev arkadasin neyim yok mu ?
Hem bu devirde kim kimin kapısını gozetleyecekte Ailene ispiyonlayacak. Ama ben olsam o komşunun yerinde anında söylerdim ailene

Ozledigim icin [/QUOTE]
hepimiz özlüyoruz şekerim kalacak yeri olmayan adamı azıcık daha özleyiverin birşey olmaz şu stresten iyidir

leeeeeeeyn çok güldüm barbiee ha

anmıyorum,endişelenip üzme kendini..
Bu arada cidden gülmekten öldüm..[/QUOTE
O zaman komşular sizin evden korkar niye mi ?

Herif normal girdi kadın olarak çıktı ne yaptılar buna içerde :)
Hayir girmeden takiyorduk..ya zaten baksa gozetlese durbunden 3 - 4 sniye gormustur kapi asansore vok yakin

Sadece gozleri görünüyordu üzerindede mavi cceket vardi ama kizlarin.giydiği tunik gibiydi
sevgilinin tarzını hiç sorguladın mı kızların giydiği gibi tunikle ne işi var..birde atkı ile şapka neden pembe...çocuk mu kundakladınız şimdi hangi kadın pembe şapka ile atkıyı mavi tuniğin üstüne giyer ki

Alemsiniz valla. Komşunu sen taniyorsun kendi halinde biriyse gidip söylemez ailene.

Komşunuz ile aileniz tanışıyor mu? Görüşmüyorlarsa korkmanızı gerektirecek birşey yok bence, tabi herşeye burnunu sokan meraklı teyzelerdense takipte olabilir ve inanın pembe atkılı ve bereli olması erkek olduğunu saklamaz muhtemelen daha fazla dikkat çekmiştir. Sizde tedirgin olduysanız o girip çıkarken, meraklı gözler dahada merak etmistir.
Keşke tanımadıgıniz (öyle olduğunu varsayarak söylüyorum) komşularınızdan gizli saklı yapmasaydınız, alenen gelip gitseydi bu kadar dikkat cekmezdi ve siz tedirgin olmadığınız için ailenizden gizli sakli olmadığını düşünürlerdi.

anmıyorum,endişelenip üzme kendini..
Bu arada cidden gülmekten öldüm..[/QUOTE

Hayir girmeden takiyorduk..ya zaten baksa gozetlese durbunden 3 - 4 sniye gormustur kapi asansore vok yakin

Şaka yapmıştı

Madem korkuyon eve niye alıyon evde bişey de yapmadık diyon ee dışarda takılsaydın

Yaza kadar ooo bişey olmaz ha dedikoducu teyze karakteri var ise kötü

Her konuya yeni üye ilk mesaj yazmamanızda fayda var. Zira konu sahibinin katılım tarihi 2013, sadece aktif değilmiş
Konunun da fake olduğunu düşünmüyorum, olağan bir durum

Komşunun görüp görmediğini biz bilemeyiz tabiki
Söylerse de açıklarsın bi şekilde kafana takma ailenle aran nasıl bilmiyorum ama güvenirler heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…