- Konu Sahibi hayatguzeldirrr
Evet daha yaşı neki simdikiler 30 undan önce evlenmiyoAdam daha 25 yasinda. Evlilik düşünmüyor belli ki.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet daha yaşı neki simdikiler 30 undan önce evlenmiyoAdam daha 25 yasinda. Evlilik düşünmüyor belli ki.
Ben de oyle dusunuyorum. Ilk tanistigimizda hayatinda ciddi bir seylerden once hedefleri oldugunu soylerdi. Evlilik ten hic bahsetmezdi ben de bahsetmezdim zaten ille evlenelim diye tutturmak da bana ters. Beklentilerimiz uymuyorsa devam etmeyiz olur biter. Onunla ilgili gelecek fikri kafama biraz da onun ikimizin gelecegi ile alakali hayallerini dile getirmesi ile oturdu. Evlilik manyagi gibi algilanmak istemem. Ama bugunku tepkisine de zihnimde oturtacak yer bulamiyorum.
Adam daha 25 yasinda. Evlilik düşünmüyor belli ki.
Ben de boyle dusunuyorum, evlilik gundeminde yok veya hazir degil.Adam daha 25 yasinda. Evlilik düşünmüyor belli ki.
Bence evlenmesinler de.. anca vakti geliyorEvet daha yaşı neki simdikiler 30 undan önce evlenmiyo
Evlilik yakın zamanda gündeminde degil belliki,sorusu bile korkutmuş erkek arkadaşınızı. Aklında olmadığı için hazırlıksız yakalanıp,sağlıklı cevaplar verememiş. Sizde fazla ısrarcı olunca olayların boyutu değişmiş.
Evlilik sizin için ön plandaysa,artık beklentiniz bu doğrultudayda ve karşı taraftan böyle bir talep gelmiyorsa uzak durmanızda fayda var.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Hayir canim tam tersi ayni adam hemen ciddi dusunmeyelim dedim diye bana bozulmus, bir defasinda sen benle gelecek dusunmuyorsun diye tartismisti bile uzun zaman olmadi bunlara. O yuzden sormakta kendimde hak buldum yoksa bence de evliligi erkek acmaliyaşı daha küçük gerçi. ama hiç mi evlilikten bahsetmedi. bence evliliğe hazır değil uzak şehre de gidecek, onu beklerim diyorsan bekle ama sonucu da koca bir sıfır olabilir risk bu. ben benimkini beklemiştim ve değdi. ama biz evlilikten bahsediyorduk sadece ne zaman olacğaı belli değildi
Cok yasa sen :))) guldum vallahi :))Kovmak nedir yaa
Hele o anda bluz nasil aklina gelmis.
Hic aklim ermedi?. Cocuk gibi ne o oyle
al misketlerini ver benimkileri..
Pardon da kendinle celisiyorsun sen. Hem ciddi iliski istiyorum ben ya diyorsun simdi dedigin lafa bak.Hayir canim tam tersi ayni adam hemen ciddi dusunmeyelim dedim diye bana bozulmus, bir defasinda sen benle gelecek dusunmuyorsun diye tartismisti bile uzun zaman olmadi bunlara. O yuzden sormakta kendimde hak buldum yoksa bence de evliligi erkek acmali
Daha once yine boyle bir tartisma sonunda gece 1 de gelip ben cikmadan gitmemisti. Aslinda bu tepkileri de fazla gorunuyo bana. Bilemiyorum.cafeden ayrıldıktan sonra ne oldu ? arama , evıne gelme , msj vs..
konu sahibi biliyo aslında neyin ne olduğunu sadece emin olmak için buraya da sorayım demiş. onsuz mutluluklar dilerim