Sevgilim eski sevgilisini takip ediyor?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

glmzyz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2014
889
459
103
Sevgilimin eski sevgilisini takip ettiğini fark ettim. Hiç eski sevgili mevzusu açmazdık. Sevmem. Adını dahi bilmiyordum. Şöyle bi twitterını inceledim pek paylaşım yapmamış çok eskilere seneler öncesine dayanan birkaç post gördüm. Eski sevgilisiyle alakalı paylaşımlar konuşmalar. Kızın adını öğrendim böylece. Kız eski sevgilisi ondan eminim. Sonra Baktım twitterdan instagramdan takipleşiyorlar. Bana tuhaf geldi. Eski sevgili ile takipleşmek vs normal mi? 5 ay olacak ilişkimiz. Benimle birlikteliğine dair tek bir şey paylaşmadı sosyal medyada. Bu tür şeyleri sevmediğini söz nişan gibi şeyler olup ciddiye binmeden paylaşmak istemediğini söyledi. Kızı görünce huylandım. Sizce işin içinde başka şeyler mi var? Siz olsanız ne düşünürdünüz? Gördüğümden beri durumdan çok rahatsızım konuyu henüz açmadım aramız da gayet iyiydi bozmak da istemiyorum ama içim içimi yiyor sizcs konuyu açayım mı?

Takip etmesi tabiki normal değil. Birisiyle sevgili olduktan sonra arkadaş kalma diye bir şey mümkün değil. Direk neden ekli deyip silmesini bekleyin. Silmezse de direk ayrılın zaten. Demekki hala onu yedekte tutuyor. Sizle devam etmezse ona dönebilmek icin.

Açık açık sakin bir şekilde sorun ve ne cevap verecek dinleyin acaba unutmuş olabilir mi kızla mahlasına var mı

Hesabında ikinizin fotosunu paylaş ve onu etiketle
Bu fotomuzu çok beğendim sen de paylaşsana bitanem de
Mırın kırın ederse ben kalben isteyip paylaşabiliyorsam sen neden diretiyorsun anlamadım de mesafe koy
Baktın geri adım atmıyor oda ilgisiz o zaman ex sevgilisiyle takipleştiğini öğrendiğini söyle ve iletişimi kes.
Ancak fotonuzu paylaştığında barışırsın.

Madem söz nişan olmadan paylaşmıyormuş , bu kız eski sevgili değil de “sözlü ya da nişanlı” olmasın ?

Hayır öyle bir şey olmamış yaşadığı yerdeki çok kişiyi tanıyorum bilirdim başından öyle bi şey geçmiş olsa. İlişkilerini biliyordum kaç ay sürdü vs ama detaya girmedim üstünkörü. Sevmem o konulara girmeyi. Geçmiş geçmiştir benim için ama takipleşiyor olmaları ve benle alakalı hiçbirşey paylaşmayıp erken demesi beni çok rahatsız etti

Hesabında ikinizin fotosunu paylaş ve onu etiketle
Bu fotomuzu çok beğendim sen de paylaşsana bitanem de
Mırın kırın ederse ben kalben isteyip paylaşabiliyorsam sen neden diretiyorsun anlamadım de mesafe koy
Baktın geri adım atmıyor oda ilgisiz o zaman ex sevgilisiyle takipleştiğini öğrendiğini söyle ve iletişimi kes.
Ancak fotonuzu paylaştığında barışırsın.

Çok mantıklı teşekkürler

Hayır öyle bir şey olmamış yaşadığı yerdeki çok kişiyi tanıyorum bilirdim başından öyle bi şey geçmiş olsa. İlişkilerini biliyordum kaç ay sürdü vs ama detaya girmedim üstünkörü. Sevmem o konulara girmeyi. Geçmiş geçmiştir benim için ama takipleşiyor olmaları ve benle alakalı hiçbirşey paylaşmayıp erken demesi beni çok rahatsız etti
Geçmiş geçmemiş o zaman sizin için ..geçmişle ilgilenmiyorsanız başka bir sıkıntı oldu ki bu kadar geriye gidip geçmişe dair fotoğraf buldunuz

Geçmiş geçmemiş o zaman sizin için ..geçmişle ilgilenmiyorsanız başka bir sıkıntı oldu ki bu kadar geriye gidip geçmişe dair fotoğraf buldunuz

Çok geriye gitmedim aslında. Twitter hesabını pek kullanmıyor 5-6 gönderi vardı. Twitter a hiç takılmam. Paylaşım yaptı bildirim geldi bana bi bakayım neler paylaşıyormuş dedim 4-5 gönderi vardı zaten kaç sene öncesinin olayı görünce şok oldum. Twitter de bariz yazışmalar hala ortada silmemiş sonra baktım takip ediyormu diye ediyor unutmuştur dedim instagramdan girdim ordan da takip ediyor son bikaç fotosuna baktım kız beğenmiş çıldırdım haliyle

Çok geriye gitmedim aslında. Twitter hesabını pek kullanmıyor 5-6 gönderi vardı. Twitter a hiç takılmam. Paylaşım yaptı bildirim geldi bana bi bakayım neler paylaşıyormuş dedim 4-5 gönderi vardı zaten kaç sene öncesinin olayı görünce şok oldum. Twitter de bariz yazışmalar hala ortada silmemiş sonra baktım takip ediyormu diye ediyor unutmuştur dedim instagramdan girdim ordan da takip ediyor son bikaç fotosuna baktım kız beğenmiş çıldırdım haliyle
O zaman açık açık söyle , “baktım da fotonu xyz beğenmiş kim ben tanıyamadım “ falan de .. ordan konuya gir , çok fazla senaryo yazıp neden aklını kalbini yorarsın ki ?

Madem söz nişan olmadan paylaşmıyormuş , bu kız eski sevgili değil de “sözlü ya da nişanlı” olmasın ?
Evet kizla ilgili paylasimlari varmis eskiden. Simdiki sevgilisiyle ilgili paylasimi olmamasi tuhaf. Bahanesi de... paylasim yapmaya degecek olarak gormuyor demek ki ya da soz nisan dusunmuyor, iliskiyi ciddiye almiyor bence...

Bu iliskiyi surdurmenin anlami var mi ben onu sorgulardim. Adamin gozunde degerim yoksa onun icin zaman harcamak bile istemezdim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back