Çok teşekkürler :)Ben seni anlıyorum ben de aldatıldım hem de çok kötü. Yani her aldatılma travmatik olabilir ama gözle görüp birebir yaşamak daha ağır geliyor insana. O yüzden uzun süre atamadım ben de üzerimden, ama ilişkilerimde karşı tarafı sürekli olarak rahatsız etmeye hakkım olmadığını düşünmeye başladım. Eski erkek arkadaşımın beni aldatması şimdikinin suçu değil. En azından kendime bu kadar eziyet çektirmenin doğru olmadığını fark ettim.
Şöyle düşündüm. Ben aldatılacağımı bilerek ilişkiye başlamamıştım. Aldatılmak benim suçum muydu, değildi. Bir biber acı çıktı diye tüm biberler acı olmak zorunda mıydı, hayır. Korkmak bana bir şey kazandırmıyordu, aldatılacağım varsa yine aldatılacaktım. Şeref yoksunu bir insan ben ne kadar kısıtlasam da korksam da beni kandırabilirdi. Amaaa şimdiye kadar ne gizli kalmış ki bu kalsın? Önünde sonunda öğreniyorsun. O yüzden ilişkimi bunları düşünmeden yaşamaya karar verdim. Kolay olmadı ama en azından şimdiki ilişkime yansıtmamayı başardım. Sevgilim çok kötü aldatıldığımı biliyordu, en büyük desteği de ondan gördüm. Asla onu kısıtlamadım, rapor istemedim, ne yapıyor diye sinsi sinsi gözlemedim. Şimdi kısmetse sözleniyoruz. Aldatabilir mi, evet. Bunu garantiye alabilmek mümkün değil o yüzden sürekli şüphede kalmaktansa akışına bırakmak, ilişkini özgürce yaşamak en güzeli.
Çok uzattım, sevgiler. :)
Evet bence de ayıpCok ayıp bebeklik arkadasım dediğin birine bunu yakıştırman
Kendime de sevgilime de arkadaşıma da güveniyorum ama istemeden böyle şeyler düşünüyorumBenim arızalı kuzenim de sevgileriyle beni tanıştırırdı. Sonra çocuklara o mu güzel yoksa ben mi diye soruyomuş. Bi de bunları bana anlatırdı. Evlendi eşini de kıskanırdı. O benim eşimle yakın muhabbet içindedir. Ama onun o pis huyundan dolayı ben meraba meraba davranıyorum onun eşine. Aramızda akrabalık ilişkisi yok onun bu hastalıklı tavırları yüzünden.
Bi kendinize güvenin. Siz sakladığınızı düşğnseniz de inanın dışardan bakınca haliniz çok belli oluyo. Tereddütleriniz varsa da kimseyş tanıştırmazsınız sevgilinizle olur biter.
Yok neden kusura bakayım ben de anormal olduğunu düşünüyorum zatenKusurabakma ama bu anormallik.
Eşler ve sevgililer haydiii fanusacılar yazmıştır eminim neden arkadasinla tanistirdin diye :)
Sosyal ortamlara da sokamayacak kadar güvensiz bir ilişki yaşıyorsanız bırakın arkadaş.
Tamam psikolojin bozulmus olabilir ama boyle suphelerle anca kendini yer bitirirsin.
Eskiden çevrem çok kötüydü. Eski sevgilim aldattı, o zaman görüştüğüm artık görüşmediğim arkadaşlarım hep sevgililerini aldatırdı çok yakın bi arkadaşım o zamanki sevgilimi elimden almaya çalışıyordu sonradan öğrendim mesajları gördüm vs.. Çevrem değişti ama benim korkularım geçmedi maalesefInsan arkadasina guvenir
Sevgilisine de guvenir
Guvenmiyorsa arkadasiyla arkadas olmaz, sevgilisiyle de sevgili olmaz.
Olay aslinda bu kadar basit.
Ben gercekten anlamiyorum insanlar sadece sevgilileriyle ya da esleriyle kendilerine bir dunyayi neden yaratiyorlar. Dunyanizda baskalarina neden hic yer yok?
Neden kimseye guven olmazmis ben pen cok insan taniyorum kimsenin kocasini sevgilisini ayartmayacak veya yine pek cok insan taniyorum esini sevgilisini aldatmayacak.
Nasil cevreleriniz var arkadaslar hayret ediyorum. Kimselere guvenemiyor burdaki insanlar cok ilginc. Caresi cok basit adam gibi adamlardan olusmuyor demek ki cevreleriniz. Biraz ozelestiri yapmali
Kendinize bu eziyeti yapmayin. İnsanlardan bagimsiz olarak demek ki sorun sizde,belki terapi falan gormelisinizdir bilemiyorum ama surekli onu bunu gozetlemekle onune gecebileceginiz bir durum degil. Zira kadin dedigimiz her yerde var sadece arkadasiniz da degil.Eskiden çevrem çok kötüydü. Eski sevgilim aldattı, o zaman görüştüğüm artık görüşmediğim arkadaşlarım hep sevgililerini aldatırdı çok yakın bi arkadaşım o zamanki sevgilimi elimden almaya çalışıyordu sonradan öğrendim mesajları gördüm vs.. Çevrem değişti ama benim korkularım geçmedi maalesef
O ana kadar hiç onlar hakkında bi düşüncem yoktu. O yüzden 3ümüz dışarı çıkarken korkumun üstüne gitmek ya da haklı olduğumu görmek gibi bi amacım da Yoktu. Kıza uzun zamandır sözüm vardı çıkıcaz gece eğlenmeye diye. Erkek arkadaşımı da getireyim dedim. Orda da fark etmedim hatta böyle şeyler düşündüğümü. Gece yalnız kalıp düşününce fark ettimben şeyi anlamadım..
korkularınızın üstüne gitmek için mi gece birlikte çıkıyorsunuz?
ya da kendinizi haklı çıkarmak için mi?
bir şey yakalasanız sanki rahatlayacak ve suçlayacaksınız karşı tarafı.
üniversite zamanlarında koloni gibi takılırdık ama iş hayatıyla birlikte daha bireysel yaşıyor insan.
eşimle genelde ikimiz başbaşa gezer, eğlenirdik evlilik öncesinde.
hoş ben böyle şeylere kafa yormam hiç aklımdan geçmedi ama,
eşim de kuzeninin bizimle olmasından hoşlanmazdı.
böyle bir güvensizliğiniz, endişeniz varsa kimseyi zan altında bırakmayın..
bu ortamı yaratmayın..
kimseye güven olmuyor eyvallah ama, sadece uyanık olmak yeterli.
sürekli kafada kurmak bünyeye zarar..
ne alakası var eșarpla ayrıca dekolteye tarz diyosunuz eșarbı absürtleștiriyosunuz yerine göre giyinme uslubu diye birșey vardır dekolte kız arkadașının sevgilisiyle tanıșmada uygun değil kendi fikrim karakterle zihniyeti karıștırmayınİnsanların belirli bi tarzı vardır ne yapmak gerekiyor ki bi erkekle tanısacaz diye eşarp mı taksın... zihniyet önemli zihniyet
Eğlenceye giderken insanların bi tarzı vardır ona göre giyer ve giderne alakası var eșarpla ayrıca dekolteye tarz diyosunuz eșarbı absürtleștiriyosunuz yerine göre giyinme uslubu diye birșey vardır dekolte kız arkadașının sevgilisiyle tanıșmada uygun değil kendi fikrim karakterle zihniyeti karıștırmayın
es dostmu kalmis bu devirde arkadasim. iyi guzel soyluyosunda herkesinde farkli dusunceleri var. e napalim simdi senin aklina goremi hareket edelim. herkesin kendine gore guveni var yalniz karsi insanlara guven kalmamis. ustune basa basa bile emin oldugun yapmaz dediginiz insanlar bile herseyi yapabiliyor. hayat bu bazen insanlar oyunculardan bile daha iyi rol yaparlar..guvenini kirip sevgini onemsemeyene yol verirsin. peki ya gercekten toz bile konduramayacak kadar sevdigin biriyse nolacak.uzulmeyecekmisin. cok basit konusma bence arkadasim guzel yuregin isallah uzuntu aci cekmez. neyazikki boyle bu tur olaylar basina gelmis milyonlarca kadinimiz var.Aman tanıştırmayın sevgililerinizi, kocalarınızı bekar arkadaşlarınızla da kapmasınlar. Hatta en iyisi hiç görüşmeyin, çiftler ve tekler olarak ayrı ayrı takılsın tüm insanlık. Yalnız sonra ayrılınca ben çok emek verdim, bütün çevremden uzaklaştım ilişkim için, şimdi hiç eşim dostum kalmamış diye ağlıyorsunuz. Onu yapmayın.
isallah kotu seyler yasamazsin arkadasim boyle amanli amanli.. ne esden dosttan bahsediyosun sen. kiz bi konu acmis su verdigin cevaplara bak. boylemi yardim ediyosun bi bayan olarak. cok ayip sana. bukadar sert cevap verecegine daha usturuplu yazablirdin. sen sevgkin yada kocani git tanistir butun bayan arkadaslarinla. kocan yada sevglin yaomasa bile baska kotu dusunceli kadinlar illaki var.huzuruni kacirmasi bile yeterli..ama yine soyluyorum umarim boyle sorunlar yasamazsin..bende allahima sukurler olsun yasamadim. cevremde cok ama MESAFELIDIR.Aman tanıştırmayın sevgililerinizi, kocalarınızı bekar arkadaşlarınızla da kapmasınlar. Hatta en iyisi hiç görüşmeyin, çiftler ve tekler olarak ayrı ayrı takılsın tüm insanlık. Yalnız sonra ayrılınca ben çok emek verdim, bütün çevremden uzaklaştım ilişkim için, şimdi hiç eşim dostum kalmamış diye ağlıyorsunuz. Onu yapmayın.
keske burdaki birkacida sizin gibi dusunse..normal değil.ya da ben çok safım:)
diyelim ki geçmiş tecrübelerinize dayanarak tanıştırmadınız arkadaşlarınızla.
o zaman bu adamın böyle bir karakteri olup olmadığını nereden anlayacaksınız.
adam da ya da kız arkadaşınızda iğrenç bir karakter var ama siz bundan bihabersiniz.
bu şekilde izole yaşayamazsınız.
Arkadaşımızla sevgilimizi tanıştıramıyorsak ikisinden vazgeçelim ya. Böyle güvenilmez insanlar ne yapabiliriz ki?
Valla bir ilişki yaşamak beni korkutuyor artık.
Madem sormuşsunuz, anormalsiniz evet.
Ayrıca yorumlar akıllara zarar. Sevgiliyi, kocayı arkadaşla tanıştırma, aman ha birbirlerini kaparlar, sen açıkta kalırsın... Yok artık, zihniyete bak. Güvensizliğin de bu kadarı. Şuraları okuyunca şükrediyorum kendi kız arkadaşlarıma ve akrabalarıma yeminle. Bekar bir kadınım. Beni otobüs durağından alması için eşlerini gönderenler, eşiyle sevgilisiyle tanıştırmak için can atanlar,... vs. Kaldı ki ben kocalarına, kocaları da bana göz koyacak diye ödleri patlayacak ha... Şükür ki iğrenç ve hasta zihniyetler benim çevremde yok.
es dostmu kalmis bu devirde arkadasim. iyi guzel soyluyosunda herkesinde farkli dusunceleri var. e napalim simdi senin aklina goremi hareket edelim. herkesin kendine gore guveni var yalniz karsi insanlara guven kalmamis. ustune basa basa bile emin oldugun yapmaz dediginiz insanlar bile herseyi yapabiliyor. hayat bu bazen insanlar oyunculardan bile daha iyi rol yaparlar..guvenini kirip sevgini onemsemeyene yol verirsin. peki ya gercekten toz bile konduramayacak kadar sevdigin biriyse nolacak.uzulmeyecekmisin. cok basit konusma bence arkadasim guzel yuregin isallah uzuntu aci cekmez. neyazikki boyle bu tur olaylar basina gelmis milyonlarca kadinimiz var.
isallah kotu seyler yasamazsin arkadasim boyle amanli amanli.. ne esden dosttan bahsediyosun sen. kiz bi konu acmis su verdigin cevaplara bak. boylemi yardim ediyosun bi bayan olarak. cok ayip sana. bukadar sert cevap verecegine daha usturuplu yazablirdin. sen sevgkin yada kocani git tanistir butun bayan arkadaslarinla. kocan yada sevglin yaomasa bile baska kotu dusunceli kadinlar illaki var.huzuruni kacirmasi bile yeterli..ama yine soyluyorum umarim boyle sorunlar yasamazsin..bende allahima sukurler olsun yasamadim. cevremde cok ama MESAFELIDIR.