Sevgilim en yakın arkadaşımdan mı etkileniyor diye tüm gece onları izledim anormal miyim

Çok teşekkürler :)

Kendime de sevgilime de arkadaşıma da güveniyorum ama istemeden böyle şeyler düşünüyorum sevgilimi arkadaşlarımla tanıştırmak istiyorum beraber vakit geçirmek istiyorum böyle şeyler düşünmek istemiyorum ama elimde olmadan düşünüyorum

Yok neden kusura bakayım ben de anormal olduğunu düşünüyorum zaten

Eskiden çevrem çok kötüydü. Eski sevgilim aldattı, o zaman görüştüğüm artık görüşmediğim arkadaşlarım hep sevgililerini aldatırdı çok yakın bi arkadaşım o zamanki sevgilimi elimden almaya çalışıyordu sonradan öğrendim mesajları gördüm vs.. Çevrem değişti ama benim korkularım geçmedi maalesef

Kendinize bu eziyeti yapmayin. İnsanlardan bagimsiz olarak demek ki sorun sizde,belki terapi falan gormelisinizdir bilemiyorum ama surekli onu bunu gozetlemekle onune gecebileceginiz bir durum degil. Zira kadin dedigimiz her yerde var sadece arkadasiniz da degil.

Bu tür duygularınız çok normal detayı incelemeyi önemsiyoruz.Yasadıklarınizin etkisinden olma ihtimali yüksek. Küçük çaplı destek almak bu konuyu uzman biriyle görüşmek daha iyi gelecektir diye düşünüyorum.

ben şeyi anlamadım..
korkularınızın üstüne gitmek için mi gece birlikte çıkıyorsunuz?
ya da kendinizi haklı çıkarmak için mi?
bir şey yakalasanız sanki rahatlayacak ve suçlayacaksınız karşı tarafı.

üniversite zamanlarında koloni gibi takılırdık ama iş hayatıyla birlikte daha bireysel yaşıyor insan.
eşimle genelde ikimiz başbaşa gezer, eğlenirdik evlilik öncesinde.
hoş ben böyle şeylere kafa yormam hiç aklımdan geçmedi ama,
eşim de kuzeninin bizimle olmasından hoşlanmazdı.

böyle bir güvensizliğiniz, endişeniz varsa kimseyi zan altında bırakmayın..
bu ortamı yaratmayın..

kimseye güven olmuyor eyvallah ama, sadece uyanık olmak yeterli.
sürekli kafada kurmak bünyeye zarar..

O ana kadar hiç onlar hakkında bi düşüncem yoktu. O yüzden 3ümüz dışarı çıkarken korkumun üstüne gitmek ya da haklı olduğumu görmek gibi bi amacım da Yoktu. Kıza uzun zamandır sözüm vardı çıkıcaz gece eğlenmeye diye. Erkek arkadaşımı da getireyim dedim. Orda da fark etmedim hatta böyle şeyler düşündüğümü. Gece yalnız kalıp düşününce fark ettim

İnsanların belirli bi tarzı vardır ne yapmak gerekiyor ki bi erkekle tanısacaz diye eşarp mı taksın... zihniyet önemli zihniyet
ne alakası var eșarpla ayrıca dekolteye tarz diyosunuz eșarbı absürtleștiriyosunuz yerine göre giyinme uslubu diye birșey vardır dekolte kız arkadașının sevgilisiyle tanıșmada uygun değil kendi fikrim karakterle zihniyeti karıștırmayın

Evet eski ilişkinden kalan bir hasar bu.
Bunu ancak ve ancak sevgilin aşabilir.
O ne kadar olgun, anlayışlı ve iyi ahlaklı bir insansa senide zamanla buna inandıracak güvenini tam sağlayacak.
Bende buna benzer duygular hisettim ama benimki kıza baktımı beğendimi gibi şeyler değil..
Benim ki acaba bir şeymi saklıyor, bana göstermediği bir huyumu var, arkamdan bir iş mi dönecek gibi mevzulardı.
Ah bu körolası eski ilişkiler paranoya yaptılar bizi...

Eğlenceye giderken insanların bi tarzı vardır ona göre giyer ve gider
Olduğu gibi gider yani
Kimse icin değiştirilmez
Kıyafet değil zihniyet önemli boyle olaylarda

es dostmu kalmis bu devirde arkadasim. iyi guzel soyluyosunda herkesinde farkli dusunceleri var. e napalim simdi senin aklina goremi hareket edelim. herkesin kendine gore guveni var yalniz karsi insanlara guven kalmamis. ustune basa basa bile emin oldugun yapmaz dediginiz insanlar bile herseyi yapabiliyor. hayat bu bazen insanlar oyunculardan bile daha iyi rol yaparlar..guvenini kirip sevgini onemsemeyene yol verirsin. peki ya gercekten toz bile konduramayacak kadar sevdigin biriyse nolacak.uzulmeyecekmisin. cok basit konusma bence arkadasim guzel yuregin isallah uzuntu aci cekmez. neyazikki boyle bu tur olaylar basina gelmis milyonlarca kadinimiz var.

isallah kotu seyler yasamazsin arkadasim boyle amanli amanli.. ne esden dosttan bahsediyosun sen. kiz bi konu acmis su verdigin cevaplara bak. boylemi yardim ediyosun bi bayan olarak. cok ayip sana. bukadar sert cevap verecegine daha usturuplu yazablirdin. sen sevgkin yada kocani git tanistir butun bayan arkadaslarinla. kocan yada sevglin yaomasa bile baska kotu dusunceli kadinlar illaki var.huzuruni kacirmasi bile yeterli..ama yine soyluyorum umarim boyle sorunlar yasamazsin..bende allahima sukurler olsun yasamadim. cevremde cok ama MESAFELIDIR.

keske burdaki birkacida sizin gibi dusunse..

Arkadaşımızla sevgilimizi tanıştıramıyorsak ikisinden vazgeçelim ya. Böyle güvenilmez insanlar ne yapabiliriz ki?

Valla bir ilişki yaşamak beni korkutuyor artık.

al benden de o kadar
eşimle en yakın arkadaşımı görüştüremeyeceksem o zaman "eş" ve "en yakın arkadaş" sıfatını kullanmamak lazım

ayrıca yapacakları varsa da yapsınlar da biz de kimin ne olduğunu görelim yani

Çevresinde böyle insanlar olan ne yapsın peki ölsün mü ?bu nasıl bir şükretmek böyle nispet yapar gibi yahu var böyle insanlar en yakın 15 yıllık arkadaşım bana bunu yapmaya çalıştı şimdi ben anormalmiyim ? pislik insanlar var çevremde diye öleyim mi ne biçim oh olsun tarzı bir yazı bu tabi ki arkadaşlarımla tanıştırıyorum ama yaşadığım olay yüzünden eskisi gibi bir arada olmaktan çekiniyorum ister istemez elimden alınacak die korktuğum için değil zaten elimden alamamıştı :) böyle bir hayalkırıklığı acı yaşamaktan korktuğum için istemiyorum çok bir arada olmak empati yapın biraz yazmadan önce başına gelmeyince anlamak çok zor çünkü

Başta tatlış tatlış arkadaşım, güzel yüreğin acı çekmesin tarzı şeyler yazmışsınız ama hırsınızı alamamışsınız herhalde. 5 dakika içinde yazdığım aynı mesaja alttaki çok ayıp sanalı 2. mesaj gelmiş. Uslüptan, usturuptan hiç bahsetmeyelim isterseniz sizinle. Aynı üsluba sahip olmadığımız çok açık.

Konuya gelirsek, konu sahibinin alınmasını gerektiren hiçbirşey yok. Çünkü kendisi erkek arkadaşıyla çevresini tanıştırmak için çaba sarf ediyor. Bunun gerekli olduğuna inanmasa zaten onları tanıştırmaz, üstüne kıskançlığından rahatsız olup bunu yenmek için konu açmaz. Benim söylediklerim belli ki ona değil, konu sahibi, erkek arkadaşıyla bir kız arkadaşını yan yana getirdi diye çok anormal ve yanlış birşey yapmış tepkisini verenlere.

İkincisi elbette benim aklımla hareket etmenize gerek yok. Zaten illa benim dediğim gibi yapmalısınız yazmadığıma göre böyle birşey yazmanız da saçma. Ben bir ilişkiye başladığınızda, arkadaşlarınızdan uzaklaşmanın ileride yaratacağı yalnızlıktan bahsetmişim. Bu bir neden sonuç ilişkisi, sevgilim/kocam istemiyor diye kendinizi eve kapatır ya da kurdun aklına kuzu düşürmeyeyim diye bütün arkadaşlarınızdan uzaklaşırsanız yalnız kalırsınız bu kadar basit. Sonucunda da ya ilişki bitiminde 'eskiden kalabalık bir çevrem vardı şimdi etrafımda kimse kalmadı, bu ilişkiye boşuna emek sarfetmişim' diye hayıflanan bir insan olursunuz. Ya ilişki sürer 'Neden günde 50 defa mesajlaşmıyoruz ki biz?' diye dert edinen, eşinizin kendi arkadaşlarıyla yaptığı kısacık aktivitelere içten içe kinlenen, 'Bebek yapsak yalnızlığımı alır mı acaba?' diye düşünen bir kadın olursunuz. Ben de kimsenin kendini bu kadar yalnız ve hayattan soyutlanmış hissetmesini istemem ve aldatılmak ne yaparsanız yapın önleyemeyeceğiniz kötü bir ihtimalken, hayattan soyutlanma diğer ilişkilerinize de az biraz yatırım yaparak önüne geçebileceğiniz bir sorun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…