Sevgilim den ayrıldım :(

dur dostum sinirlenme, kizi siteye triplendireceksn simdi bi de

Braz hızlı anlattm evet o olaydan sonra msj attim sürekli konuştum ama orda bıraktığım için bana cok kırıldı ve su an konusmyrz trip atmak degildi niyetim zaten ama olaylae nasıl gelişti bende anlamdm su an sadece barsmak istiyorum ama birsey yapamıyorum

Çok cümleleri birleştirip birşey anlayamadım ama genel olarak şu oğlan yanındayken tribin Allahını yaparım ama sonrasında oğlan soğuk davranınca ''ışkım ızır dilirim ıffıt '' modunda kızlar çok iticisiniz ya :)

Hiç bir şey anlayamadım yazından özellikle dddim. Kısmından . Haklısındır herhalde bilemedim ki şimdi .

Eki Görüntüle 1477496
konunuzu okumaya çalışırken ben

hala gülüyorum ya

gamzem 2009 sanırım sende regl döneminde psikolojisi bozulanlardansın.
çocuğun bir suçu yok öylesine takılmış.
sende gereksiz alınganlık yapmışsın.
trip yapıp adamı hayattan bezdirme.
bayanların pms döneminde bazen abartılı tepkiler verebileceğini söyleyip özür dile.

sevgilinizin huyunu az çok biliyorsunuzdur. madem trip atıcaksınız, duracağınız yeride bilin. önce triplerde sonra aaa benim hatam özür dilerim olmasın. çok saçma bir durum çok anlamsız bir yere gelmiş. özür dilerim ama her dediğini yaptırmaya alışık şımarık çocuklar gibi davranmışsınız.

Özür diledim utandigim halse durumu da açıkladm oda zman istedi sonra bulustuk iste hersey iyidi 2 gun once de byle soguk davranıp seni uzmektense bitmesi dha iyi dedi

Özür diledim utandigim halse durumu da açıkladm oda zman istedi sonra bulustuk iste hersey iyidi 2 gun once de byle soguk davranıp seni uzmektense bitmesi dha iyi dedi
o kararını vermiş demek ki, sizde bunlardan ders çıkarın. ikili ilişkilerde denge kurmak gerçekten çok zor. hakkınızda hayırlısı.

Ben de bu karikatüre bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…