- 25 Ağustos 2014
- 20.340
- 48.173
-
- Konu Sahibi gamzem2009
hele senle ben hic karismayalmBen caldim bi itirazin mi var arkadasim
Neyse geyik yapmayalım. Toplu gidebiliriz. Aman dikkat..
dur dostum sinirlenme, kizi siteye triplendireceksn simdi bi de"O beni çok severdi. Yanımda olurdu..." vs.
Eeee yani? Sonsuza kadar prenses mi kalacağını sanıyorsun bu çocuk hareketlerinle?
Seni sevdiğinden çok emin olduğun için mi sinir anına denk geldi diye 1,5 saat konuşmama gibi bir saçmalığı yapma hakkını buldun kendinde?
Sevgisini sömüreceğin safı bulmuşsun takıl kafana göre!
Seni daha önce nasıl terk etmemiş ona şaşırdım. =D
Yazın da berbat. Hepsini okumadım ama olgun olmadığın çok belli.
dur dostum sinirlenme, kizi siteye triplendireceksn simdi bi de
İyiymiş bu. Yazdım bir kenaraonun yaptığı atar hayatımıza renk katar bacımmmm:))))
Eki Görüntüle 1477496
konunuzu okumaya çalışırken ben
sevgilinizin huyunu az çok biliyorsunuzdur. madem trip atıcaksınız, duracağınız yeride bilin. önce triplerde sonra aaa benim hatam özür dilerim olmasın. çok saçma bir durum çok anlamsız bir yere gelmiş. özür dilerim ama her dediğini yaptırmaya alışık şımarık çocuklar gibi davranmışsınız.Braz hızlı anlattm evet o olaydan sonra msj attim sürekli konuştum ama orda bıraktığım için bana cok kırıldı ve su an konusmyrz trip atmak degildi niyetim zaten ama olaylae nasıl gelişti bende anlamdm su an sadece barsmak istiyorum ama birsey yapamıyorum
o kararını vermiş demek ki, sizde bunlardan ders çıkarın. ikili ilişkilerde denge kurmak gerçekten çok zor. hakkınızda hayırlısı.Özür diledim utandigim halse durumu da açıkladm oda zman istedi sonra bulustuk iste hersey iyidi 2 gun once de byle soguk davranıp seni uzmektense bitmesi dha iyi dedi
hala gülüyorum ya
gamzem 2009 sanırım sende regl döneminde psikolojisi bozulanlardansın.
çocuğun bir suçu yok öylesine takılmış.
sende gereksiz alınganlık yapmışsın.
trip yapıp adamı hayattan bezdirme.
bayanların pms döneminde bazen abartılı tepkiler verebileceğini söyleyip özür dile.