Sevgilim çalışmıyor

lovelovc

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2023
28
11
23
2 yıllık iliskim var sevgilim 22 yasında. 2 yıllık okudu devam et dedim param yok edemem dedi calısırsın dedim ben ders calısamam dedi 3-4 ise girdi cıktı anlasamadılar vs. Aldıgı butun parayı luks giyime yatiriyor zengin gibi gozukme cabasında eski bir arabası vardı suan 100 bin falan eder simdi gidip arabayı boyatmıs içini dışını degistirmis 25 bin vermis buna sorsan param yok diyip kendini gelistirmiyor simdi part time ise gidiyor arada ben de onun gibi olsam sorun olmaz ama ben hukuk okuyorum suan dil kurslarına gidip aynı zamanda staj yapıyorum gorusemiyoruz ben yorgun oluyorum diye surekli bana laf yapıyor anormal olan ben degilim kendisi ama anlamıyor surekli benim babam zengin degil diyip duruyor ama kendisinin de bir cabasını göremiyorum sizce napayım seviyorum iyi biri ama ilerde sorun olur mu

yorum yapmayacaktim değmez yani dedim bu yaşta her şey göz önündeyken "sorun olur mu" diye soruyorsa değmez diye düşündüm ama sonra üzüldüm.

evet sorun olur. her şey aşk sevgi değil. biraz mantığınızı kullanın. sorumsuz insandan hiçbir şey olmaz.

Yani şimdi bir şeyler için çabalamayan sadece dışa dönük bir gövde gösterisi yapan birisi evlendiginizde de pek sorumluluk sahibi olmaz gibi , hem size hem ailesine karşı ev gecindirebilcek düşünceye girmemiş şu an laylaylom takılıyor gibi hissettim nedense biraz çaba gosterseydi dediğiniz gibi gelecek düşünün derdim ama okumaya vs yok diyip araba iç dış gösterisi için o kadar para vermesi falan bence o henüz evlilik gelecek ciddiyetinde değil , iyi düşün

Olur

Aklınızı başınıza alın ve o geleceği bile olmayan bir çocuktan sırf sevdim diye beraber olmayın, öyle kabul edip beraber olanlar şu an hergün burda pişmanlıklarını yazıyorlar, gidin efendi çalışan ve çalışkan birisini bulun, erkek kıtlığı kalmadı dünyada.

Sevgilin büyüyememiş yavru kuşum. Bundan 15 sene sonra kafasına dank eder ama her şey için geç kalmış olur, yeni neslin büyük bir kısmı bomba gibi gelirken o hala gösteriş peşindeyse aklı başına geldiğinde herkesten 5 adım geride kalır. Gönül eğlendiriyorsanız ne hoş ama ciddi bir ilişkiye doğru gidiyorsa sen üzülürsün

Kafa yapiniz uygun değil.Neden birlikte olma cabaniz var

Seviyorsunuz ama siz geleceği parlak bi insansınız. Maalesef sizi zamanla geriye çekecektir. Çünkü hayat bakış açılarınız farklı. İyice düşünün yol yakınken karar verin. Ciddiye binerse iş bu kişi bi evin sorumluluğunu, aile kavramını yerine getirebilir mi

Gelişime açık, hırslı, çalışkan adamların hayatlarındaki kadınlar tarafından gazlayarak daha iyi mevkiye getirilmeleri gerektiğine inanıyorum. Ama işsiz güçsüz, vasıfsız adamı niye tutuyorsun hayatında canım benim? Gençliğine yazık değil mi? Gerçek bir adam hayatındaki kadına en güzel imkanları sunabilmek ister. Kendine faydası olmayan, bütün gün yatan adamdan kimseye fayda gelmez. Gençliğine güzelliğine acı. Bırak o çocuğu. İkiniz de birbirinizi daha ileriye taşımalısınız bir ilişide. Hem maddi hem manevi olarak. Bu şekilde ikiniz de sadece gerilersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…