- 23 Temmuz 2014
- 5.359
- 17.587
-
- Konu Sahibi darksideofmoon
Teşekkürler
Nasıl yani evlenip 5 yıl sevişmediniz miYa Allah aşkına Siz bu işi nasıl yapıyorsunuz ya . Ben evlendim 5 sene yapamadım.. Ne cesaret maşallah
Ya Allah aşkına Siz bu işi nasıl yapıyorsunuz ya . Ben evlendim 5 sene yapamadım.. Ne cesaret maşallah
Iyi de anormal olan senin durumunmus farkindasin değil miYa Allah aşkına Siz bu işi nasıl yapıyorsunuz ya . Ben evlendim 5 sene yapamadım.. Ne cesaret maşallah
Nasıl yani evlenip 5 yıl sevişmediniz mi
Tabularınız yüzünden 5 sene sıkıntı çekmişsiniz zaten. Bizde o tip tabular olmadığı için ilk seferde hallettik o işi.
Iyi de anormal olan senin durumunmus farkindasin değil mi
ilk mesajimda size durumun arti ve eksilerini yazdim. Daha nasil bir yardim bekliyotdunuz? Hala anlarsiniz sandim diyorsunuz. Nedir bu alttan alttan anlayisinizda bir sikinti mi var imasi. Tekrar diyorum. Beden senin bedenin karar senin kararin. Hayir dedigin icin senden gidecekse sevgilin. Birak gitsin. Sana degil bedenine degee veriyor demekki. Evet dediginde ise korun lutfen. Ve gun gelir seni terkederse kendini suclu hissetme. Bu senin kararin senin tercihindi arkasinda dur.Kast ettiğim tabiki bu değil. Demek istediğim adam bana gelip yarın şu saatte şurda sevişelim demiyor. Teklif etmiyor. Anlarsınız sandım. Demek her şeyi açıklayacağız. Açıklarım. Keşke yardım etmek için de bu kadar düşünseydiniz ne diyim. Sizin de haklı yanlarınız var. Yanıtlarınız için çok teşekkürleeer
Sen az önce vajinusmus olmakla mı övündün gerçekten?Ya Allah aşkına Siz bu işi nasıl yapıyorsunuz ya . Ben evlendim 5 sene yapamadım.. Ne cesaret maşallah
Sen az önce vajinusmus olmakla mı övündün gerçekten?[/QUOTE]Ya Allah aşkına Siz bu işi nasıl yapıyorsunuz ya . Ben evlendim 5 sene yapamadım.. Ne cesaret maşallah
Üzüldüm gerçekten, geçmiş olsun.Anormalmi bilmem Tabularla alakası yok psikolojik bişey. bilmem vajinusmus denen şeyi duydunuzmu. Ayrıca ironi yaptığımıda hatırlatmama gerek yok sanırım
Kıyamam yaSadece seviştik
Üzüldüm gerçekten, geçmiş olsun.
Ironi olduğunu anlayan varsa bravo ona ben anlamadım ciddenAnormalmi bilmem Tabularla alakası yok psikolojik bişey. bilmem vajinusmus denen şeyi duydunuzmu. Ayrıca ironi yaptığımıda hatırlatmama gerek yok sanırım
Sen az önce vajinusmus olmakla mı övündün gerçekten?