Sevgilim birlikte olmak istiyor???

sizce benden ayrılmak ister mi?

• Ankete Katılan
    131
  • Anket Kapalı .
Ayıpmış haha. Sizin gibiler yüzünden bu kadar düşünüyoruz ya sevgili ayıp bekçilerimiz Hoppa

O zaman gir koynuna bebeğim kimse senin namus bekçin değil.
Ben kimsenin kiminle ilişkisi olacağına karısmam ama kalkıpta dalga geçer gibi " SEVGİLİM BİRLİKTE OLMAK İSTİYOR OLMALIMIYIM OLMAMALIMIYIM " diyorsan buradakilerle dalga geçiyorsun demektir.
Birde anket yapmıssın.
% Kaç olursa kabul edeceksin teklifi ?
Ben burada senin durumuna değil açtığın konuya laf ediyorum eğer açtıysanda etmek te hakkım var..
Ay keşke bizim gibiler yüzünden düşünsen..Pehh..

Toplumla ne alakası mı var? Cevapların çoğunda "burası Türkiye" lafı geçiyor... Acaba ne alakası var...

Benim söylediğim şeyle toplumun alakası yok. Bu seninle sevgilin arasında olan bişey. Bu kararı vermekte toplumun etkisi vardır belki ama bu soruyu sormak toplumla alakalı değil. Böyle bir soru birbirini tanıyan iki insan arasında sorulmamalı.

O zaman gir koynuna bebeğim kimse senin namus bekçin değil.
Ben kimsenin kiminle ilişkisi olacağına karısmam ama kalkıpta dalga geçer gibi " SEVGİLİM BİRLİKTE OLMAK İSTİYOR OLMALIMIYIM OLMAMALIMIYIM " diyorsan buradakilerle dalga geçiyorsun demektir.
Birde anket yapmıssın.
% Kaç olursa kabul edeceksin teklifi ?
Ben burada senin durumuna değil açtığın konuya laf ediyorum eğer açtıysanda etmek te hakkım var..
Ay keşke bizim gibiler yüzünden düşünsen..Pehh..
Demek öyle bebeğim
Bu ne değişik bir üsluptur ya. Bekçi olmaman doğru karar zaten... Benim dalga geçtiğim yok. Daha kaç kere yazmam lazım? Akıl danışıyorum. Yargılanmak ya da ayıplanmak için değil sadece nerakımdan,kararsızlığımdan sizlere akıl danışıyorum.
Anketi de yeni olduğum için zorunlu sandım yaptım ya. Hoşuna gitmiyorsa bebeğim cevaplamazsın ankete de katılmazsın. Ben sizi zorlamıyorun.
Dalga geçiyor olsam saatlerdir sabırla tek tek cevap vermem.
Yine de cevabına teşekkür ederim bebeğim

merhaba hanımlar ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim 8 aylık bi ilişkim var çok mutluyuz ama sevgilim birlikte olmak istiyor. Sizce erken mi?
Ve eğer reddetmem gerekirse nasıl açıklamalıyım?
Sonu ayrılıkla biter mi?
Kabul edersem bana karşı davranışları değişir mi?
Tecrübeli arkadaslardan cevap bekliyorum acil:)
Reddetmek için bir aciklamada bulunman gerekmiyor.Ve heleki üniversite gibi bir ortamdaki sevgililiklerin cogu cinsellik üzerine oluyor.Geçici şeyler bunlar ,sonra çok pişman olursun.

bu bekaret takıntılı erkekler nerde ve kimler çok merek ediyorum cidden .. herkesin dilinde bu var . türk erkeği bakire ister bakire olmayanla evlenmez sorun çıkarır bla bla .. ee benim tanıdığım bakire olmayan hatta bir düzine insanla yatan kızların hepsi evli mutlu çocuklu . ama eline erkek eli değmemiş kızlar yalnız ve mutssuz ...
Genellemeye bak şaşkınım

Ayy cinim evlilik öncesi cinsellik yaşama hayatın biter yorumlarının tam zıt versiyonu ikisi de içler acısı ikisi de dehşet verici ikisi de yok artık dedirtici

Hayat senin hayatın, beden senin bedenin. Kendini mental ve duygusal olarak hazır hissediyorsan, sevgilinle cinsellik yaşamayı sen de istiyorsan ve olası tüm negatif ihtimallere göğüs gerebilirim diyorsan yaşamanda sakınca yok. Ama eğer, baskıcı bir çevren varsa ve tutucu insanlarla bir arada yaşıyorsan eğer olurda ilişkiniz yürümez ve ayrılırsanız, çok yıpratılırsın.

Birde tabii Türkiye'de yaşadığımız ve erkeklerimizin bekaret takıntılı olduğu gözü önünde bulundurulursa, sırf evlilik öncesi cinsellik yaşadın diye bir kaç nişan atma olayı geçebilir başından, olmadı madem benden önceki ile yaptı benimle de olsun diye diretilebilir cinsellik.

Acı ama gerçek bunlar.

Her konudaki yorumunuzu çok beğeniyorum sevgili KilicBaligi yine çok yerinde olmuş yorumunuz

Demek öyle bebeğim
Bu ne değişik bir üsluptur ya. Bekçi olmaman doğru karar zaten... Benim dalga geçtiğim yok. Daha kaç kere yazmam lazım? Akıl danışıyorum. Yargılanmak ya da ayıplanmak için değil sadece nerakımdan,kararsızlığımdan sizlere akıl danışıyorum.
Anketi de yeni olduğum için zorunlu sandım yaptım ya. Hoşuna gitmiyorsa bebeğim cevaplamazsın ankete de katılmazsın. Ben sizi zorlamıyorun.
Dalga geçiyor olsam saatlerdir sabırla tek tek cevap vermem.
Yine de cevabına teşekkür ederim bebeğim

Ya Allahını seviyorsan git bir elini yüzünü yıka.
Genel seçimlere katılır gibi kamuoyuna sunulacak bir konu mu ?
Ben seni yadırgamıyorum birlikte olup olmaman sorun değil.Problem buna kendin karar verememen..Bu çok önemli bir karar ve bunu ancak sen verebilirsin..
Kimse sana fikir veremez.Çünkü İnsanların ahlak anlayışları çok farklı.Kimi muhafazakar kimisi çağdaş kimisi öyle kimisi böyle..
Bu kararı en iyi verecek insan sensin..
Tabi ki kimse sana birlikte ol demeyecek çünkü sende bir bayansın ve hata yapmanı kimse istemez üstelik daha küçüksün.
Bunlarla üzülmeni bunlarla yaşamanı kimse istemez..Ama sorduğun soruda ki mantıksızlığı lütfen anla insanların tepkisi bu yüzden..Yoksa kimseyi ilgilendirecek bir konu değil..
Ayrıca bebeğim lafını içtenlikle söylediğini düşünerek lafı uzatmıyorum..

Canim benimle ayni yastasin. Bunun dogru yada yanlis olup olmadiginin kararini kendin verebilicegin bir yas. Eski sevgilim daha 2. Ayimizda benden beklentilerini hareketleriyle belli etmisti. Bende kendisini cok seviyordum. Bu konuya aciklik getirip benden beklentilerinj sormam gerekti suphelendigim icin. Benimle birbirimizi dha da sonra tanidiktan sonra birlikte olmak istedigini genc biri oldugunu namusu iki bacak arasinda aramadigini falan filn bir cok sey soyledi ikna etmek icin. Seven yakinlasmak ister ben seni cok seviyorum balaa blaaa. Ve evet cokta mantikli geldi konusmalari. Seviyordum yapabilirdim ama ben onu evlenmeden yasamak istemiyordum.sirf sevgilimi mutlu etmek icin yaparsamda pisman olucaktim. Cok seven bekler dedim bana verdigi yanit aynen suydu. 10 sene seni mi bekliycem dedi. Ve hemen Yol verdim. Suanki sevgilimle bir yil oluyor. Arkadasken bekareti onemsemem fLan diye konusan biriydi. (ben gorunurde oyle seyleri onemsemeyen biriyim kimseyi yadirgamam muhtemelen bendd yaparim sandi atip tutuyorduubeyfendi kendince:KK53:) sevgiLi olduktan sonra 180 derece dondu icindeki klişe turk erkegi cikti. O modern goruslu hérseyi normal karsilayan kizlarda bekaret takintisi olmadigini sandigim kisi birden cok namuslu oldu. sakasina eve atiyim seni dedigimde ciddi ciddi evlenmeden olmaz diyen adam kendisi:oops: yani kopruyu gecene kadar o sozler. Sakin ikna etme cabalarinada kanmayin. sizin icin normalse yinede onay vermeyin taniyin. Ve y
Pisman olup olmiycaginizi dusunun.sevgiliyken herseyi yasarsaniz evlenince ne kalicak. Monotonlastik ayrildi diye gelmeyin sonra

Bu "gerçekten seviyorsa istemez11!!11" kafasını anlayamıyorum. Genç bir erkek tabii ki sevdiği insana dokunmak, onunla bir şeyler paylaşmak ister. Lisede misiniz ortaokulda mısınız ablacım. Bir yaştan sonra böyle şeyleri gayet normal buluyorum ve olması gerektiğini düşünüyorum ben. Devir değişti artık. Ha tabii ki bu kişinin sosyal çevresine, yaşadığı yere göre değişkenlik gösterebilir ama üniversite çağına gelmiş genç bir kadının ve erkeğin bunu istemesi çok ama çok doğal. Bu konuları tabulaştırıp tabulaştırıp vajinismustan yakınıyorsunuz. Bu yorumları okuyunca çok üzüldüm. Burda ahkam kesen kadınlar kızlık zarı konusunda "evet cnm ben de diktirdim hiç belli olmuyor :)) " diyen kadınlarla aynı sitede yazıyor bunu unutmayalım. İnsanlar o kadar iki yüzlü ki.Tüm kadınlar değerini bununla ölçüyor sanki. Bir kadın sırf sevgilisiyle beraber oldu diye evlenmeye değer bulunmuyor, sizin tabirinizle ortada mı kalıyor? Çok yazık. Kadına en büyük kötülüğü kadın yapıyor yine.
Konu sahibine söylüyorum, eğer içinden geliyorsa bunu yaşa. İnan pişmanlık duymayacaksın. Aklı başında bir kıza benziyorsun, kendi kararını kendin verirsin en güzel şekilde.

Ya Allahını seviyorsan git bir elini yüzünü yıka.
Genel seçimlere katılır gibi kamuoyuna sunulacak bir konu mu ?
Ben seni yadırgamıyorum birlikte olup olmaman sorun değil.Problem buna kendin karar verememen..Bu çok önemli bir karar ve bunu ancak sen verebilirsin..
Kimse sana fikir veremez.Çünkü İnsanların ahlak anlayışları çok farklı.Kimi muhafazakar kimisi çağdaş kimisi öyle kimisi böyle..
Bu kararı en iyi verecek insan sensin..
Tabi ki kimse sana birlikte ol demeyecek çünkü sende bir bayansın ve hata yapmanı kimse istemez üstelik daha küçüksün.
Bunlarla üzülmeni bunlarla yaşamanı kimse istemez..Ama sorduğun soruda ki mantıksızlığı lütfen anla insanların tepkisi bu yüzden..Yoksa kimseyi ilgilendirecek bir konu değil..
Ayrıca bebeğim lafını içtenlikle söylediğini düşünerek lafı uzatmıyorum..
Teşekkürler

Toplum canım toplum. Size göre

Eşimle böyle bi konuşa yaşasaydık heralde evlenmezdim. Ne zaman sevişcez diye diye romantzm mi kalır be. İlk yakınlaştığımz gün sevişmiştik daha sevgilim bile değildi. Erteai gün kendimizi sevgili bulduk :)

Evlilik öncesi cinselliği normal karşılıyosan pazarlığını yapmazsın. Böyle çok çirkinleşiyor çünkü.

Bu "gerçekten seviyorsa istemez11!!11" kafasını anlayamıyorum. Genç bir erkek tabii ki sevdiği insana dokunmak, onunla bir şeyler paylaşmak ister. Lisede misiniz ortaokulda mısınız ablacım. Bir yaştan sonra böyle şeyleri gayet normal buluyorum ve olması gerektiğini düşünüyorum ben. Devir değişti artık. Ha tabii ki bu kişinin sosyal çevresine, yaşadığı yere göre değişkenlik gösterebilir ama üniversite çağına gelmiş genç bir kadının ve erkeğin bunu istemesi çok ama çok doğal. Bu konuları tabulaştırıp tabulaştırıp vajinismustan yakınıyorsunuz. Bu yorumları okuyunca çok üzüldüm. Tüm kadınlar değerini bununla ölçüyor sanki. Bir kadın sırf sevgilisiyle beraber oldu diye evlenmeye değer bulunmuyor, sizin tabirinizle ortada mı kalıyor? Çok yazık. Kadına en büyük kötülüğü kadın yapıyor yine.
Konu sahibine söylüyorum, eğer içinden geliyorsa bunu yaşa. İnan pişmanlık duymayacaksın. Aklı başında bir kıza benziyorsun, kendi kararını kendin verirsin en güzel şekilde.
Aklımdan geçenlerin hepsine o kadar güzel değinmişsiniz ki ellerinize sağlık... Yine kendi kararımızı kendimiz vericez demek... Her zaman için en iyisi budur zaten. Teşekkürler

Eşimle böyle bi konuşa yaşasaydık heralde evlenmezdim. Ne zaman sevişcez diye diye romantzm mi kalır be. İlk yakınlaştığımz gün sevişmiştik daha sevgilim bile değildi. Erteai gün kendimizi sevgili bulduk :)

Evlilik öncesi cinselliği normal karşılıyosan pazarlığını yapmazsın. Böyle çok çirkinleşiyor çünkü.
Ben de böyle bir konuşma yapıp hala ilişkime devam etmiyorum zaten hanımefendi ,haklısınız

X