Sevgilim birlikte olmak istiyor???

sizce benden ayrılmak ister mi?

• Ankete Katılan
    131
  • Anket Kapalı .
bu yaşlarda normal bu tarz durumları hayal etmek istemek vs.. kim ilk elini tuttuğu adamla evlenmiş ki ...Birlikte olmak ayrı bir olay tabi.

Üniversite ortamı bir de ..

Bence biraz daha bekle çünkü üni ortamındaki aşkların bir çoğu okul bitince bitiyor..

Ben asla birlikte olmazdım.. Ki olmadım bizde üni okuduk neticede..

Bizim içinde ayılan bayılan intihara kalkışan bile oldu.. Ama sonunda bir kişi ile evlendik..

Son düzenleme:
Hiç böyle saçma bir şey olur mu? Anket sonucuna göre mi karar vereceksin? Bu kadar basit mi?

Nasil böyle dusunuyorsunuz anlam veremedim. sakin evlenmeden once birlikte olmayin o kadar pisman olursunuz ki, eger bunun için sizden ayrilacaksa sizi hic sevmemistir zaten...

daha küçüksün
20 yas küçük bir yas
evlilik öncesi ilişkiye karsı değilim oluru var gözümde
ama yaşın küçük 25 filan olsan yallah git demem cünkü senin aklın basında olur bize bile sormazsın

Bence normal 8 ay az bir süre değil, birlikte olman bir sorun yaratmayacaktır diye düşünüyorum tabi eğer güveniyorsan en ufak bile bir şüphen varsa yapma derim

yasın daha ne ki çok pişman olursuın çooookkkkkkkk sevgilinin aklı uçkurunun peşinde kullanır kullanır ayrılır bisüre sonra hayatına girenlerde bu durumu söylediğinde aynısını yaparlar.. aklını basına al önünde okulu bitirmek için kac yılın var elli kere ayrılma riskiniz herzaman var

Erişemediğin herşey senin için değerlidir ve peşinden koşarsın ama erişip elde edincede aynı değeri taşırmı bunuda sen düşün ona göre karar ver bilmem anlatabildimmi?....Sevgilinin gözünde değerli ve erişilmez kalmak hiçte zor değil...

Ben sevgilimle 3 aydır beraberim ama 8 ay kadarda arkadaşlık donemimiz geçti. Beraber zaman geçirme gibi.
Biz 2.ayimizda beraber olduk ve ben pişman değilim bir gün ayrilirsakta pişman olmayacağım çünkü benim ilk ve son aşkım. Gelelim konuya önce bir düşün yaparsam pişman olur muyum diye. Evet pişman olurum diyorsan yapma. Bazı üyeler evlenince yap felan olmuşlar hayır efendim bunu yaparsa or.spu olmuyor sadece kendi iradesiyle yapıyor kaldı ki istemiyorsan asla yapma. Suna da cevap vermek istiyorum bence sogumaz hatta sana daha çok bağlanıyor en azından benim sevgilim öyle aranızda çekimsel bir bağ oluşuyor. Bazı ilişkiler sırf sex üzerine dayalı dikkat et ilişkin ona dönüsmesin :) yani bir üyemiz ten senin beden senin demiş çok doğru demiş karar senin :)

asla asla beraber olma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…