- 30 Nisan 2015
- 103
- 27
- 32
-
- Konu Sahibi darksideofmoon
Cevabınız banaysa eğer açıklık getirmem lazım. Vajinismus sorunu yaşayan ben değilim. Tabi ben de olabilirdim,tepkinizin aksine ben de bunu savunuyorum. Aynı görüşteyizİki insanın birbirini arzulayıp ddokunmak istemesine neden böyle bakılıyor? Yok seni sevse istemezdi, asla olamaz vs..
Bu kafayla vajinismus sorununu yaşamanız çok normal, ilerde çoluğunuz çocuğunuzda aynı sıkıntıyı çekecek gibi..
Hayır hayır ben biraz acemi üyeyimCevabınız banaysa eğer açıklık getirmem lazım. Vajinismus sorunu yaşayan ben değilim. Tabi ben de olabilirdim,tepkinizin aksine ben de bunu savunuyorum. Aynı görüşteyiz
Haha anladım. Acemi aceminin halinden anlarHayır hayır ben biraz acemi üyeyimalıntıladığınız yoruma ithafen yazdım
Bu katılığın sebebini merak ediyorum.
Neyden korkacakmısım cok pardon?
Evet cevreyi ve aileyi önemserim ve çekinirim ancak korku cok uç ve gereksiz. Ben hayatımı yaşadım diye kimsenin de başı yere eğilmez. Ha böyle katı geçinen birkaç tanıdığım daha var emin olun onlar sizden bizden beter... Tek yapmadıkları bekaretkerini kaybetmemek... Onun dışında yapmadıkları şey yok maşallah. illa söylettireceksiniz yani bunları.
Merak ettim sordum yahu ne var bunda
Konuyu açarken fikirlerim net değildi ki hala da netleşmiş değil. Baktım bu şekilde kararsız yazdıkça tepkiler yersiz bir sertlikte oluyor ben de kararımı az çok vereyim bari dedim. Terk edilme korkusundan çok merak diyelim zira daha önce terk edildim ve terk ettim de... Bu kadar ciddi ve gerçekten sevdiğim sevgilim olmamıştı "bu araştırma merakı" ordan geliyor. İyi gecelerMadem fikriniz bu yönde neden konuyu açtınız ? Sizin zaten " böyle bir teklif ! :) " gelirse vereceğiniz cevap belli verdiğiniz mesajlarda ; neyin araştırması bu ?
Ve yine madem düşünceniz bu yönde, aynı yöne bakan sevgili edinirseniz " terkedilme korkusu " yaşamazsınız.
Erkekler birçok kadınla beraber olurken kadının kendini kocasına saklaması.... Neden
Madem fikriniz bu yönde neden konuyu açtınız ? Sizin zaten " böyle bir teklif ! :) " gelirse vereceğiniz cevap belli verdiğiniz mesajlarda ; neyin araştırması bu ?
Ve yine madem düşünceniz bu yönde, aynı yöne bakan sevgili edinirseniz " terkedilme korkusu " yaşamazsınız.
Konuyu açarken fikirlerim net değildi ki hala da netleşmiş değil. Baktım bu şekilde kararsız yazdıkça tepkiler yersiz bir sertlikte oluyor ben de kararımı az çok vereyim bari dedim. Terk edilme korkusundan çok merak diyelim zira daha önce terk edildim ve terk ettim de... Bu kadar ciddi ve gerçekten sevdiğim sevgilim olmamıştı "bu araştırma merakı" ordan geliyor. İyi geceler
Asıl konuyu gereksizce büyüten yazıp çizip oynayan bu tarz yorumları yazanlar. Sizden akıl danışan birine, tecrübelerinizi anlatmak yerine konuyu din ve ahlaka bağlayıp basitçe bitiriyorsanız evet zaten aramızda bayaa kuşak farkı var demektir. Cevabınız için teşekkürlerPeki korku demeyelim; Terk edilip edilmeyeceğinizi merak ediyorsunuz ? Değişen birşey olmadı nazarımda.
Verilen tepkilere göre kararlar verilmez.. Zihniyeti hangi yöndeyse kişinin o yönde kendince karar verir kişi.
Kaldı ki bu konu karar verilecek, oturup istişare edilecek bir konu değil.
Dini inancınıza tersse, ahlaki görüşlerinizi yansıtmıyorsa " hayır" dersiniz ; dini olarak bakmıyorsanız, ahlak çerçevesi içine almıyorsanız bu durumu " evet" dersiniz.
Kaldı ki ortada bir yaklaşma yok. Kendi kendinize çizip oynuyorsunuz.
20 yaşta küçük değil bana göre, çoktan oturmuş olmalıydı düşünceleriniz.
Evet ben de hoşunuza gideceği için sorma kararı almıştım :) illa her kadının aklından geçmiştir bu sorular... Hiç düşünmemiş gibi davrananlar ne kadar samimiyetsiz...kk'nın bayılacağı tarzda bir konu olmuş.
ne yaparsan yap ayrılmayacağının bir garantisi yok. ayrılmayı göze alıyorsan yap ne yapıyorsan.
senden ayrılmak ister mi? isteyebilir ama belki cinsellik için ayrılmayabilir de.
yani her şey olabilir. her şeye hazırlıklı olarak karar vermen gerek. hiçbir şoka hazır değilsen yapmamalısın.
Her zamanki gibi kadının düşmanı yine kadın... O. kelimesini erkeklerden çok yine kadınlar kullanıyor. Aman sus aman edepsizlik yapma diye diye bastırılmış sonradan yanlış yollara sürüklenmiş o kadar örnek var ki çevrede. Bu şekilde devam edin... Cevap için teşekkürler bacımHaya gorgu edep ve derecemizin ahlaksizlardan yuksek olmasindan olabilir mi canim, kadinlik gururu onuru icin mesela nasil ki kadinin opusu varsa erkeginde vardir yolu sen srcersin ya ahlakli yoldan ahlakli adam tercih eder yada tersi
Ayrica sen kararini vermissin zatwn cevaptan dusunce altyapin belli, konuyu acmandaki amac vicdani ahlakini bastirip bizden ay ne var yap bacim sevis dememizi beklemekmis digerlerine saygim var bir dereceye kadar lakin ben boyle yorumlar ve yasarim... sevgiyle kal...
Sorduğunuz soruların hiçbirisi kesin söyle olur böyle olur denebilecek cinsten degil.merhaba hanımlar ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim 8 aylık bi ilişkim var çok mutluyuz ama sevgilim birlikte olmak istiyor. Sizce erken mi?
Ve eğer reddetmem gerekirse nasıl açıklamalıyım?
Sonu ayrılıkla biter mi?
Kabul edersem bana karşı davranışları değişir mi?
Tecrübeli arkadaslardan cevap bekliyorum acil:)
Asıl konuyu gereksizce büyüten yazıp çizip oynayan bu tarz yorumları yazanlar. Sizden akıl danışan birine, tecrübelerinizi anlatmak yerine konuyu din ve ahlaka bağlayıp basitçe bitiriyorsanız evet zaten aramızda bayaa kuşak farkı var demektir. Cevabınız için teşekkürler
Tekrar okuyun mesajımı din ve ahlak çerçeveli veyahut içerikli bir mesaj mı ?
Konu içinde birikmişsiniz. En son bu janjanlı cümlelerimi birinde patlatırım düşüncesiyle bana yazmışsınız.. Gerek yok.
İyi okuyun, düşünün.
Baya yakınlaştık ve ben ten uyumunun da önemli bir faktör olduğunu duydum hep ablalarımdan merakım ve kararsızlığım bu yönde....Sorduğunuz soruların hiçbirisi kesin söyle olur böyle olur denebilecek cinsten degil.
Erken olup olmadığına siz karar verbilirsiniz,söyleki,bu insanı siz tanıyorsunuz ve fiziki anlamda ne kadar yakınlaştınız? Güven veriyormu siz vb durumları tartarak karar verebilecek olan sizsiniz.
Reddetmek gerektiğine karar verirseniz,hazır olmadığınızı söyleyebilirsiniz.
Sonu ilişkiye girmediğiniz için ayrılıkla bitebilir evet ama ilişki yaşadıktan sonra birlikteliğinizin bitmeyeceğinin garantisi yok.
Kabul etmeniz durumunda tavrının değişip değişmeyeceğini de biz bilemeyiz,siz içinizde ufak dahi olsa bir kuşku tasıyorsanız birlikte olmak için iyi davranıyor vs diye zaten girmeyin o topa.
Güven önemli
Hayır söze dökülen bir şey yok. Olsa ayrılırdım zaten. Ama hissediyorum,istiyor