- 21 Mart 2015
- 567
- 1.263
-
- Konu Sahibi darksideofmoon
Ayy ne bileyim bu sitede vajinusmus olmayı namusluluk göstergesi sayıp bunla övünen çok var da sizi de onlardan sandım. Ayy ben evlendiğim halde bedenimi kocama teslim(!) etmeye haya ettim sen sevgilinle nasıl sevişirsin?!!! gibisinden.Övünmekmi ? Böyle algıladıysanız sizede kocaman bi alkış
Ayy ne bileyim bu sitede vajinusmus olmayı namusluluk göstergesi sayıp bunla övünen çok var da sizi de onlardan sandım. Ayy ben evlendiğim halde bedenimi kocama teslim(!) etmeye haya ettim sen sevgilinle nasıl sevişirsin?!!! gibisinden.Övünmekmi ? Böyle algıladıysanız sizede kocaman bi alkış
Anormalmi bilmem Tabularla alakası yok psikolojik bişey. bilmem vajinusmus denen şeyi duydunuzmu. Ayrıca ironi yaptığımıda hatırlatmama gerek yok sanırım
Ayy ne bileyim bu sitede vajinusmus olmayı namusluluk göstergesi sayıp bunla övünen çok var da sizi de onlardan sandım. Ayy ben evlendiğim halde bedenimi kocama teslim(!) etmeye haya ettim sen sevgilinle nasıl sevişirsin?!!! gibisinden.neyse kusura bakma.
Ayy ne bileyim bu sitede vajinusmus olmayı namusluluk göstergesi sayıp bunla övünen çok var da sizi de onlardan sandım. Ayy ben evlendiğim halde bedenimi kocama teslim(!) etmeye haya ettim sen sevgilinle nasıl sevişirsin?!!! gibisinden.neyse kusura bakma.
Teşekkür ederim TweHer konudaki yorumunuzu çok beğeniyorum sevgili KilicBaligi yine çok yerinde olmuş yorumunuz
Hakaret etmediğim,konu dışına çıkmadığım surece istediğim cevabı yazarım işine gelmeyen şeyi duyunca tepki vericeksen konu açma.Ne izni ya. İnsan akıl danışamaz mı? Ne çok önemsediniz soruyu da kendinizi de vallahi takmayın bu kadar üzülüyorum size de. Cevaplarınız için teşekkürler
ben yaşadıklarım doğrultusunda yorum yaptım ...bu benim düşücem katılır katılmazsın umrumda değil ... dehşetli bir şekilde oku o zaman yazdıklarımızı .. benim gördüklerim böyleydi . herkesin ağzında namus herkesin ağzında ayy ben evlenmeden elletmem bilmem ne .. biz neler gördük biliyruz .ben sana dehşet verici başka birşey daha söyleyeyim ..bu tip insanların evlendkten sonra birden namus timsali ahlak zabıtası kesilmeleri ...Genellemeye bak şaşkınım
Ayy cinim evlilik öncesi cinsellik yaşama hayatın biter yorumlarının tam zıt versiyonu ikisi de içler acısı ikisi de dehşet verici ikisi de yok artık dedirtici
Hakaret etmediğim,konu dışına çıkmadığım surece istediğim cevabı yazarım işine gelmeyen şeyi duyunca tepki vericeksen konu açma.Ne izni ya. İnsan akıl danışamaz mı? Ne çok önemsediniz soruyu da kendinizi de vallahi takmayın bu kadar üzülüyorum size de. Cevaplarınız için teşekkürler
ben evlenirsem kocam merdivenlerdeyken onu soymaya başlarım gibime geliyor
Ahahha yılların acısını çıkarırsın. Yumuşak ol adamı ürkütme.
ben evlenirsem kocam merdivenlerdeyken onu soymaya başlarım gibime geliyor
O is olmasin ama diger sekilde olabilir sinir koymerhaba hanımlar ben 20 yaşında üniversite öğrencisiyim 8 aylık bi ilişkim var çok mutluyuz ama sevgilim birlikte olmak istiyor. Sizce erken mi?
Ve eğer reddetmem gerekirse nasıl açıklamalıyım?
Sonu ayrılıkla biter mi?
Kabul edersem bana karşı davranışları değişir mi?
Tecrübeli arkadaslardan cevap bekliyorum acil:)
Ne yaptıkları beni ilgilendirmez ama gerçekten namus ile kafayı bozmak zor olsa gerekben yaşadıklarım doğrultusunda yorum yaptım ...bu benim düşücem katılır katılmazsın umrumda değil ... dehşetli bir şekilde oku o zaman yazdıklarımızı .. benim gördüklerim böyleydi . herkesin ağzında namus herkesin ağzında ayy ben evlenmeden elletmem bilmem ne .. biz neler gördük biliyruz .ben sana dehşet verici başka birşey daha söyleyeyim ..bu tip insanların evlendkten sonra birden namus timsali ahlak zabıtası kesilmeleri ...
soydum mu gerisi kolay da ben korkarım ama bakamam sadece üstünü soyarımHaha bende aynen öyle düşünüyordumHatta yapamadığımı birkaç arkadaşıma söylediğimde şoke olmuşlardı Umarım siz soyar ve devam edersiniz
ben ve yımışahsoydum mu gerisi kolay da ben korkarım ama bakamam sadece üstünü soyarım
Ahahha yılların acısını çıkarırsın. Yumuşak ol adamı ürkütme.Bir kaplanın avı olan yavru ceylana yaklaştığı gibi. Yavaş yavaş, ürkütmeden...
bencedeee ... namus derken bazılarının namus kavramı doğrultusunda konuştum .. benim için namus bacak arası değil dürüstlük ve iyi insan olmaktır ..Ne yaptıkları beni ilgilendirmez ama gerçekten namus ile kafayı bozmak zor olsa gerek