- 11 Ekim 2021
- 7
- 1
- 21
-
- Konu Sahibi Yasemin ay
Valla bu sicakta adam aklı1,5 yıldır beraberiz normalde sevişmemizde bir sorun yoktu ama bir süredir çok az sevişiyoruz canının bu aralar hiç sevişmek istemediğini benimle alakalı olmadığını cinsellikten uzak hissettiğini söylüyor 1-2 aydır toplasan 3 kez sevişmişimdir onu çok istiyorum ama yakınlaştığımda geri çekiliyor bu konuda ne yapabilirim ya da benim yapabileceğim bir şey var mıdır
1,5 yıldır beraberiz normalde sevişmemizde bir sorun yoktu ama bir süredir çok az sevişiyoruz canının bu aralar hiç sevişmek istemediğini benimle alakalı olmadığını cinsellikten uzak hissettiğini söylüyor 1-2 aydır toplasan 3 kez sevişmişimdir onu çok istiyorum ama yakınlaştığımda geri çekiliyor bu konuda ne yapabilirim ya da benim yapabileceğim bir şey var mıdır
1,5 yıldır beraberiz normalde sevişmemizde bir sorun yoktu ama bir süredir çok az sevişiyoruz canının bu aralar hiç sevişmek istemediğini benimle alakalı olmadığını cinsellikten uzak hissettiğini söylüyor 1-2 aydır toplasan 3 kez sevişmişimdir onu çok istiyorum ama yakınlaştığımda geri çekiliyor bu konuda ne yapabilirim ya da benim yapabileceğim bir şey var mıdır
Öyle olsa fakir aileler okadar çocuk yapmaz.Para sıkıntısi olabilir.
Öyle olsa fakir aileler okadar çocuk yapmaz.