Aileler tanısmadı, elimizden geldigince görüsmeye calısiyoruz ama pek degil tabi.Bu da bi sıkıntı aslındaBence bunun disinda baska sorunlarinizda olmali mesela nekadar siklikla yuz yuze gorusuyorsunuz aileler tanistimi
Haftada bazen 2 bazen 1 bazen hiç.Ama hiç olan kısım daha ağir basıyor.Bulustugumuzda bir sıkıntı olmuyor.Hali hareketleri gayet yerinde.Mesela haftada kac kez gorusuyorsunuz sana yeterince vakit ayiriyormu yan yanayken hareketleri nasil yemekte filan ilgisi surekli sendemi bu bahsettigin umursamamzlign cevabi bu sorularin cevabinda var
Peki siz ailesiyle tanıştınız miBenim de 4.5 senelik bir ilişkim var kıskanmama, sık aramama gibi durumlar olabiliyor. Bu galiba bizim çok güven vermemizden kaynaklı. Tabi ki güven vermemiz lazım hala da aynı fikirdeyim. Fakat bu duruma üzüldüğünüzü kırıldığınızı hissettirdikçe karşı taraf nefsi olarak şımarıyor ,benim ilgime ,kıskanmama ,sevgime muhtaç bu kız diye düşünüyor. O yüzden siz gündelik hayatınıza devam edin, hobiler bulun, kendinizi geliştirin. O kendini tartsın biraz da, sizi düşünsün. Ben de çok denedim ama bir erkek BENİ DÜŞÜN BENİ KISKAN BENİ MERAK ET dedikçe yapmıyor. Sözsüz bi iletişim lazım. Davranışla.
Zaten erkeklere bisi yap diye israr ettiginde yapmiyor benimkide birseyi nekadar cok soylersem yapmiyor kendi haline bırakmak lazim
Ailesiyle tanısmadım ama beni biliyorlar.21 yasındayız, 7 senedir de tanisiyoruz aslinda beraber büyüyoruz denilebilirPeki siz ailesiyle tanıştınız mi
NEden 8 yil niye evlilik olmadi cnm8 YILLIK İLİŞKİM VAR 8 YIL BOYUNCA BU BÖYLEYDİ İNAN HATTA ŞUAN ASKERDE DAHA ÇOK MERK ETMESİ GEREKİYOR AMA YOKK NERDE İNSAN HESAP SORAR DİMİ O BİLE YOK ERKEKLERİN ÖZGÜVENİ ÇOK FAZLA ODA BİZİM SEVGİMİZDEN EMİN OL
NEden 8 yil niye evlilik olmadi cnm
4 yıl daha geçmiş. Evlendiniz mi ki acaba^^LİSEDE BAŞLAMIŞTIK SONRA ÜNİVERSİTE YOK İŞ BULACAK YOK ASKERLİĞİNİ YAPACAK BİDE YAŞIMIZ DAHA 24 BENİM ONUN 25 ŞİMDİ ASKERE GİTTİ EVLİLİĞE ENGELİ KALDIRALIM DİYE AMA İNAN HEVES KALMIYOR:)
hayır 9 yılın sonunda terkedilmiş...4 yıl daha geçmiş. Evlendiniz mi ki acaba^^