Ilk defa böyle bir platformda derdimi anlatacagım.Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.4 senelik bir iliskim var.Birbirimize güvenimiz tam.Ben çok seviyorum ve bundan hiçbir şüphem yok.Kıskanıyorum(abartıya kaçmadan),umursuyorum, merak ediyorum..her seven insan gibi..Ama aynı ilgiyi duyguları karşmdaki insandan alamıyorum.Acaba diyorum ben mi çok abartıyorum,çok yukleniyorum?! Ama sonra düşününce bunlar seven bir insanın ister istemez yaptığı şeyler.
Şöyle anlatayım, karşımdaki insan beni çok sevdigini söylüyor.Bazı durumlarda kıskançlığını farkediyorum ama umursamıyor gibi.Genel olarak problem bu zaten.Umursamamak...Bir yere gittigimde eger arkadaslarımlaysam nereye gittigimi sormuyor ne gerek var diyor.Ve bu benim.cok ağırıma gidiyor.Bu konuyu onunla konustum ve beni çok sıkmak istemediginden bahsetti.Ve ben bunu pek hoş karşılamadim.Sonra da konunun üzerine hic gidilmeden kestirip atıldı.Bi problemde bu.Bir seyleri çozmek icin konuşuyoruz ve sonuc bir hic oluyor.Hic bir zaman bi cozume ulasmiyor.
Kızlar bu 2 derdim icin sizden öneriler bekliyorum sizce ne yapmalıyım?
Şöyle anlatayım, karşımdaki insan beni çok sevdigini söylüyor.Bazı durumlarda kıskançlığını farkediyorum ama umursamıyor gibi.Genel olarak problem bu zaten.Umursamamak...Bir yere gittigimde eger arkadaslarımlaysam nereye gittigimi sormuyor ne gerek var diyor.Ve bu benim.cok ağırıma gidiyor.Bu konuyu onunla konustum ve beni çok sıkmak istemediginden bahsetti.Ve ben bunu pek hoş karşılamadim.Sonra da konunun üzerine hic gidilmeden kestirip atıldı.Bi problemde bu.Bir seyleri çozmek icin konuşuyoruz ve sonuc bir hic oluyor.Hic bir zaman bi cozume ulasmiyor.
Kızlar bu 2 derdim icin sizden öneriler bekliyorum sizce ne yapmalıyım?