- 14 Nisan 2021
- 34
- 14
- 3
- Konu Sahibi Cicekgelini
-
Evetttt13 yaşından beri mi sevgilisiniz.
Maddi imkan yoktu. Gecen sene istemeye geleceklerdi anne babalarimiz kronik rahatsiz riske atip hastalik varken evlenemedik. Nasipse seneue inşallah ama sevgilim benden sogudu gibi hissediyorumNeden 10senedir evlenmiyor sunuz sonunu iyi gormedim
Sıkıldı mi diyosun. Ama ayrilmak istemiyor senden baskasiyla yapamam diyor10 sene olmus ? Bundan.
O kadar var tabiki. Günaydin iyi geceler naber falanHer gün günaydın yazmak bile olsa konuşmuyor musunuz
O bezlerde isimiz yokUzun ilişkiler biraz heyecanı düşürüyor zannımca ateşlendirin ilişkinizi
gerçekten evlenmek istiyor mu? aynı şehirde yaşayıp 2-3 ayda bir görüşmek ilginç. farklı şehirlerde yaşayıp her ay görüşen insanlar var düzenli.Kizlar 10 senelik iliskim var evlenmek üzereyiz ama sevgilim eskisi gibi beni özlemiyor bulusalim demeden bulusmuyoruz hep kendimi hatirlatiyorum. Ayni sehirde 2 3 ayda bir görüsüp yemek yiyp kahve icip eve dönüyoruz. Noluyor sizce bize ? Bir erkek neden sevgilisini görmek istemez ilgilenmez özlemez? Hic özledim diye mesaj bile atmiyor
Popo yalama kısmını hangi ara yapıyor merak ettimKizlar 10 senelik iliskim var evlenmek üzereyiz ama sevgilim eskisi gibi beni özlemiyor bulusalim demeden bulusmuyoruz hep kendimi hatirlatiyorum. Ayni sehirde 2 3 ayda bir görüsüp yemek yiyp kahve icip eve dönüyoruz. Noluyor sizce bize ? Bir erkek neden sevgilisini görmek istemez ilgilenmez özlemez? Hic özledim diye mesaj bile atmiyor
Yokkk artıkk aynı şehirde 2 3 ayda bir miii?? Ben evlendiğimde 7 yıllık ilişkimiz vardı asla böyle bir şey yaşamadık. Kii 2 yıldır evliyiz işte uzun kalınca bile özlüyoruz birbirimiziKizlar 10 senelik iliskim var evlenmek üzereyiz ama sevgilim eskisi gibi beni özlemiyor bulusalim demeden bulusmuyoruz hep kendimi hatirlatiyorum. Ayni sehirde 2 3 ayda bir görüsüp yemek yiyp kahve icip eve dönüyoruz. Noluyor sizce bize ? Bir erkek neden sevgilisini görmek istemez ilgilenmez özlemez? Hic özledim diye mesaj bile atmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?