- 17 Temmuz 2022
- 68
- 18
- 25
- Konu Sahibi manik_depresif99
Sevgilim bunu söyledi ve anladigim kadariyla uzun zamandir bu durum onu üzüyormus. Aslinda iliskimiz cok iyi. Cogunlukla benim gel gitlerimi alttan alsa da ben de elimden geldigince anlayisli davraniyorum. Cok fazla ortak noktamiz var. Konusacak konu bulmakta zorlanmayiz. Beraberken cok egleniriz. Yani her sey guzelken bu neden oldu bilmiyorum. Aslinda ayni durum bende de vardi. Ilk zamanlardaki kadar arzulamiyorum. Ama birbirimizi istemedigimiz anlamina gelmiyor. Tanisali bir sene olacak bir kez cinsel iliski denedik. Onda da ben yapamadim baska sebeplerden. Ama onu bosalttim. Benimle hic sanal seks yapmadi. Baslarda cok konusuyorduk ama sonra bir sey oldu. Bazen ben kendimi erkekmisim de o kadinmis gibi hissediyorum. Cunku kendimi sanal seks yapmak icin onu ikna etmeye calisirken buluyorum. Bu arada normalde boyle bir sorunu yok. Erekte olabiliyor. Sadece disarda opusurken eskiden sertlesiyordu. Simdi olmuyor. Asiri kafayi taktim. Dalga gecmeden ve kirmadan yorum yaparsaniz sevinirim.