Sevgilim beni deli ediyor artık ..!!

PastelBoya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2007
1.859
8
35
4 yıldır birlikteyiz o zamanlar hersey cok güzeldi konusmalarımız vs.. Ve her haftasonu bulusurduk gecen sene ve bu sene dahil hergünbulusuyoruz aynı sehir de okuyoruz ..Aslında sevgi konusunda bi problemim yok nasıl desem seviyorum özlüyorum sadece onun kisiligi beni rahatsız ediyor ..Her erkekte patavatsızlık var mı bilmiyorum ama benim ki asırı patavatsız demet akalın sollar o derece ..

Resmen 4 sene icinde kisiligi degisti yürürken el sakaları yapar,ben hep abartırım canımı yakmamastır aslında ona göre ama gecen sene yurttan arkadaslarına da böyle sakalar yaparmıs cocuklar ohaa oglum senin kız sana nasıl dayanıyor diyormus hak vermeye baslamıstı bana yapmamaya baslamıstı ama ne olduysa cabuk pes etti ..hosuna gitmeyen bisey söylersem elimi sıkar ki oda beni gıcık etmek icin cok sey söylüyor ama ben birsey yapmıyorum onun gibi ..Mesela,

Psikiyatri'ye giderim sebep yokmus ki, neden gidiyormusum bende gitsem illa banada bi teshis koyarlar diyor .. Ben herseyi kendim yapıyormusum e zaten ben kendim sorunlarımla basa cıkamadıgımdan gidiyorum sıramı bekliyorum aa bak senin gibi baska bi deli diyor bastan sakaya verdim ama en sonunda iyice canımı sıktı ..:kızgın:

Bir kız gördüm yolda güldü bana tanısalım mı dedi vs.vs diye yazar saka oldugunu bilirim ya aldırmam uyuz der ama ben onun gibi el kol sıkmam yaa !! Sakasına elini kaldırıyo carpıveririm diyor sakacı bir üslupla ama karsıdan gelen bunu anlamıyor ki tip,tip bakıslara maruz kalıyorum ..Dün kitabını verdi cantama koydum ama cantam baya agır oldu bir yerden sonra dayanamadım artık ve cantamı azıcık tasırmısın dedim .. Üff ya her kitap verdigim zaman böyle yapıyorsun dedi bana sanki kasıtlı yapıyorum agır geldi ve kitabı baya kalındı ..

Kasımı aldırıcam ama sen dogal cok güzelsin boyatacagım kendi orjinal rengin cok güzel ee olabilir begenmesi de güzel de o resmen müdahale ediyor ..Ve cok önyargılı ilk oda arkadasımı sınıftan 3-5 erkek arkadasıyla cafe'de görmüstük kız gayet normal oturuyordu bu suna bak böylelerini hic sevmiyorum dedi ve kızı resmen o.. ilan etti ..

3 oda arkadasım oldu hepsine bir kulup buldu simdikiyle cok iyi anlasıyorum bastan arkadasımı seviyordu ama sonraları gene herkese oldugu gibi gıcık olmaya basladı ben erkek arkadasımla hergün bulsuuyorum acıkcası sıkıldım artık ayarlamıs gibi hergün aynıı ve saatlerce geziyoruz ve bide o yaptıgı hareketleri düsünün iyice geriliyorum ..Oda arkadasıma vakit ayıramıyorum neymis sevgilim varmıs benim tabii sevgilimle daha cok görüsücekmisim mesela meltem'le suraya gidecegim diyorum bulusalım beraber gidelim diyor .. Ortak alacagımız seyleri oda arkadasım yanlz almak zorunda kalıyor ..

Ben daha cok dısarda oldugumdan nill cip alsana diye msj atıyor .. Erkek arkadasım hee basladı gene hep bi cıkarı var falan gitsin kendi alsın diyo ne alaka o dısarda olsa bende ondan isterim dedim ama yok anlamıyo .. Beni bi dolduruyo düsünsenize yanınızda hep olumsuz konusan birini sonrada sen benden etkilenme arkadasınla aranı bozma diyo sen böyle herseye laf edersen ben nasıl etkilenmeyecegim ..alsanaalsanasmile

Arkadasıma neden gıcık olduguna gelirsek yemek yemege gidiyoruz mesela arkadasım aaa bu cocuk iyimis falan diyo sakasına yok iste arkadasımın gözleri fıldır,fıldır dönüyormus siparis verirken bile cilve yapıyormus garsonlara ..:1shok:Herseyi elestiriyor herseyiiii ama bar'a eglenmeye gidelim diyorum 2 kisi olmazmıs meltem de gelsinmis icersek onun evin de rahatca kalırmısız ya dedim sen meltemi sevmiyorsun sırf cıkarın ugruna nasıl dahil etmeye calısıyorsun falan dedim ..

Mesela telefonuyla ödemeli arama yapıcak sordu hatırlamadım ama fikir beyanında bulunuyorum sus bi ya falan diye cemkirdi ne bagırıyon ya dedim sakin olaymısım aslında senin ona ihtiyacın var dedim ben gayet sakinim bence kendine bi bak dedim ..Onlarda televizyon izliyoruz anten bozuldu yapmaya calısıyo sinirlendi antene bir tekme attı baya korktum dedim ki bosver yaa gel otur .. Demez olaydım dur bi yaa ne oturması sende simdi ayarlayamassam daha sonra ayarlamayacakmıyım diye bagırdı gene ..

Anteni düzeltti geldi oturdu kızdıgımı görünce alttan alttan gönlümü almaya calısıyor .. Bi günde arkadası evde onun odasın da oturuyoruz ayagımı gıdıklamaya basladı yapma diyorum inat üstüne yapıyor ya nolur yapma dedim dinlemiyo öyle bi sinirlendim ki adam öldürüyorlarmıscasına bagırmaya basladım bi itti bacagımı niye bagırıyormusum o kadar cok ne yapıyormusta bu kadar cok bagırıyormusum ..Bagırdıgım icin suclu oldum iyimi!! Ama o yaptıgı davranıstan yana suclu degil ...

O hareketinden sonra cok sinirlendim hic konusmadım gene gönlümü almaya calısıyo yurda geldim telefonumu kapadım yüzügümü cıkardım kapının önüne gelmis bekliyor 2 saate yakın bekledi neyse konu uzamasın diye kapattım ama gene aynı gene aynı ..Ya ben arkadasıma'da vakit ayırmak istiyorum daha 10'da askım su saatte bulusalım hazırlan diyo gecen hafta temizlik yaptık arkadasım da temzilik yapmaya basladı ve ayrıntıya girdi yardım ettim hadi askım nerde kaldın 45 dk.oldu bende kızdım gezmek kacmıyor ya hergün geziyoruz dedim ne yapsaydım temizlik iste dedim .. Ama ben sadece süpürücem demisim herseyin ayrıntısına girmem mi lazım dedim ..

Sokakta bagıra,bagıra tartıstıgımızı bilirim ciddi,ciddi bana el kaldırdıgını ben yemek yiyecegimiz yerde karsısına oturdum diye cekerek yaka,paca yanına oturtmaya calıstıgını bilirim .. Yemek yaparım sende benim kadar biliyorsun benim 13 yasındaki yegenim bile senden cok sey biliyor dedi .. Beceriksizsin mi demedi .. Ama hep sustum sanırım tek suclu benim hala katlanmaya calısıyorum ..

Simdi de 1' de bulusalım diye tutturdu bende arkadasımla cıkıcam markete gidicez demistim birlikte gidelim diyor gene, gene yalvarıyor hayır benmi sucluyum .. Eski günleri özledim sakin sakin konustugumuz günleriiii .. Hep düzelir dedim hep 4 yılın hatrına bekledim ama sakin gecen günler gergin gecen günlere göre cok cok az .. bunaldım artıkk Bazen öyle cok tartısıyoruz ki su olaya dönüyor ne oldu ama sen yapıyorsun ya , ama sen yapmıstın ya dedim niye hep bi sekilde yaptıklarımı yapmaya calısıyorsun madem heeehh cevap bulamayınca hep böyle söylerdin diyor ..Gelin Kaynana gibiyizz ..Ayrılalım diyorum pesimi bırakmıyor hatta beni senden baska kimse cekmez dedigini bile bilirim cok uzun oldu k.bakmayın ama cok doldum okuyan gözlerinize saglıkk .. :nazar:

Hersey gayet normal'de sizce ben mi abartıyorum .. :bbo:

Son düzenleme:
ooofff çok yüz göz olmuşsunuz be gülüm
ne gerek vardı bu kadar vıcık vıcık olmaya :nazar:
laftan da anlamıyorki çocuk gibi insanı bağırttırıyor, kızdırmak hoşlarına gidiyor o yüzden avazın çıkana kadar bağırttırıyorlar, zaman zaman ayak gıdıklama işini eşimde yapar
ilk başta sakin sakin aşkım yapma huylanıyorum derim devam eder hala sakin bir şekilde aşkım lütfen yapma derim devam eder yavaş yavaş sinirlenmeye başlarım aşkım nolur yapma lütfen çok rica ediyorum derim hala yapar tıslarım bu sefer dişlerimin arasından yapmasana aşkım huylanıyorum
ee bi süre sonra da insan çığrından çıkıyor yapmaa huylanıyorum diyorum yaa diye bağırınca da suçlu ben olurum
yani bunlar her ilişkide var ama siz biraz durumu aşmışsınız
sakin bir gününüzde al karşına konuş ben eski günlerimizi özlüyorum beni çok boğuyorsun, çok bunalıyorum, bu şekilde bu ilişkiye devam etmek içimden gelmiyor vs anlat durumu
belki düzelir, şansını denemekten ne kaybedersin yerimseniben

yok cnm abartmıyosun.. herseyin normal olduğu falan da yok.. sendeki saygınlığını yavas yavas yitirmeye başlamış sanırım sevgilin.. tasvip etmediğin hoşuna gitmeyen davranısları var belli ki.. e sen de biraz daha ağir olmasını istiyosun doğal olarak.. bence biraz yalnız kalmaya ihtiyacın var senin.. iyice düşün iyice gözden geçir ilişkini.. tabi ki artıları eksileri olacak ama düşün ben bu adamla bi ömrü geçirebilecek miyim gercekten bana uygun mu diye sor kendine..

ya simdi sırf bi iki huyundan 4 yıldır beraber oldugun adamdan ayrılcak halin yok ya.
bunların hepsi konusmayla fln degistirilebilir huylar bence.
sakin bi gününüzde karsına al konus anlat eski günlerimi isiyorum fln diye.
düzelir belki..

yok cnm abartmıyosun.. herseyin normal olduğu falan da yok.. sendeki saygınlığını yavas yavas yitirmeye başlamış sanırım sevgilin.. tasvip etmediğin hoşuna gitmeyen davranısları var belli ki.. e sen de biraz daha ağir olmasını istiyosun doğal olarak.. bence biraz yalnız kalmaya ihtiyacın var senin.. iyice düşün iyice gözden geçir ilişkini.. tabi ki artıları eksileri olacak ama düşün ben bu adamla bi ömrü geçirebilecek miyim gercekten bana uygun mu diye sor kendine..

Sormama izin vermiyor ayrılmayı düsündügüm an yalvarmalar baslıyor ama kıyamıyorum iste bende .. Cok zor günler gecirdim biz gecen sene aynı sınıftaydık kafamı saga ceviririm neden oraya baktın ? Hic arkadasım yoktu cok yobazmısım ben fırsat mı veriyosun ki bana ..

Sınıfta kaldım hemde 2 dönem üstüste allah razı olsun gelecegimi düsündü getirdi beni buralara kadar ama ailem bilmiyor bu durumu bitirecem diye bekliyorlar ama ben hem kalmanın verdigi psikolojiyle hemde ailemin bilmemesinden dolayı bu yükün altında eziliyorum onun yaptıkları tuz biber oluyor resmen ..mafoldumben

ya simdi sırf bi iki huyundan 4 yıldır beraber oldugun adamdan ayrılcak halin yok ya.
bunların hepsi konusmayla fln degistirilebilir huylar bence.
sakin bi gününüzde karsına al konus anlat eski günlerimi isiyorum fln diye.
düzelir belki..

Anlattım canım ama dinlemiyor o bana neler diyor ben saka diye cogu zaman tepki vermiyorum ama ben ona desem kesin ciddi dedim .. Kız kardesimle anlasamaz tamam kardesim de hatalı ama kardesim onunla konusmuyordu bir ara o hem kardesimin arkasından konusurdu hemde ben konustgumda selam yollardı kardesime en sinir oldugum insan tipi..

Ama herkes sinirlenebilir en ufak seylerden bana bagırmaya,azarlamaya hakkı yok .. 4 yıldır 4 ay önce sesli konustugumu farketti sus deyip duruyor .. Anneniz der ya kız biraz yavas ol kız diye .. Üslup aynı ..

Bir zamanlar babamın yanında calısırken eski bir pc vardı (cok eski) babam da bozulmadan birseyi yenilemez tek eglencem oydu bozuk olunca iyice bozmustum .. Bana gecen gün zaten evlenince evde bisey bozulsun eger senin istedigin biseyi alamıyorsak ve bozuluyorsa kesin sen yapmıssındır dedi ..:1shok:

ooofff çok yüz göz olmuşsunuz be gülüm
ne gerek vardı bu kadar vıcık vıcık olmaya :nazar:
laftan da anlamıyorki çocuk gibi insanı bağırttırıyor, kızdırmak hoşlarına gidiyor o yüzden avazın çıkana kadar bağırttırıyorlar, zaman zaman ayak gıdıklama işini eşimde yapar
ilk başta sakin sakin aşkım yapma huylanıyorum derim devam eder hala sakin bir şekilde aşkım lütfen yapma derim devam eder yavaş yavaş sinirlenmeye başlarım aşkım nolur yapma lütfen çok rica ediyorum derim hala yapar tıslarım bu sefer dişlerimin arasından yapmasana aşkım huylanıyorum
ee bi süre sonra da insan çığrından çıkıyor yapmaa huylanıyorum diyorum yaa diye bağırınca da suçlu ben olurum
yani bunlar her ilişkide var ama siz biraz durumu aşmışsınız
sakin bir gününüzde al karşına konuş ben eski günlerimizi özlüyorum beni çok boğuyorsun, çok bunalıyorum, bu şekilde bu ilişkiye devam etmek içimden gelmiyor vs anlat durumu
belki düzelir, şansını denemekten ne kaybedersin yerimseniben

Keske elimden gelen bisey olsaydı da mesafeyi koruya bilseydim ama malesef artık bende de ipler bir yerden sonra koptu ..O dediklerini de cok yaptım arkadasımla dısarı cıkmam lazım cıkma benimle cık diyor isimiz var diyorum anlamıyor ..:sinifsinif:

Bazen asırı kavga ediyoruz ve ben dayanamayıp aglıyorum hehh aglama bosuna hep yaptıgın sey timsah göz yasları diyor mafoldumben

hayat sevgililerimizden ibaret değil canım.. yeri geliyor kız kıza oturup dedikodu yapmayı özlüyoruz. her anımızı onlarla geçireceksek ohooo hayatımızda kimse kalmaz ama.. ne olursa olsun arada tatlı bi mesafe kalacak sevgiliyle.. çok vıcık vıcık olmaktan hiç haz etmem ben.. sıkılırım ay.. benim kankam değil ki o ne diye durup durup şaka yapacak bana.. cem yılmaz falan mı sanıyor kendini.. valla haklısın ayrılmayı düşünmekte.. çünkü baya yüz göz olmuşsunuz şimdiden.. sende de sinir yapmıs bu durum.. tahammül edemiyosun artık ufacık bi hareketine.. o ne yapsa batar şimdi sana.. konusacaksın.. özleyelim bi süre birbirimizi diceksin.. anlamak zorunda.. ilişkizin sağlığı için bu çok önemli çünkü.. seni biraz yalnız bıraksa bu kadar üstüne düşmese biraz kendini özletse biraz yanında daha ağir olsa hareketlerine sözlerine çeki düzen verse hiç bi problem kalmaz bence.. bunlar düzelmicek şeyler değil.. sorun etmekte sıkılmakta sinir harbine girmekte çooook haklısın.. ama bence kendini ifade et.. anlat derdini.. o zaman seni kaybetmemek için kendine biraz çekidüzen verir..

hayat sevgililerimizden ibaret değil canım.. yeri geliyor kız kıza oturup dedikodu yapmayı özlüyoruz. her anımızı onlarla geçireceksek ohooo hayatımızda kimse kalmaz ama.. ne olursa olsun arada tatlı bi mesafe kalacak sevgiliyle.. çok vıcık vıcık olmaktan hiç haz etmem ben.. sıkılırım ay.. benim kankam değil ki o ne diye durup durup şaka yapacak bana.. cem yılmaz falan mı sanıyor kendini.. valla haklısın ayrılmayı düşünmekte.. çünkü baya yüz göz olmuşsunuz şimdiden.. sende de sinir yapmıs bu durum.. tahammül edemiyosun artık ufacık bi hareketine.. o ne yapsa batar şimdi sana.. konusacaksın.. özleyelim bi süre birbirimizi diceksin.. anlamak zorunda.. ilişkizin sağlığı için bu çok önemli çünkü.. seni biraz yalnız bıraksa bu kadar üstüne düşmese biraz kendini özletse biraz yanında daha ağir olsa hareketlerine sözlerine çeki düzen verse hiç bi problem kalmaz bence.. bunlar düzelmicek şeyler değil.. sorun etmekte sıkılmakta sinir harbine girmekte çooook haklısın.. ama bence kendini ifade et.. anlat derdini.. o zaman seni kaybetmemek için kendine biraz çekidüzen verir..

Dedim biraz yalnız kalayım hayırr askım aldıgım cevap oluyor .. Temizlik mevzusunda da demistim ne yapmamı bekliyorsun hergün görüsüyoruz zaten neden kasıyorsun kendini bekle iste .. Evde durmak istemiyor arkadasları ile anlasamadıgından kaydirigubbakcemile

Arkadaslarına da aynı sakaları yapıyo gerek el kol sakaları gerekse konusarak gercekten artık bunaldım ilk defa gecen sene köyüne gitti 2 -3 ay ayrı kaldık cok güzeldi iliskimiz tamam o kadar mesafe iyi degildi ama gene de telefonda bana bu kadar sakacı tavırla yaklasmıyordu .. Ne oluyorsa yanyana oluyor

Huyu bu degismez yegenlerine,yengesine karsıda böyle sakasına yanagıma tokat atar ama erkek eli tahmin edersiniz benim canımı yakmaya yetiyo yapma diyorum anlamıyor ..:bbo:

canım eger hareketlerinden rahatsız oluyorsan ve herkese karşı boyle oldugu ıcın değişmez diyorsan bence ayrıl yok düzelme ihtımalı var dıyorsanda oturup adam gıbı konuş ..

ben gelecek görmüyorum bu ilişkide..

kızımız büyümüş , olgunlaşmış ama oğlumuz hala bebek sanki..

bir de 40 yıllık evli amcalar ve teyzelere dönmüşsünüz..

çok laubali bu çocuk ya...üstüne tutarsız,patavatsız,düşünmeden hareket ediyor.. kusura bakma..

haklı olarak sen de tahammül edemiyorsun.

değiştirmen çok zor, üzgünüm yapıcı olamıyorum..

bu arada erkek arkadasının ailevi sorunları olmuş mu? küçük yaşta anneden babadan ayrılmak zorunda kalma,bir kopukluk,aileden gelen bir ilgisizlik falan..

genelde o tiplerde oluyor böyle sorunlar. kötü niyetli oldugunu sanmıyorum bu çocugun,ama herkes böyle insanlara tahammül edemez. sen de şikayet ettiğine göre katlanamıyorsun.

bence alternatiflerin şöyle;

1. çok geniş olup,onu böyle kabul edip boşvereceksin
2.psikiyatrisine götüreceksin onu. hatta tek psikiyatris kafi gelmez. psikologdan yardım alması...derinlemesine terapi görmesi lazım. öğrencisiniz,durumunuz nasıl bilmiyorum ama tuzlu olabilir..(sakın tek başıma çözerim diye uğraşma,boşuna kürek çekersin,uzman işi bunlar)
3.dünyaya bi daha mı geliyorum diyip basacaksın tekmeyi.. bu arada böyle insanlardan ayrılmak da zor olur. bu çocuk yarım kalan,ilgi açlığı çeken yerlerini senin sevgin ve alakanla doldurmuş neticede, şımarıp,sapıtmış gibi geldi bana. bırakmaz seni kolay kolay,obsesyon geliştirmiş olabilir..

ev arkadaşlarıyla anlaşamadığı için evde durmak istemiyor demişsin,bak bu önemli bir ayrıntı bence. belli ki ev arkadaşları da çekemiyor onu. o da çareyi sende buluyor. onlarla güzel vakit geçirebiliyor olsa eminim hergün arayıp aşkım hazır ol şu saatte diye sıkıştırmazdı seni. vıcık vıcık olmuşsunuz cidden,kendi hayatlarınız kalmamış ortada. aynı şehirde okumak güzeldir. ama bazen birbirinize zaman vermelisiniz. ( yani bu durumda o sana vermeli ) yukarda bir arkadaşın da dediği gibi kız kıza sohbet etmek başka erkek arkadaşla vakit geçirmek başka bir zevktir. insan her ikisini de yaşamak ister. sadece sevgiliyle ömür geçmez. öyle olunca arkadaşların da uzaklaşıyor senden. ben de yaşamıştım böyle bir durum. ilk çıktığımız zamanlardı ve sık görüşüyorduk. yurt arkadaşlarım trip yapmışlardı bana zaman ayırmıyorsun senin önceliklerin farklıymış falan diye.

bence açık açık söyle,ben kendime ve arkadaşlarıma zaman ayırmak istiyorum bu kadar sık görüşmeyelim biraz özleşelim de. bizim de böyle sık görüşmekten birbirimizi yıprattığımız zamanlar olmuştu. bi süre görüşmeyelim dedik. sakinleştik. tekrar görüştüğümüzde herşey daha iyiydi. bence böyle birşey deneyebilirsiniz.

Şu zamane aşklarını hiç anlamıyorum yav...akannehir
Benim de,bir çok arkadaşımızın da uzun soluklu ilişkilerimiz olmuştur geçmişte ya da şimdiki zamanda..
Ancak insan sevdiğine kızınca kolunu sıkar mı yav?:kızgın:
Şaka mahayitinde bile olsa çok çirkin bir hareket..
Nasıl tahammül ediyorsunuz anlamıyorum..
Ayrılmaya niyetiniz yoksa kolay gelsin,değişeceğini sanmıyorum..:nazar:

ben gelecek görmüyorum bu ilişkide..

kızımız büyümüş , olgunlaşmış ama oğlumuz hala bebek sanki..

bir de 40 yıllık evli amcalar ve teyzelere dönmüşsünüz..

çok laubali bu çocuk ya...üstüne tutarsız,patavatsız,düşünmeden hareket ediyor.. kusura bakma..

haklı olarak sen de tahammül edemiyorsun.

değiştirmen çok zor, üzgünüm yapıcı olamıyorum..

bu arada erkek arkadasının ailevi sorunları olmuş mu? küçük yaşta anneden babadan ayrılmak zorunda kalma,bir kopukluk,aileden gelen bir ilgisizlik falan..

genelde o tiplerde oluyor böyle sorunlar. kötü niyetli oldugunu sanmıyorum bu çocugun,ama herkes böyle insanlara tahammül edemez. sen de şikayet ettiğine göre katlanamıyorsun.

bence alternatiflerin şöyle;

1. çok geniş olup,onu böyle kabul edip boşvereceksin
2.psikiyatrisine götüreceksin onu. hatta tek psikiyatris kafi gelmez. psikologdan yardım alması...derinlemesine terapi görmesi lazım. öğrencisiniz,durumunuz nasıl bilmiyorum ama tuzlu olabilir..(sakın tek başıma çözerim diye uğraşma,boşuna kürek çekersin,uzman işi bunlar)
3.dünyaya bi daha mı geliyorum diyip basacaksın tekmeyi.. bu arada böyle insanlardan ayrılmak da zor olur. bu çocuk yarım kalan,ilgi açlığı çeken yerlerini senin sevgin ve alakanla doldurmuş neticede, şımarıp,sapıtmış gibi geldi bana. bırakmaz seni kolay kolay,obsesyon geliştirmiş olabilir..

Evet canım anne babası köyde yasıyor 4-5 senedir .. Ve babasının maddi durumu cok iyiken sıfırı tüketmisler birden baya agır gelmis abisi ve yengesiyle yasamıs ve hala yasıyor .. Ayrıca abilerinden babasından falan zamanın da cok dayak yemis normalde beni cok seviyor bunu biliyorum ama sevgi yetmiyor istee .. Konusucam bu durumu bilmiyorum yaa ne olacak bana da zor gibi görünüyor zaten ..

Evet canım kötü niyet yokk ya en basiti benim istemedigim hicbirsey yapmaz kesinlikle !! Y a en basiti iddaa oynarken bile askım oynayım mı diye sorar .. Ama mesela kıyafet alıcaz benim zevkime bırakır ve biraz tüy biridir cok celiskide kalır bende tezcanlıyım hatta cogu seyi denemeden alırım hemen begenirim .. O öyle olunca cabuk sıkılıyorum belli de ediyorum hemen ama senin icin gezeriz bakarız hic sorun olmaz diyor hemen ama ben cabuk begeniyorum napiim bak kendim de bisey alırken oyalanmıyorum diyorum lafı ceviriyor kızıyor vs ..

Son düzenleme:
Bence sen onla hergün görüşmekten bıktğın için her hareketi batıyor gıcık olmaya başlamışsın.Bazen insan bişilerin hatrına bitmemesi gerektiğini sanıyor verilen zamana emeğe acınıyor böyle böyle daha fazla zaman geçiyor aslında.Bence uzuncaa bir ara verin nefes alman lazım baktın duyguların aynı devam edersin..Ayrıca peşimi bırakmıyor diyorsun tehdit felanmı ediyor?

Dayanamıyorum artık cok üzülüyorum .. Ben asker arkadası istemiyorum yaa bana el sakaları falan yapmasını istemiyorum artıkk hep sakacı bir üslubu var hep tuhaf sakalar yapar konusurken bense daha sakin gayet usturuplu sokakta özellikle laubalilikten hiiicc hazetmeyen biriyim .. :KK43:((

Bence sen onla hergün görüşmekten bıktğın için her hareketi batıyor gıcık olmaya başlamışsın.Bazen insan bişilerin hatrına bitmemesi gerektiğini sanıyor verilen zamana emeğe acınıyor böyle böyle daha fazla zaman geçiyor aslında.Bence uzuncaa bir ara verin nefes alman lazım baktın duyguların aynı devam edersin..Ayrıca peşimi bırakmıyor diyorsun tehdit felanmı ediyor?

Yok canım bir sürü mesaj ne olur askım lütfen ben sensiz yapamam söz degisicem sen haklısın falan geliyor yurdun önüne bir oturuyor kalkmıyor üzülüyorum konusmaya gidiyorum ..

Bu sefer tutuyor kolumdan götürüyor sakalar yaparak güldürmeye calısıyor yemek yiyelim mi vs. bir sürü sey diyor bu sefer akıllanmıstır diyorum ama 1 gün sonra gene aynısı yanii .. Hatta birsey oluyor gene sen haklısın dimi gene üste cıktın falan oysaki gercekten ben haklıyım yanii ne yapayım durup dururken haksız gibi mi altta kalayım sasırdım kaldım yaa ..mafoldumben

Yazık çocuğa be:)Biraz manyakça seviyo beyfendi ama ne bilim nereye kadar giderki böyle.Seni çok iyi anlıyorum gerçekten zor bir durum ama senin duygularında önemli sen gerçekten ayrılmak istiyormusn?

Yazık çocuğa be:)Biraz manyakça seviyo beyfendi ama ne bilim nereye kadar giderki böyle.Seni çok iyi anlıyorum gerçekten zor bir durum ama senin duygularında önemli sen gerçekten ayrılmak istiyormusn?

İstemiyorum tabiki hep evlilikten bahsediyoruz birlikte planlar yapıyoruz ama iste böyle seyler olunca cok cok sinirleniyorum soguyorum sevgi yetmiyor ki :1no2:

Kızlar erkek arkadasımla konustuk .. Ve bu sekilde devam edemeyecegimi cok yıprandıgımı söyledim cok sasırdım ki bana hak verdi anlayısla karsıladı haklı buldu eskisi gibi olacagım söz veriyorum dedi ayrıca psikolaga'da gidecegiz .. ıns hersey düzelicek ..

Yorumlarınız icin tesekkür ederim ..

X