sevgilim beni cinsel obje olarak mi görüyor??

Ben bu konulari anlamiyorum arkadas. Madem cinsellik yasanmis, eee adamin cinsellige merakli olmasi suc mu? iki kelam edemiyor musunuz? Sizinle disarda gezmeleri bitti mi? Anca seviseceginiz zaman mi iletisime geciyorsunuz?

Hala normal sevgili gibiyseniz, ama ayrica cinsellik yasiyorsanuiz, adamda size bayiliyorsa sorun nerde?

Bende mi var bi anormallik anlamadim ?

Aynen yan, hayatında ne varsa onu konuşursun. Beraber kitap okuyorsan kitaptan konuşursun. Bu da o misal yani :) Adam vücut hatların güzel diyormuş, desin yani egon beslenir daha ne?

evet öyle.
Yani seviyor bunları yapıyor bana her şeyi sınırsız önümeseriyor ama şöyle bir atasözü var bilirmisiniz
sikilmeyecek eşşeğin önüne arpa dokulmez aklıma bu takılıyor

yani rol yapıyor gibi geliyor size öyle mi?

hani sırf yatağa atabileyim diye gösteriş yapıyor gibi diyorsunuz?

onu her kadın hisseder içinde bence.

bir şeyler ters geliyorsa, içine sinmiyorsa ayrıl gitsin rahatlayacaksan.

ama bana kalırsa ortada şiddet yok küfür yok vs.

o yüzden ayrılmadan önce bir kez konuşman bu konuda sıkıntını paylaşman taraftarıyım.

bi kadın olarak nası hissettiğini anlat, erkekler bazen bizimle empati yapamıyorlar, bu şekilde istenmenin güzel bir şey olduğunu sanıyorlar çünkü. belki seni kötü hissettiren bir şey yaptığının farkında değildir.

sen konuştuktan sonra tarzı değişirse amenna, değişmez, hala aynı şeyi hissedersen bitirirsin bitirmek zor değil ne de olsa.

Ben bir anormallik gormedim de. Bemce siz sevgilinize guvenmiyirsunuz. Az once yoruma yazdiniz atasozunu okuyunca boyle dusundum. Gecerdiniz zamanin %80 de cinsellik mi konusuyor?

Çok teşekkür ederim bu yorumuna çok mutlu oldum böyle deneyeceğim birde

Tüm dusuncelerinde haklisin onun derdi cinsellik bence.E bu yaşta aklınin uckurunda olmasi da cok normal.Sen zaten bunu yasamaya karar vermişsin neyi rahatsiz ediyor bu saatten sonra?Kullanildigjni mi düşünüyorsun? Haklisin bence ciddi dusunmedigi kesin.

Atasözleri böyle sen ne anlamak istersen o o senin düşüncence eğer mantıklı bir cevap alamadıysan tekrardan yorum yazmazsin biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…