- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- Konu Sahibi dilaragusel
şaka değilmi bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ahahahahaha
ahahahaha ablaaa sonunu düşünemiyorumYa afrikayı arasydı mazaalah
çok haklısın artık gideceğim.
ne bileyim ben doğuda büyüdüm, hep cinsellik tabuydu. erkeklerle konuşmak bile hoş değildi.
onların da etkisi var düşüncelerimde, başka şeylerin de.
Canım rahatsız olan insan bunun farkında olmadığı için bu sorunları yasiyordur. yani paronayagim safim demez öyle olan birisi. Hatta kizar bu şekilde tepkiler alirsa. Anlıyorum iyi niyetinizden yardım etmeye calisiyorsunuz ama o orda yorumları okuyup kıs kıs gülüyor.Kız paranoyaklık var diyor ısrarla fake fake
Fake olduğunu düşünüyorsanız yazmayın ya da kibleyin geçin madem bu kadar rahatsızsınız.Konu sahiplerini de germenin bir anlamı yok.
Konu sahibi sen zaten anladım diyorsun böyle şeyleri çok da kafana takma takacak gibiysen de bir uzman doktorla görüş sana bu konu hakkında bilgi versin ayıp değil bu
canım teşekürler.Kız paranoyaklık var diyor ısrarla fake fake
Fake olduğunu düşünüyorsanız yazmayın ya da kibleyin geçin madem bu kadar rahatsızsınız.Konu sahiplerini de germenin bir anlamı yok.
Konu sahibi sen zaten anladım diyorsun böyle şeyleri çok da kafana takma takacak gibiysen de bir uzman doktorla görüş sana bu konu hakkında bilgi versin ayıp değil bu
postala sen bunu yol veryoestafurullah.
teşekürler yazdığın için.
gitmedi hoşuma vicdanım rahatsız hani öpüşmek bile kolay değil ki ben daha hiç kimseyi öpmeden şu başıma gelen
yani adam sevgi istemiyor anladım bugün bunu daha net.
başka şeyler arıyormuş kü dün kuafördeki kız da öyle dedi.
Tüm konuyu okuyunuz.. Adam 38 yaşında kız 19 ve yolun ortasında bu olay oluypr daha 2 buluşmada diyorki orada içime sokabilirdi diyor ve profilinde 30 yaş yazıyor biz tepki verince 19 diyor yani bilememBu soruyu soran degil abuk subuk cvb yazip dalga gecenler cahil !!!
Kiz takintiliyim obsesifim diyo korkma hamile degilsin diyosunuz !
Bu rahatsizlikta bi esyaya dokundugunda bile imalatindan imalat edene kadar dusunebilen takan insanlar var ellerim pismi diyip en agir deterjanlarla ellerini telleyip ksnatanlar var biraz duyarli olun ... donunde kendinizle dalga gecin !
ahahahaha ablaaa sonunu düşünemiyorum
canım teşekürler.
aynen fake ise yazmasınlar. neden mesaj atıp yazanları kuşku duyduruyor.
ayıo değil mi?
onlar gibi düşünemiyorsam yardım istiyorsam suç mu?
insan burda zaman geçirmek için bu kadar yazar mı...
hoşuma mı gidiyor?
ne amacım olabilir sizin cevabınızı duymaktan başka....
yoksa bir sürü site var zaman geçirecek Allah aşkına..
biraz vicdanlı olun.
siz de anne olacaksınız, kızınız benim gibi olabilir, takabilir.
her insan bir dünya. ne zaman başımıza ne geleceği belli değil.
ondan bin düşünüp bir söylemek gerekli Yalan diyen ablalar size sesleniyorum..
vs vs vs vs vs
- 85 doğumlu,
- doğuda büyüdüğü için cinsellik " tabu",
- kelimeleri çok iyi kullanabiliyor, şivesel bir faktör yansıtmıyor AMA CAHİL :)
- obsesif sorun yaşadığını biliyor ne anlama geldiğini biliyor ama kucağa alınınca cinsel organı zarar görecek diye düşünüyor,
- cinsellik tabu,
- adetliyken sürtünmeden zarar gelmesinden korkuyor,
yorumlarınız hiç inandırıcı değil
bu forum sitesindeki dertleşme bölümüyle dalga geçmenin bir diğer ve komik bir yöntemi olarak cinselliği seçen bir ERKEK kullanıcıyla karşı karşıyayız bana kalırsa. yorumlara oturduğun yerden gülüyorsun ya. ben de sana gülüyorum şu an.
burda herkes senin amacını ve niyetini anladı.
kadınları, bir forum sitesine güvenip de her konuya inanıp ağlayan, tuzağa düşen, boş işlerle uğraşan varlıklar sanma
senin niyetini bir kaç cümlenle anlayıp, pasaportunu eline veririz BAY KOMİK....
ASLA GÜLMÜYORUM ASLACanım rahatsız olan insan bunun farkında olmadığı için bu sorunları yasiyordur. yani paronayagim safim demez öyle olan birisi. Hatta kizar bu şekilde tepkiler alirsa. Anlıyorum iyi niyetinizden yardım etmeye calisiyorsunuz ama o orda yorumları okuyup kıs kıs gülüyor.
Madem bu kadar korkuyorsun ve safsın 38 yaşında bir adamdan nasıl korkmazsın??? allah bilir internette tanışmışsındır? Okuladamı gitmedin ? Korkuyorsan neden adamın omzuna yattın???? 38 yaşındaki bu adama 2 buluşmada aşık mı oldunda kucağına almasına izin verdin? Kafamda deli sorulaaareASLA GÜLMÜYORUM ASLA
psikologa mı düşündüm, ilaç kullandım psikatrdan.Düşünmemek lazım
Takıntılıysan destek almayı düşünmedin mi hiç,gittinmi bir doktora..
Takıntılıyim takintiliyim safim diye diye insanları Somurme. Öyle olsan bunu dillendiremezsin bile.canım teşekürler.
aynen fake ise yazmasınlar. neden mesaj atıp yazanları kuşku duyduruyor.
ayıo değil mi?
onlar gibi düşünemiyorsam yardım istiyorsam suç mu?
insan burda zaman geçirmek için bu kadar yazar mı...
hoşuma mı gidiyor?
ne amacım olabilir sizin cevabınızı duymaktan başka....
yoksa bir sürü site var zaman geçirecek Allah aşkına..
biraz vicdanlı olun.
siz de anne olacaksınız, kızınız benim gibi olabilir, takabilir.
her insan bir dünya. ne zaman başımıza ne geleceği belli değil.
ondan bin düşünüp bir söylemek gerekli Yalan diyen ablalar size sesleniyorum..
Madem bu kadar korkuyorsun ve safsın 38 yaşında bir adamdan nasıl korkmazsın??? allah bilir internette tanışmışsındır? Okuladamı gitmedin ? Korkuyorsan neden adamın omzuna yattın???? 38 yaşındaki bu adama 2 buluşmada aşık mı oldunda kucağına almasına izin verdin? Kafamda deli sorulaaare
Tabiki varr asla amacımız onlarla dalga geçmek değil.. Ama konu sahibi 20 yaşondayım diyor madem korkuyor saf 38 yaşındaki adamdan nasıl korkmuyorsa 2. Buluşmada omzuna yatıyor sonra kucağına aldı diyor sürtündü diyor biz üstüne gidince orada içime sokabilirdi korktum diyor... Bu konu sahibi o takıntılı insanlarla dalga geçen biri buna kızıyoruz bizdetum sayfalari okumadim ama yazar yazmaz hemen dalga gecilmis fake konu felan yalan soyluyosa bilemem ama bu sekilde takintili insanlar var dalga gecilmesin