Sevgilim beni ansızın havaya kaldırdı

sürekli sana dokunsam kaçaka gibisin. kırıacak gibisin...
sevdiğim insanı ben çocuk gibi severim .
ama en kötüsü bencilim dedi.
bir örnek istedim, "zevk aldığım bişiyi dayatırım" diyor. dedim yanlış anlamaı uzun vadede kendisini anlatıyor.
ama hep cinsellik düşününce konuştuğu.
inş. o da uzatmaz ayrılırız. ki daha ikinci görüşme.
beni evime bıraktı ya ne bilim sanki konuşmazsam başıma bela olacak gibi hissediyorum.
yerimi de biliyor.

Yavrum sen bitek cinsellige degil herseyde takintiliymidsin relax ol sapik degildir sadece sevismk isteyen bir ergenus

Kızlık zarı vajina girişini tamamen kapatmaz, ortasında adet kanının ve vajinal salgıların dışrıya akmasını sağlayan bir delik bulunur. Bu deliğin şekli ve yapısı hymen türlerinin belirlenmesinde kullanılır. Kızlık zarının şekli, kalınlığı ve elastikiyeti kişiler arasında büyük farklılıklar gösterir.

yani orda bir perde örtülü değil arkadaşlar bir delik zaten var havaya kaldırdı beni hamile kaldım mı diyor

cehalet kol geziyor bari şunları okuyun

Kızlar Merhaba,

Sizle bişi paylaşmak istiyorum çok canım sıkkın. Henüz ikinci defa görüştüğüm erkek arkadaşım beni sahilde yürürken ellerimi boynuna sardı, bırak dedim sonra sarıldım başımı omzuna yasladım. sonra birden beni havaya kaldırdı kucağına aldı ve kendi cinsel organı bana değdi:KK43:( hissettim acaba bişi olur mu. içim içimi yiyor..

Kızlar sorum saçma olabilir ama istemediğim bişi yaptığı için kendimi berbat hissediyorum. kızıyorum. neden izin verdin diye ama bir anlık oldu. işe bile gitmedim. kafama çok taktım bu olayı...
çok kafana takma. istemediğin bir şey olmasına da izin vermezsin bundan sonra

Yavrum sen bitek cinsellige degil herseyde takintiliymidsin relax ol sapik degildir sadece sevismk isteyen bir ergenus
aynen arkadaşım ne bileyim ben en büyük ablayım. hep örnek olmaya çalıştım . bu şekilde bir baskı vardı üzerimde ailede.
o yüzden yanlış yapıp ailemi üzmekten hep çekindim dikkat ettim.
bi sürü sebebi var takıntılarımın.

Kızlık zarı vajina girişini tamamen kapatmaz, ortasında adet kanının ve vajinal salgıların dışrıya akmasını sağlayan bir delik bulunur. Bu deliğin şekli ve yapısı hymen türlerinin belirlenmesinde kullanılır. Kızlık zarının şekli, kalınlığı ve elastikiyeti kişiler arasında büyük farklılıklar gösterir.

yani orda bir perde örtülü değil arkadaşlar bir delik zaten var havaya kaldırdı beni hamile kaldım mı diyor

cehalet kol geziyor bari şunları okuyun
canım sürtündü bana taktım işte.
şimdi saçma geliyor iyiki vasınız.
yazınca insan bir rahatlıyor.

ya regldim acaba diyorum cinsel organıma bir zarar geldi mi
bu nedir tam olarak anlamadım?
istemeyerek seni havaya kaldırması ve sincel organının değmesi sende suçluluk mu yarattı?
kendi inanışlarına yani düşünce yapına aykırı olduğu içinmi suçladın kendini?
ya da ne???

aynen arkadaşım ne bileyim ben en büyük ablayım. hep örnek olmaya çalıştım . bu şekilde bir baskı vardı üzerimde ailede.
o yüzden yanlış yapıp ailemi üzmekten hep çekindim dikkat ettim.
bi sürü sebebi var takıntılarımın.

OrneKlik bunla olmaz ki oku kendini gelistir super biyere gel en guzel ornek sen olursun. Hadi ben kisir yapiyorm daha :KK70: opulduuun :*

X