Sevgilim beni anlamıyor ve beni evliliğe zorluyor

martini761

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
61
19
30
Merhaba kızlar,
size bir şey sormak istiyorum. 3 yıldır çıktığım birisi var ve ne yazıkki uzaktan yürütmek zorundayız. İlk 8 ayımızı birlikte geçirdik sonra ben Yurtdışına dönmek zorunda kaldım. Yaşım 24 ve okuyorum. Sevgilim geçen yıl mezun oldu ve şu an çalışıyor fakat okuduğu bölümde (öğretmenlik) değil (nakliyeci olarak). Kppss Sınavına girmeye ikna edemiyorum ve artık bu durumu kabullendim. Fakat ailem karşı çıkıyor, tanımıyoruz, olmaz, sevemedim, bu çocuk seni üzer gibi laflar dönüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evlenip hem okulunu bitirmemis hemde aileniz razi olmadan mutsuz olup hersey icin gec kalip bosanmaktansa simdi bir gozden gecirin iliskinizi derim ozellikle belirttiginize gore kendi meslegini yapmamasi bile sizin ve aileniz icin sorun olacak demek ki

Neden bu kadar acele ve evlilik baskisi anlayamadim sevgilinizde? Benim bildigim kızlar daha cok evlilik ister ,sasirtici geldi.Üzerine düşmeyin sizde,konuşmazsa konuşmasin.Gercekten seviyorsa sabırlı olur.

Önceki konunuzda da yazmıştınız.
Hatta orada daha fazlası var.
Size bu kadar baskı kuran ve psikolojik şiddet uygulayan bir adamdan hala ayrılmamış olmanız şaşırtıcı.
Sizi döver mi diye korkularınız vardı.O zaman da sizi engelleyip ayrılmıştı aynı konu yüzünden.6-7 aydır bir problem çözülmüyorsa uzatmanın anlamı nedir?
Sanki siz bu adamı değil bu durumu seviyorsunuz.
Baskı şiddet ve dehşet.

X