• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilim beni aldattı!

Affedeyim mi

• Affedeyim mi

OY: 2 66,7%
  • Affetmiyeyim mi

OY: 1 33,3%

• Ankete Katılan
    3

Aleyna3434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
3
0
1
Merhaba ablalarım, ben 23 yaşında çıtı pıtı 90 60 90 bir kızım. Benim Berk diye şerefsiz bir sevgilim vardı, beni 2 kez aldattı birincisini zar zor affettim, ancak ikincisini en yakın arkadaşım Merve ile yatak odasında sarmaş dolaşken bastım. Bu sefer onu affedemem ama sürekli mesaj atıyor, sürekli instagramdan taciz ediyor.. çok fazla aklımı karıştırıyor ve çok yakışıklı olduğu için bu şerefsize karşı koyamıyorum Merve ile arama mesafe koydum ancak Berk'e karşı koyamadım sizce şuan ne yapmam gerekiyor ablalarım n'olur bana yardım edin

Gece gece canınız sıkıldı sanırım da milleti kekleyeyim diyorsunuz te Allah im yaa..

Arkadaşlar kötü günler için var teselli falan ediyodur arkadaşınız on numara bi kişilik ilişkinize yazık etmeyin yanlış anlaşılmıştır
Bunu bekliyosun ama burdaki kadınlar bunu yemez be pelinsu

Eşi, çocuğu, kardeşi vb adı Berk olan üstüne alınmasın, yahu neden hep bu çakma konularda aldatan sevgilinin adı Berk?
Çakma dedim değil mi? Bu kesin öyle çünkü :))

"Zengin ve havalı çocuğu çağrıştıran isimler" olarak aratıldığında ilk beşte çıkanlar:

1)Berke
2)Berk
3)Berkecan
4)Berksancan
5)Oktay

:KK70:

C

Coşkun daha uygun halbuki :KK48:
:))))

Havalı olsun diye böyle bir isim seçildi herhalde, arkadaş diğer konusunda 12 yıllık evli, Berk'in kocadan haberi var mı acaba ya da kocasının Berk'ten haberi var mı:KK14: bence konuda en masum Merve:KK59:

:))))

Havalı olsun diye böyle bir isim seçildi herhalde, arkadaş diğer konusunda 12 yıllık evli, Berk'in kocadan haberi var mı acaba ya da kocasının Berk'ten haberi var mı:KK14: bence konuda en masum Merve:KK59:
Merve de kocasinin sevgilisi olmasiiiinnnnn :skandal:

Tam brezilya dizisine konu olur :KK48:

Back