- Konu Sahibi balbocugu35
Şimdi arkadaşlar benim 2 küsur yıllık bir ilişkim var. Son 6 aydır erkek arkadaşımı hiç tanıyamıyorum. Beni çok çok seviyor bunu biliyorum tırnagımın ucuna zarar gelse dunyayı yakar aması var bu işin... Aşırı derecede sinirli en ufak şeye bağırıp çağırıyor bu bağırma vurmayla da sonuçlandı bir kaç kez. Bunun nedeni de hep ama hep kıskançlık. Etek makyaj falan bunları geçtm ben bunlar değil. yolda yururken karşıma bakmama kızıyo otobuste oturmama kızıyo yanıma biri otur diye. Kendi öz kardeşiyle bile konuşunca kıyameti koparıyor. beni okuldan eve evden okula bırakıyo. şu 1 yıl içinde hiç bir arkadaşımla görüştürmedi beni. Kendinden başka kimseyle vakıt geçirmemi istemiyo. babamla bile gezmeye gidince kıyamet koparıyo. şuanda işten çıktı ve sırf gunduz okula bırakablmek için gece işi arıyo. beyaz renkte kıyaftlermn hepsi çöpte giydrmyo. Saçımı asla düzleştiremem. her an mesaj attırıyo butun gun mesajlaşıyoruz kndi erkek kuzenlerimi bırakn kız kuzenlerime bile göndermyo beni napıcam bilmiyorum sizce normal mı bunlar ?