Seçim dolayisiyla tanıştık beyefendiyle 42 yaşlarinda.Bayan arkadaşım ve ben ayrı ayrı gitmistik ofisine.Ben benimle ilgilendi sanirken bir duyuyorum ki bayan arkadasimla daha cok ilgilenmis.Akabinde bayan arkadaş buna yazdi cizdi iş ayarlamasi icin adamdan yardim istedi.Sonrasinda bizim kıza yazmamis birine yönlendircem sizi demiş o kişide hatta o gun ofisime geldiginizde sizi sordu dikkati çekmişsiniz felan demiş ve o erkek arkadaşüna yönlerdirmiş.Numarasini vermiş.Sonra beni toplantı yemegi varmiş ona davet etti.Yağmur çok yagiyordu eve birakmayi teklif etti.İstemedim.Bir iki kez daha konuştuk.Sonra ofisine ilk gittigimde beni beğendigini bana karşi bir etkilesim oldugunu itiraf etti.Bende beyefendiyi begendim açikcasi ama arkadasimla daha samimi gibi gelmisti ama sonra arkadasimi bir sekilde uzaklastirdi.Hoş bir adam , etrafı işinden dolayı kadın dolu biri giriyor öbürü cikiyor.Sürekli watsapta aktif belki işi dolayisiyladir bilemiyorum.Kafama takılan şnlat kızlar, size sormak istediklerimde..Bu adam her kadına böyle ilgili davraniyor zannımca, her ne kadar sonradan başündan atmaya çalışsa da başta arkadaşıma baya ilgili davranmış, kartını vermiş.Herkese aynı muamele olabilirmi.Ama bana duygularını açtı.Diger rahatsiz edici mevzuda şu biraz cnsllik üzerinden yürümeye calisti bu beni cok rahatsiz etti fiziki yapımı begendigini felan söyledi suquatmı yapiyorsunuz dedi.Cunku o bölgem biraz şekilli ona dikkat etmiş.Bu adam acaba çapkın kimi kesririrse gozune elde eden bir tipmi.Ben rahatsiz oldugumu dile getiripbu konuda gayet açık konuştum nasıl tam istediginiz gibimi sohbet dedim buyru klcamin şeklinden de konusalim saatlerce felan diyerek tepkimi bu sekilde belli ettim.özür diledi pişmanlik duydugunu ve caninin acidigini soyledi.Ertesi gün hic bir sey yazmadi bende sildim nosunu.Ha aradigini bulamamis gitmis diyeceksiniz belki ama ben bazı sohbetlerde elimde olmayarak karsilik verdim sonradan daha ileri gidince tepkimi koydum hemende etkilenmişim saçma slak sekilde butun gun mesajda bekledim kizacaksiniz ama