sevgilim ailemin yuzune bakmiyor ne yapacagim???

umutsuzvaka_s

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2011
9
0
36
İstanbul
arkaaslar yaklasik 4 yillik bir iliskim var bunun 1 yila yakini sozlu olarak gecti.nihayetinde evlilik karari aldik fakat ailelerimiz tarih konusunda anlasamadi onun yurtdisinda akrabalari oldugu icin temmuz ayinda olmasini istediler ki mayistada nisan olsun diye konusulmustu bnm ailem ise hem ramazan olacagi hem de bnm okulum haziran sonu olacagi cokta sicaklara gelmemesi icin eylul en erken olabilecek tarih dedi bu arada bnm butun ceyizimide ailem alacak.yani maddi olarakta bunu da hesaba kattilar.fakat sozlum ve annesi annem ve babamla agiz dalasina girdi bu konuda kavga ettiler resmen ve bir gisim kalkip gittiler neyse biz bunun uzerine gidip dugun salonu falan tuttuk ev bakmaya basladik buraya kadar hersey normal gitti bigun sozlum beni almaya geldiginde eve cikip evdekilerede merhaba de dedigimde.hayir dedi ve basti gitti olanlardan sonra aileme tavir almis. annemde onun beni alip biraktigini ve eve cikmadigini gorunce bu bikac kez oldu sinirleri bozulmus tabi aileside arayip sormuyor bu arada.aglayip duruyor bende sozlime laf geciremiyorum maalesef bnm ailem onun degerini bilmiyormus onun kendini bnm aileme kanitlamasi gibi bi duum olamazmis ve ben onu zorla eve cikaramazmisim.bi kac haftadir bu duruma cok cnm sikkin bnm ailemi bu kadar uzmeye hakki yok bende tavrimi koydum ve onunla bulusmuyorum mail attim kendisine bunu en azindan bana olan saygindan yapmalisin dedim.cevap yok tabiki yine kendini hakli giruyor. bunun oncesinde ben her haftasonu onlara gideyim vakit gecireyim bunlari istiyordu ve bunlari ben yapiyordum o bnm ailemw tavir koyduktan sonra bana onlarin evinde yemek yedirmwye calisti 2 hafta ayni olay oldu bende onun bizim eve gelmedigi icin onlada yemek yemeyecegimi soyledim o da bana burdan tavir koydu ve sucli ben oldum. kiz isteme ve sozlenme olaylarinda da beni zor durumda biraktigi olmustu aileme karsi sozde bana birsey takmayi birakin cikolata bile almamislar gwlirken bohcayida turuncu bi posete koyup dandik bi sekilde getirmisler. annem bunlarin hepsibe sustu ama artik susmuyor aglayip duruyor bende ona hak veriyorum tamam sozlumude seviyorum ama bu ailemle onun arasinda kalma durumu beni bitirdi artik bi cikis yolu bulmam lazim ne onerirsiniz?

ablamda evlenmeden bu tür sıkıntılar yaşıyordu. iki aileyi idare edeyim derken yıpranıyor ilişki. ne yaparsan yap erkek tarafı daha baskın çıkıyor. tavrını koy. ailene saygılı olmalı.

daha şimdiden ailene tavır yapan bir eş adayıyla mutlu olabilecek misin? öncelikle bunu düşün bence..
sözlüsünüz ailenle görüşmüyor , evlenince seni de ailene göndermeyebilir.
biraz fazla taviz vermişsiniz, tepkinizi gösterin ve o ailenle arasını düzeltmeden siz de görüşmeyin

bende bugün görüşmedim ve sebebinin bu olduğunu söyledim ona. onun üzerine konuşmuyoruz ve kendisi o kadar inatçı ki geri adım atacağını sanmıyorum.orta bi yolda bulamıyorum maalesef hiç bu kadar inatçı bi sevgilisi ya da eşi olan var mı nasıl yola getiriyorlar bu adamları ben ne yaptıysam olmuyor...

çivi çiviyi söker. o inat yapıyorsa sen de yap. eğer ki şimdi alttan alırsan bu davranışın devamı ve hatta fazlası da gelecektir.
insan sevdiğini üzmek uğruna nasıl inat yapar anlamıyorum ama madem yapıyorsa sizde aynısını yaşatın ki sizi anlasın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…