• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer Günü'nü protesto edip Kuran-ı Kerim dağıttılar

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.868
40.718
698
Sevgililer Günü'nü protesto edip Kuran-ı Kerim dağıttılar
Bolu Ülkü Ocağı üyesi gençler kentin en işlek caddesi'nde 14 Şubat Sevgililer Günü'nü protesto ederek vatandaşlara Türk bayraklarına sarılı Kuran-ı Kerim dağıttı.
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...u_protesto_edip_Kuran-i_Kerim_dagittilar.html

140220161656243189287_2.jpg

Ülkü Ocakları Bolu Şube Başkanı Adem Evcil ve ülkü ocağı üyesi yaklaşık 20 genç İzzet Baysal Caddesi'nde 14 Şubat Sevgililer Günü'nü protesto etti. Sevgililerin kol kola yürüyüp kalpli balonlarının satıldığı kentin en işlek caddesi'nde yapılan protesto eylemi halkın da dikkatini çekti. 'Bizim sevdamız Kuran'a, bizim sevdamız bayrağa, bizim sevdamız vatana' yazılı pankart açan ülkücüler 'Şehitler ölmez vatan bölünmez' diye slogan attı. Sevgililer Günü'nü kutlayanları eleştiren Ülkü Ocağı Başkanı Adem Evcil, şöyle dedi:

"Hemen hemen her gün şehit haberiyle sarsıldığımız şu günlerde Hristiyan papazın zina eden gençleri savunması nedeniyle öldürüldüğü gün olan ve dünyanın bir çok yerinde sevgililer günü olarak kutlanılan bu günü kutlamıyoruz ve protesto ediyoruz. Gerek Türk kültüründe gerek islam ahlakında bu tarz günleri kutlamak uygun değildir. Peygamber efendimiz bir Hadis-i Şerif de "Kim bir toplumu taklit ederse o da onlardandır" diye buyurmuştur. Bugünü protesto ederken Haziran ayından bu zamana 300 asker ve polisimizi şehit verdik. Türkiye'nin 81 iline ateş düştü. Bugünü bahane ederek kutlanılan, yapılan eğlencelerin tamamını kınıyoruz. 81 ilimizi temsilen 81 adet Türkçe Kuran-ı Kerim meali ve 81 adet Türk bayrağı dağıtıyoruz."

Evcil, açıklamalarının ardından caddede yürüyüş yapan vatandaşlara Türk bayrağına sarılı Türkçe Kuran-ı Kerim meali dağıttı.

Iş şiddete varmıyorsa dağıtsınlar bir şey yok bunda.

Ama bu alttakini de yapmasınlar be:KK53::KK53:

Eklentiler

• IMG-20160214-WA0007.jpg
    IMG-20160214-WA0007.jpg
    46 KB · Görüntüleme: 61
allah aklı fikir versin ne diyim,daha çok ekmek yer bu millet bu işlerden:KK14:

yılbaşında bi grup yine izzet baysal caddesinde santayı imana getirmişti, o grup mu acep bu grup:KK53::KK53:

ayrıca bizde kimse o kadar da sevgililer gününü önemsemiyor bence, panik yok:p

bizde yabancı menşeili en çok önemsenen gün "anneler günü" ama kimse bu gavur icadı deyip Kuran dağıtmıyor o gün, yılbaşı, sevgililer günü vs baltalanırken anneler günün es geçilmesi ilginç, bizim erkeklerin ana kuzusu olduğunun bir ispatı daha sanırım:KK53::KK53:

aman 14 subat masraf anneler gunu masraf babalar gunu masraf yılbası dogumgunu masraf:) napıcaz hadi diyelimki bu bizim dinimizde yok eylem falan yapalım:) su gunlerin gelmesini bunlar ortaya dokulup sacmalıklarını gormemek icin istemiyorum artık he:)

aman 14 subat masraf anneler gunu masraf babalar gunu masraf yılbası dogumgunu masraf:) napıcaz hadi diyelimki bu bizim dinimizde yok eylem falan yapalım:) su gunlerin gelmesini bunlar ortaya dokulup sacmalıklarını gormemek icin istemiyorum artık he:)

yok anneler gününe laf edeni ben duymadım kendimden başka:KK70::KK70:

Ben bu günleri seviyorum aslında. Dönem dönem aldığım ihtiyaçlarımı bu günlerde karşılayıp kar ediyorum kendi çapımda. :KK53:

Keşke insanlık sevgilisine lens falan alsa da onlar da indirime girse ara sıra.

bu insanlar müslümanlıa zarar veriyor,muslumanlığı bağnaz tanıyorlar,cihatcı tanıyorlar,oysa muslumanlıkta kadına siddet yok,köleliği ilk bitiren muslumanlıktır,bağnazlar kadınları köleleştirmeye çalışıyor bunu dini kullanarak yapıyorlar,dine zarar gelmesi insanların umrunda değil,kendi beynindeki pıslileri dini kullanarak yaptırım haline getiriyorlar,müslümanlıkta eşine iyi muamele et diyor

dinler olmasaydıda,kötüler varlık sahibi olmak isteyenler yine bir şekilde insanları suistimal ederek taştan putlarla örneğin buda istemiyo diyerek kendi yaptırımlarını bir şekilde uygularlardı,salaklar olmasa akıllılar yaşayamaz diye bir laf vardı sanırım:))

Aslinda boyle gunler alisverisi canlandiran, ekonomiye katki saglayan gunlerdir. Herkes alisverise kosar, mal ve meta piyasada doner, piyasa canlanir.
saraylım dinler olmasaydıda birileri birilerini ezmenin yolunu bulurdu sence?

000
saraylım dinler olmasaydıda birileri birilerini ezmenin yolunu bulurdu sence?
Suc oraninin en dusuk oldugu ulkelerin, ateist nufusun en yuksek oldugu ulkeler olmasi manidar.. Bence vicdan dinden onemli. Soruna gelince, dinler olmasaydi da zenginler fakirleri ezmeye devam ederdi herhalde..

Back