• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgililer Gününde Nasıl Bir Hediye Size Alınsın İsterdiniz?

cerenlife

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
43
3
98
45
Ankara
Arkadaşlar Sevgililer Gününde Sevgilinizden/Eşinizden nasıl bir hediye almak istediniz. Ne gibi bir hediye sizi daha çok mutlu ederdi.

Ben zor felan değilim, en küçük şey beni mutlu eder..Ama en çok 6 parçalı bir çıt çıt alsın isterdim :kedi:Tamam tamam sevgililer gününe yakışmayan bir hediye olduboshayallersmile

hımm şık ve romantk bir sevgililer günü yemeği organize etsin...
veya kendi hazırlasın...

ikimiz için tango kursu ayarlasın. birlikte güzel vait geçirip eğlenmek çin birebir olurdu....

Burcunun hazırladıklarını bana hazırlasa birde yemek yapıp güzel bir masa kursa çok sevinirdim (:

Burcunun hazırladıklarını bana hazırlasa birde yemek yapıp güzel bir masa kursa çok sevinirdim (:

Burcu dan yola çıkarak hilal_im e hazırladıklarından bana da hazırlasa offff fecş sevinirdimopuyorumnanaktan hihoyyyt bu sıralar ilgiye ihtiyacım var:çok üzgünüm:

çok beğendiğim bi yüzük vardı biraz pahalıydı geçen ay vitrinde görmüştük çok güzell ama o kadar para çok ona demiştim onu istiyodum açıkçası söylememiştim çok masrafa girmesin die ama aşkımcım bana onu almış canım benim :asigim:

Back